благодарско от Емата ще идвате ли на срещата за да ви дам паричките или може да пиша на лични какво да се уговорим ... тенк ю 
така на цяло ми изглежда и звучи невъзможно
" ... еми да вече си имаме пробил зъб и дращещо връхче и всичките му там екстри
,цената е8,49лв. без ддс, така пише в рекламната листовка.
че стана дълго

виж на първа страница какво пише за всяко бебе и мама и напиши вашите данни тук, а Мики ще ги добави при другите
то малко останаха непадналите ноемврийчета май
започнах си обиколката от Доверие, където дори и спешното не работеше, а дежурен имало 'какъвто се падне' по думите на пазача! С;ед това отидохме до Закрила, които ни отпратиха към Исул без дори да откъснат очи от сериала, от там ни казаха, че само кореми 'порят', а не гърди, след това ни пратиха в Майчин дом, където за да влезем изобщо трябваше да подкупим и храстите по пътя си,а в крайна сметка след като ми смазаха от стискане гърдата ме пратиха да си ходя, че нищо ми нямало, а защо било червено и твърдо и боли имам 38....миии нямало ми нищо бе....след 38.5 да се върна! и се прибрах вкъщи с рев и заспиваща от температурата и немощност.......на другия ден пак с торба пари при хирург...той веднага ми даде антибиотик, който аз обаче реших да не пия и така с форума и много четене си се лекувам сама, да чукна на дурво успешно за сега! Ами....незнам какво да кажа.......
Лека нощ и сладки и необезпокоявани сънища на мами, бебчовци и татковци
не чета не чета

а това с разкарването думи нямам ама за жалост е така
добре че си се оправила вече
а и фотото ни е работещо тъй че
Препоръчани теми