ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 520
  • 874
  •   1
Отговори
# 465
  • Буркина Фасо
някой не може ли да сложи на първа страница снимките на участниците с имената им ?

# 466
  • София
Днес Радка взе да изпреварва Христинка в личната ми хейтърска класация. Crossing Arms

# 467
  • Вестерос
Бонго, нова тема трябва и тогава, сега само мод може да ги намери в първия пост.

# 468
някой не може ли да сложи на първа страница снимките на участниците с имената им ?
Айде в следващата тема - в неделя вечер, става ли?

Голям напрЪдък имам тая вечер - вече знам коя близначка е Ива и коя - Йоана. Sweat Smile По-пухкавата е Йоана.

# 469
  • Буркина Фасо
ognob_7002, нова тема трябва и тогава, сега само мод може да ги намери в първия пост.
ами да ги постави де.

Скрит текст:
Айде в следващата тема - в неделя вечер, става ли?

няма кой да чака до тогава. сега ми се гледат  за да ги запомня Laughing

# 470
  • Вестерос
Ей ти ги, утре ще те изпитвам, учи!
http://fermata.btv.bg/uchastnitsi/

# 471
  • Буркина Фасо
да бе ...20 физиономии се запаметяват за 20 дни.
не съм вендуркинд  Laughing

# 472
Направих каквото можах, може да се появят скоро на първа страница. Simple Smile

# 473
  • Буркина Фасо
сигурен съм , че ще стане съвсем скоро.
много съм нетърпелив hahaha

нова вече е друга песен. на лице са.  Laughing

# 474

Отиди на първа страница, там са.

# 475
  • Вестерос
Вендуркинд не знам някой да е

# 476
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Отиди на първа страница, там са.
стара информация
отдавна съм дал отчет , че ги видях  hahaha

# 477
  • Разпиляна във въображението
Според мен Георги добре ги разпредели. Не знам какви доводи трябва да се изтъгне, когато се избират двама ратаи, които познава от ден-два. Те пък бяха много сладки, а награя Александър дори го удари на поезия, докато миеше чиниите. Хареса ми епизода.

# 478
Много ми е, едно такова... странно още, много е патриотично, свирят си, пеят си, идилия. Дразнители със сигурност за момента са ми Христина, Радка и Нури, според мен дразнят или ще започнат да дразнят и участниците. Христина днес почти нямаше изяви, но си е дразнеща и няма как да свикна с нея, че да не ми прави впечатление. Едва ли ще срещне и много "приятели" сред останалите участници, освен Радка може би... Радка, горката, толкова куха, говори все едно е четвъртата тризначка, но и на умствен капацитет не им отстъпва. А Нури, освен с промития си мозък, ме издразни и как подхвана Роман, че се хилели, а трябвало работа да се върши. 5-10 минути за почивка никога на вредят, особено когато са прекарани по този начин, в приятна компания и много смях, дори след това ще си още по-мотивиран за работа. Това при условие, че е с мярка, а не си прекарват така по-голямата част от времето, но като цяло ми прави добро впечатление, че за сега няма скатавки. Близначките ми стават все по-симпатични, не са толкова кухи, за колкото ги мислех.

# 479
Гергана,Радка,Христина...Хвани едната,удари другата.Далеч по-неприятни от близначките, които са глуповатички, но пък забавляват.Роман също ме кефи.Нина,Симеон,Калоян са ми много симпатични.Това изказване на Георги ми дойде малко в повечко за семейства и тем подобни.Какви семейства бе брат,да няма да живееш цял живот с тях ? Аз не знам тези хора осъзнават ли че са в състезание.Гласът зад кадър и Иван и Андрей пък непрекъснато натякват голямата цел на предаването и на участниците-да се съединят.Друг път.Главната цел на всеки трябва да е наградата и победата.Твърде ми е прозрачно всичко.Както каза някой, накрая всички ще плеснат с ръце и ще докажат че съединението е възможно.Ще кажеш че ние от пещерата идваме.Поредните глупости на българският продуцент.

Общи условия

Активация на акаунт