НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 177
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София-там нейде в западната част
ДУ  Hug
ето това вече ми харесва като се приспим към 10 .30 часа и чак сутрин се буди в 6.00 часа мама има време да погледне и форума и да си пийне кафенцето на спокойствие
майче честито ти оцикляне и ще чакаме новини скоро и честито ви изправяне... Емата като я гледам няма желание да се изправя но успешно пълзи назад ... очаквам да се светне как става номера и напред  Wink  Laughing
симка еми че ще има замразяване във фризера ще има на селски плодове и зеленчуци  за консервирането ядем домати-които ги използваме да готвене,кисели краставички,туршиики,компоти не много... не съм мислила точно какво да помоля бабите да консервират  Thinking
днес май ще валиии  newsm78  Close

# 181
мамиии, дайте идея къде да си заведа гостите на това време...с две бебета сме. newsm78

# 182
сердика - в софия ленд
тити - знам си аз, че еххо е в холандия. затова се чудя къде ли там се мота. сигурно й е много гот...

# 183
или ни елате на гости. лудицата ще е пълна с 3 бебета  Joy

# 184
Здравейте!
Благодаря на всички за пожеланията за Ванко! Наистина е чудесно! Пожелавам ви да го изпитате!
Страхотни са снимките от срещата, аз за съжаление не успях да дойда. Обещавам следващия път съм организатор! Много сте хубви и засмени всички. Елегантни, добре че Тити   Laughingне е била с вас да ви разваля хармонията с коремчето си (себе си въобще не включвам Embarassed).  По-интересно ми е къде го намерихте това слънце, над Сухата река така и не се показа в неделя, а за вятъра няма да ви разказвам, тwк винаги духа.
Шошка, може и да се познават децата не знам.
Симка, скоро и вие да се похвалите с успех.
Буба, честито ви Християнче, разкажи за ритуала в църквата, какво се носи има ли нещо специално. Моите деца и двамата не са кръстени, но това го планираме скоро.
Поля, винаги ми повдигаш настроението. Поло е голям късметлия с такава свежа мама.
Доминика, браво на половинката. Много е приятно знам. Нашия тати също се грижи много за нас и в частност за мен въпреки, че е изключително зает. Сещам се, че не съм го похвалила - когато бяхме в болницата - грижеше се за Ванко, готвеше за мен и за Гошко и това при положение че работи и има лекции.
Тити, да разкаже са кулинарнирния си подвиг!
Сердика - София ленд, Арена, тя вие е близко нали?

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 09:43 от =^._.^=

# 185
  • София
 ДУ
Майче честито оцикляне и чакаме новини.Браво на Петра!
Тити благодаря!А и аз много често готвя напоследък по рецепти от форума и съм много доволна.
Ели Боби не ни е отказал от второ дете, не се тревожи.Даже напротив.Моя мъж като се прибрахме ми вика, виж колко им е хубаво с две деца, едното при единя, второто при другия, голям кеф всеки си има Laughing
Дидона добре дошла!
Поля това ризото звучи много вкусно.Аз наскоро прових пилаф, мисля че така му се викаше, по рецепта от форума и стана много вкусно.Скоро може да забъркам и твоята рецепта.
Исках и още нещо да пиша, но ........ забравих.
Алекс още не се изправя, прави опити да пълзи , но немного успешни.За сметка на това с търкаля стига на всякъде.Вчера я сложих малко в проходилка и тя си помисли, че е в бънджито и започна да скача, но като видя че нестава беше много изненадана какво трябва да прави.
Не вика ни мама, ни тата, говориси на нея език и хич не я интересува никой.
Сега спи, а аз си пия кафенцето на спокойствие пред компа.

# 186
сердика - сетих се и за някой от 2-та мола
отивам да 'попаря' детето, т.е. да давам попара Simple Smile

# 187
ДА разбирам, че в София ленд има значи закрита част, където по някакъв начин можем да се забавляваме, така ли?
Не знам....Все ми се искаше да им покажа нещо, което си нямаме в Германия. А може и под дъжда да направим една обиколка на забележителностите.

# 188
има замък, кина, боулинг, кръчми. доста докарва италианска атмосфера. хубаво е. а и сега няма да има много хора.

# 189
извинявам се, ако ставам досадна, ама не го открих на бгмапс, къде точно е и как се стига дотам? Пеша от Орлов мост може ли и колко е далече?

# 190
  • Sofia
Добро утро мами,

ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА ДИДОНА    bouquet

Ама много пораснали бебета:-)))Хубави снимки:-)
Двете рецепти определено ще ги пробвам и аз;-).С тази на тити може да изненадам Марина като се върне от зелено.Тя обича пилешки пържолки:-)
Буба Катинка:ЧЕСТИТО!!.И аз съм решила да кръстя Йоско тази година и много исках на морето.Но няма как да закарам до там свекърва ми,(свекър ми е с инсулт и тя не може да го остави сам)А няма начин да не я поканя.Simple SmileТа ще стане тук.Само да решим в коя църква ще бъде.
За къпането:Ние сме с анатомична вана на стойка-голяма е и може да седи в нея,но още не се  задържа стабилно.Решила съм като седне стабилно,направо в леген в коритото на душа да се къпем.Иначе голямо ритане и пляскане пада.Цялата ставам мокра:-)

# 191
пеша не може. далече е. аз само с такси съм ходила, щото е на майната си (поне за мен) и на голяма артерия и е шумно за вървене, а сега ще е и мокро. виж описанието в www.sofialand.bg

# 192
  • София
Сердика - ето го София Ленд - от Орлов до там пеша ще ви отиде доста време по ужясно неприятен маршрут, така че по-добре не!

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8fb1575d38311164b5d9692931fc70 … me=&grid=m40k

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8fb1575d38311164b5d9692931fc70 … mp;Map30_20.y=165

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 10:24 от bubu_to

# 193
привет  Wink
и аз оциклена  Sad кой ли ще е последен?
исайкова мерси за инфото. тук мустела не съм виждала  Sad
клара мерси за инфото. ние взехме пенатен фактор 40, но ми се струва, че се отмива. мислих за нивеа, но се отказах. взех този. сега и нивеа ще ида да взема.  още няколко въпроса - по колко време държахте Нур във водата? и колко пъти? още като я извадите от водата - сушите я и обличате или я оставяте да съхне на вън? какво пате пояс сте и взели?
буба - честито. наистина сте много напред с материала  Wink
сердика - ние бяхме на Гложенския манастир, близо е до София. Пътя до там е магистрала (малко след Правец) , като излезете от магистралата пътя също не е от най-лошите (и по-лоши има  Wink) , после качването към манастира е малко стръмно и пътя е тесен (доста на високо е , затова е бил запазен и неопожаряван от турците) . Левски е бил там и Бенковски;-) . Друмев е бил заточен там заради някаква антицарска реч пред парламента. Природата е великолепна. Кръчмата пред манастира е със страхотна панорама  Wink
Също на път за Сандански - Сепарева баня - великолепни извори, хубава кръчма, красива природа ... Има страшно много места, сега се сещам за тези 2 .
Моето малко човече не мога да го измъкна от басеина - има един бебешки - широк и плитък до стедата на прасеца , най-малките играят вътре . наш човек не може да играе с другите , но седи по средата и плиска с ръчички и крачета  , като го изправя прави няколко стъпки , като вдига крачетата и плиска с тях  Wink като го изкарам от водата протяга ръчички към нея. Днес ще взема да направя малко фотоси и ако имам време ще ги публикувам някъде  Wink
приятен ден на всички  Wink

# 194
мерси на всички! Отказах се от Софияленд. Ако ще сме с таксита (4 големи човека, 2 малки, 2 колички и 2 столчета за кола), няма къде после да денем столчетата за кола, затова търсех вариант със кракомобила. Но така или иначе сме в центъра, все ще можем да поразгледаме малко. Вчера ходих с такси до хотела, аз сама с бебе, столрче за кола, голяма чанта и количката Mr. Green Но нея я оставих там, както и чантата за повиване, та сега съм си направо мобилна само със столчето за кола.
За оциклянето: преди около три месеца беше, но не се повтори. За сестричка НЕ бързам. Ама ич. Възхищавам се на ентусиазма на майчето.
вивита, Мустела във Франция.

Общи условия

Активация на акаунт