НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 183
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
и ние. ако е хубаво времето. в неделя в 10 ще потвърдя или не.

# 46
  • София-там нейде в западната част
ей ни инас  Hug
цял ден скиторихме ... успяхме да се заключим по между другото та затова... имаме си и пиано и е голям джангър в нас ... диди bouquet благодарско от Емата ще идвате ли на срещата за да ви дам паричките или може да пиша на лични какво да се уговорим ... тенк ю  Heart Eyes
майче кви сметки правиш бря моме  Whistling така на цяло ми изглежда и звучи невъзможно
симка браво за пълзенето - ние го правим назад ... а за пазара ми трябват ви и по-големи шкафове сега  Laughing
юка давай смело на срещата щото наща се размина и ме е яд 

мммм такааа значи от днес папаме "мръвка"  Mr. Green та по тоя повод татито ни вика"Ееее месар ще е това дете...изчака да хапне месце и веднага изара ЗЪБА  tooth tooth tooth" ... еми да вече си имаме пробил зъб и дращещо връхче и всичките му там екстри

# 47
Здравейте ! Влизам защото видях еххо да наднича и да и пожелая много хубави и весели моменти и леко пътуване ! И чакаме разкази !
Явно и в "Метро" има такъв басеин, май някоя мама питаше newsm78,цената е8,49лв. без ддс, така пише в рекламната листовка.
За срещата- ще гледам да дойда , само дано не вали Close
Много съм щастлива , че нашия татко не обича футбола и естествено не гледа мачовете Laughing даже сега готви  Laughing
До скоро, лека вечер на майки и дечица!

# 48
ето ме и аз да се вредя но съм прочела отгоре само тази тема че е по кратка  Laughing все още иначе ще смогна на кукуво лято да драсна малко
за пътуването мина прекрасно бебето много се радва на полета и той премина просто прекрасно за моя радост, бяхме посрещнато от много рода и отглеждани доста добре, нищо не съм правила 2 седмици само съм папала обилно вякъкви вкусотийки и от гости на гости не успях много да почина но пък нур се радва на всички но аз трябва да съм и под око иначе настава жален рев така че не можах да се отделя и за секунда от нея както се точех да почивам от нея не стана,
хубаво си живеят хората направо не ми се връщаше само тази жега там ми дойде в повечко а тук сега умираме от студ не можем да се климатизираме още, ходихме и на планина и на моренци и басейнче нур много се радва на водата направо искаше само там да стоим много хареса да се вози в надуваем пояс пате с дръжки много се радваше в него, много послушно беше детето само че аз мислех че като смени обстановката ще почне малко да спи нощем но уви не ставаме на всеки 2 часа папка малки и заспива но в 5 вече е на линия за ставане а на мен учите ми падаха тогава но кво да се прави и тук ставаме на 2часа но така сме до 7 часа
най хубавото е че се пречупи ината на нур и сега е много послушна дано остане така
не ще да яде и това е писнами да хвърлям бурканчета, ни плодови яде ни зеленчукови, не ще да се закачи за нещо та да захраним най после,
снимчици приготвям
честито на бебоците придобили зъбчета и нови умения тези 2-3 седмици които съм пропуснала
приятно пътуване на всички които се канят да заминават тези дни
(извинете че така обобщавам но не мога да ви изчета назад па кво остава да запомня толкоз материал)
май това е от мен
засега  Joy че стана дълго

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 21:23 от Клара

# 49
  • София
Приятно изкарване на Еххо!
Клара,ние пък само елдата и ориза ядем-нито плодове,нито зеленчуци.И на мен ми писна да изхвърлям хипските буркани.Днес цяло с моркови -на боклука.
Деси,честито ви зъбче!

# 50
ето и днимките от рождения ден вчера ...готино са станали  Grinning

# 51
Здравей те и от мен Hug

# 52
  • София
За срещата. Бройте ни четирима. НИе винаги паркираме на Биологически факултет, малко по-нагоре е, но винаги има места.
Териса, добре дошла.  bouquet
Мачовете- средно положение. Гледаме, но не много.
За дъфканите теми: Кила остават 3-4 (доволно), 13 свалени. Детето е винаги леко облечено, спират ме хора по улиците да ми кажат да я облека. Секс НЕ отказвам.  Mr. Green
Деситка - супер снимки. малката е кукла сладка.

# 53
  • Gabrowo->Sofia
Здравей terissa_1984, добре си ни дошла. Хайде разкажи нещо повече за вас, виждам, че си "мама на Ивайла"  Grinning  виж на първа страница какво пише за всяко бебе и мама и напиши вашите данни тук, а Мики ще ги добави при другите
..... и да няма повече падания от високо  Wink то малко останаха непадналите ноемврийчета май
Деси, ще дойда на срещата

# 54
  • София
diddi - кой не е чел миналата тема  Laughing
Териса още тогава се разписа, представи и остави данни, че и на първа страница ги има Mr. Green

# 55
   Юка, понеже едно зеленчуково пюре на Хип е малко за наяждане след него давам и половин плодово пюре.

И на мен ми писна да хвърлям пюрета каши и реших да купувам вече само това, което яде, пък след месец пак ще пробвам.
  След метнати 3 кутии каши в боклука днес  пробвах Еми с готова каша в бурканче на хип и я изяде  Shocked

# 56
деситка снимкита много ми харесаха а емата голяма сладурана пу пу, много ми хареса на столчето като папка и сока също тя от сламката ли пие вече
ние явно сме много назат с материала
за килата още цяло количество имам да свалям
години 26
секс от няколко дни сме го подновили- доволна съм
не мога да качи снимки нещо бг-фото не бачка така че ако по късно не успея утре,
бебка уж спи но през половин час се разплаква явно зъби и аз я люшкам тя търка уста и прави муцки не ми дава да я намажа с мазило стиска устата та явно цяла нощ ще е такава, а толкова и се спи

# 57
Добър вечер по късните доби от нас!

Аз напоследък доста неприятни преживявания имах и време и желание за форум не оставаше.....преди няколко дни получих страшни болки в едната гърда и след като цял ден чаках да видя дали няма да ми минат /не ме питайте защо  Embarassed / чак вечерта реших, че трябва да ходя на хирург да ме види и какво  установих.......в цяла София НЯМА дежурен хирург или мамолог на смяна!!! Така че който ще му става нещо да гледа да е в работно време  #Cussing out започнах си обиколката от Доверие, където дори и спешното не работеше, а дежурен имало 'какъвто се падне' по думите на пазача! С;ед това отидохме до Закрила, които ни отпратиха към Исул без дори да откъснат очи от сериала, от там ни казаха, че само кореми 'порят', а не гърди, след това ни пратиха в Майчин дом, където за да влезем изобщо трябваше да подкупим и храстите по пътя си,а в крайна сметка след като ми смазаха от стискане гърдата ме пратиха да си ходя, че нищо ми нямало, а защо било червено и твърдо и боли имам 38....миии нямало ми нищо бе....след 38.5 да се върна! и се прибрах вкъщи с рев и заспиваща от температурата и немощност.......на другия ден пак с торба пари при хирург...той веднага ми даде антибиотик, който аз обаче реших да не пия и така с форума и много четене си се лекувам сама, да чукна на дурво успешно за сега! Ами....незнам какво да кажа.......
Извинявам се, че малко дълго стана, но дано не се налага на някой да минава през това и поне да знаете да не очаквате, че като искате да си дадете парите ще има на кого, за да ви помогнат!!! а без пари направо незнам как се оцелява  #Cussing out

утре се надявам да мога да погледна написаното и да се включа вече в активните теми  Simple Smile Лека нощ и сладки и необезпокоявани сънища на мами, бебчовци и татковци   bouquet

# 58
диди   ooooh! не чета не чета  Whistling
я едно бързо преброяване за срещата
неделя, 11часа, при езерото Ариана
ако е хубаво времето, разбира се
щом преброяваш значи си строяваш   Laughing ... ок  Peace
клара абе тоя сок не е наш щото си беше жива лудница и всичко беше на всички бебета ... ама реших принципно да я пробвам да пийне от сламка ама Емата не вдена какво да прави и изплю всичко та до там бях с експериментите  Blush
мече лошо нещо е тая болка  Sick а това с разкарването думи нямам ама за жалост е така  #2gunfire добре че си се оправила вече
за среща ДА   Peace а и фотото ни е работещо тъй че  Party

# 59
  • София
Леле, Мече, направо не мога да повярвам, че говориш истината. Вярно ли никой не ти обърна внимание. Поне да се зачуди от какво е температрурата ти? Сега какво правиш? Как се лекуваш? Горката.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire това за докторите

Общи условия

Активация на акаунт