ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 076
  • 874
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хахах това с каруцата е смешно, но горкото животинче.

# 91
  • София
Вторият отбор пак ли със същия кон ще се състезава? Дожаля ми за животинчето.

# 92
  • София
Да, пак с него, ще го измъчат..

# 93
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се чу, че отново ще е Тихомирчо. Ще го оставят да си почине, хапне...

# 94
  • София
Хареса ми Калоян и на мен. как може български деца да си говорят помежду си на английски...

Не просто могат, ами някои от тях дума български не знаят, въпреки, че са родени в България и отиват в Америка говорейки български. Имаме такова познато семейство. Заминаха в щатите с три деца между 12 и 4 години. Най-голямото има някакви спомени от българския, но най-малкото не знае една думичка. Родителите бяха решили нарочно да не се говори български в семейството, за да се интегрирали по-добре  ooooh! И това са образовани родители с престижни професии! Не са някои бачкатори. Тъжна работа Tired

# 95
  • Вестерос
Много жалко. Леля ми е женена за италианец и той сам държи детето да знае и български. Един друг език винаги е плюс, а ти нарочно да го забраняваш е малоумщина.

# 96
  • София
То може да си образован и с добра професия, но да си си прост! Наистина тъжно..

# 97
  • София
Да, пак с него, ще го измъчат..
Да, пък и нямаше да е честно с изморен кон да се мъчат вторите.  Хубаво е, че са го оставили да си почине.

И аз имам приятелка, живееща в Испания, която говори с децата си на испански вкъщи, въпреки че и съпругът й е българин. Иначе децата й уж говорят български, но не зная колко добре.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 21:34 от Reinа

# 98
  • Буркина Фасо
сиганин и каруца - невероятно добра комбинация  hahaha

# 99
  • Разпиляна във въображението
Точно помислих, че кончето доста добре си е починало и то пак се запъна Simple Smile

# 100
Кончето е като минало дресура.
Тича, тича и запъне като магаре.

# 101
  • София
Трябваше с едно магаре да ги подредят, да е макс автентично. И то да се казва Пешко или Марко, разбира се. 😁

# 102
  • София
Кончето е като минало дресура.
Тича, тича и запъне като магаре.

Точно това си говорихме с ММ. Няма начин, освен ако не е дресиран кон, да спре на едно и също място и да се инати по един и същи начин. Че чак главата си върти

# 103
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
сиганин и каруца - невероятно добра комбинация  hahaha
Joy Ама се справи човека..

На кой казвате селския бек?
От Жените нито една не ми харесва,от мъжете - Калоян и интроверта засега ми правят добро впечатление.

# 104
  • София
Роман.

Общи условия

Активация на акаунт