ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 096
  • 874
  •   1
Отговори
# 135
Кои са на дуел? Мъжът с мустака и?

# 136
Този дуел няма да тази вечер, нали?
Много инфо ми се събра, а сега дуел не ми се гледа...

# 137
Симеончо пита коя година е освобождението... То и аз не помня години, ама...

# 138
Кои са на дуел? Мъжът с мустака и?
Симеон.

# 139
Е, пак ли горящата каруца. Тази ми е най-противната битка на дуел, още от първи сезон, когато едва не претрепаха Димитър. На продуцентите май точно затова им харесва - кръв да се лее и рейтинг да има.

# 140
Дуела ще е в понеделник.

# 141
Аз пък тъкмо да кажа, че Симеон ми е симпатичен, а пък той сигурно ще си замине още в понеделник.

# 142
  • Разпиляна във въображението
Тукашните дават по-добри съвети, поне така ми се струва. Не разбрах защо двамата се готвят върху различни периоди на историята.

# 143
Малко ми е странно как опосумите всяка година се хвалят, че по 12-15 хил. се записват за предаването, а после се оказва, че всички участници се познават още от кастингите.
Те минават много кастинги. Отделно, бяха показвали как още на кастингите един вид ги чифтосват кой с кого да е. Както Валерия беше за Калоян миналата година ама се оказа, че  Алекс я грабна.

# 144
  • гр.София
Аз не разбрах, че някой ще напуска. Този дуел не е ли само за избор на фермер на седмицата?

# 145
Никой няма да напуска.

# 146
Аз пък тъкмо да кажа, че Симеон ми е симпатичен, а пък той сигурно ще си замине още в понеделник.
Не, няма.Няма да има напуснал.

# 147
Да, дуелът ще определи фермера на седмицата, както и кой от отборите в коя къща ще живее - за последното не съм на 100 сигурна. И, май, по принцип, фермера ще се определя след състезание? Много информация за кратко време /а и много повторения/, та не съм много сигурна. Но, както обикновено, аз ще дам шанс на това предаване поне за първите седмици, ВИП-а, като цяло не ме привлича, защото там има много сценарий. Не, че тук също няма да има, ама поне в началото, бачкането си е бачкане - или го можеш, или не - или го вършиш, или се скатаваш. Впоследствие, може и да има нещо по любовна линия, но има много време...Yum

# 148
  • Ню Йорк
Струва ми се, че тукашните ще спят в мизерията. Много побързаха да се радват те.

# 149
  • Sofia
Трябваше в неделя да е двубоя,ама нали заради  пустия рейтинг Angry

Общи условия

Активация на акаунт