ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 121
  • 874
  •   1
Отговори
# 180
  • ВАРНА
Края на юли е и при тях много по студено и от София високите части дори.

Все избират някакви високопланински местности. И затова почват снимките още  от разгара на лятото края на юли месец.

Както го дават сняг от по-рано при тях още първите дни на октомври може да захвърчи сняг.

# 181
Може би това е причината, да.

# 182
  • Другата България
Един малко страничен въпрос - Анита от миналия сезон я мернах в София ден и нощ по Нова - греша ли?
Не гледам "София ден и нощ", та не знам за Анита, но малко офф:
Четох, че Марина се омъжила за богат италианец Laughing. Постигнала е това, за което влезе във "Фермата".
Гледах и един клип с фермери на Гергьовден мисля, при Гечо. Там Яни и Франческа седяха един до друг и ако не се лъжа /че съм си кьорава/ се държаха за ръце. newsm78 Не знам има ли "нещо" между тях, но така ми се видя.

# 183
Яни го даваха в сутрешния блок скоро, продавали грозде с баща си, снимаха от лозята им

# 184
Чак днес изгледах епизода. Що така жените все ги избират коя от коя по-чепати и кухи? И после искат жена победител. Е, как да стане?! Тая Христина така ме напрегна, голямо крякане, голямо чудо беше, съща Виолета от предния сезон.
Другото, което много не разбрах е дали тези къщи са "автентично" в това окаяно състояние или са дело на екипа на продукцията? Какъвто и да е отговора ми се струват крайно опасни за живеене. Струва ми се, че всеки момент ще се съборят и ще стане белята. Дано е помислено все пак.
И накрая, да не сме много крайни, имат много време да ни се издигат и сгромолясват в очите.

# 185
  • Другата България
А на мен пък тази Христина ми е страшно позната от някъде, и не мога да се сетя откъде.
Търсих я във Фейса, не можах да я открия. Много мразя така.
Някой нещо повече за нея знае ли?
Или пък кое е селото на родителите ѝ?

# 186
Здравейте! Гледала съм всички сезони на предаването е откривам повтарящи се типажи.
Христина с тези невъздържани изблици много ми напомня за Силвия, която беше с огромно самочувствие, а не знаеше кой е Иван Вазов. Още от визитките ме издразниха няколко човека, една от тях беше точно тя. На пръв поглед ми харесаха Георги, Александър и Ивайло. Симеон ми изглежда страхлив, има нещо плахо в погледа му.
Нури се опитва да имитира Мустафа, опитва се да говори бавно и нравоучително, но не му се получи...
А учител по история да не знае кога е покръстването е тотален срам.

# 187
  • София
Другото, което много не разбрах е дали тези къщи са "автентично" в това окаяно състояние или са дело на екипа на продукцията? Какъвто и да е отговора ми се струват крайно опасни за живеене. Струва ми се, че всеки момент ще се съборят и ще стане белята. Дано е помислено все пак.
Е, не мисля, че опосумите са толкова глупави и не са се подсигурили откъм инциденти. Сигурно само на нас ни изглеждат опасни постройките.
Аз си признавам, че голяма част от участниците ме издразниха с по нещо снощи, но това са само първоначални впечатления. Освен гореизброените "дами", не харесах никак и близначките.

Мери Ан, много се радвам да те "видя".  Hug

# 188
  • Другата България
 Hug Hug Hug Знаеш, че е взаимно! Heart Eyes
Сега им гледах видеовизитката на близначките, не ми се вписват в обстановката никак и те.
Ама тази Христина ....как не се сещам откъде ми е позната!
А може и да ми прилича на някого...

# 189
  • ВАРНА
Един малко страничен въпрос - Анита от миналия сезон я мернах в София ден и нощ по Нова - греша ли?
Не гледам "София ден и нощ", та не знам за Анита, но малко офф:
Четох, че Марина се омъжила за богат италианец Laughing. Постигнала е това, за което влезе във "Фермата".
Гледах и един клип с фермери на Гергьовден мисля, при Гечо. Там Яни и Франческа седяха един до друг и ако не се лъжа /че съм си кьорава/ се държаха за ръце. newsm78 Не знам има ли "нещо" между тях, но така ми се видя.

Сам си е Яни - живее на село с родителите си  и  като 65 годишен дядка буквално.  

Няма начин да си намери жена!   Освен някоя помакиня от селата край неговото.  
 Живее по абсурден селско-пенсионерски - комунистически начин и се и облича и така.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 16:21 от Печикамъков

# 190
  • Другата България
От кое село беше?

# 191
Сега им гледах видеовизитката на близначките, не ми се вписват в обстановката никак и те.
Сигурно ти напомня визуално, а и не само на Йорданка(Йори) от Сървайвър. Най-противният ми реалити участник евър!  Sick
Изгледах няколко от видео визитките. Усещам, че Уестминистърката ще осигури доста забавление на продукцията.

# 192
  • София
Hug  Heart Eyes Липсваше снощи в темата.  Blush

От Козлец е Яни.

# 193
  • София
Абе недейте така за Яни. Може пък и да си намери жена. Те какви по-малоумни от него се размножават.

# 194
  • Другата България
Hug  Heart Eyes Липсваше снощи в темата.  Blush
От Козлец е Яни.
doh smile3555 Верно, че от Козлец беше. Благодаря.
Много ми е уютно с вас, знаеш, да си разтягаме локумите, но вече работя на смени, вкл. и нощни Confused, и ми е много трудно със следенето на любими предавания и сериали. А аз гледам доста, и се налага да правя компромиси. Наваксвам в движение, но неминуемо има и пропуски.
Сигурно ти напомня визуално, а и не само на Йорданка(Йори) от Сървайвър. Най-противният ми реалити участник евър!  Sick
Изгледах няколко от видео визитките. Усещам, че Уестминистърката ще осигури доста забавление на продукцията.
newsm78 Не знам, пак гледах някакви откъси от предаването снощи, и не мога да се сетя и те това е. Но много говори, да, на моменти и преиграва като че ли, от това което видях. Очаквам епични сблъсъци между нея и Хитлер, дано успея да ги видя, ако не-вие ще ми разкажете. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт