ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 505
  • 874
  •   1
Отговори
# 480
  • София

# 481
Радка, горката, толкова куха, говори все едно е четвъртата тризначка, но и на умствен капацитет не им отстъпва. А Нури, освен с промития си мозък, ме издразни и как подхвана Роман, че се хилели, а трябвало работа да се върши. 5-10 минути за почивка никога на вредят, особено когато са прекарани по този начин, в приятна компания и много смях, дори след това ще си още по-мотивиран за работа. Това при условие, че е с мярка, а не си прекарват така по-голямата част от времето, но като цяло ми прави добро впечатление, че за сега няма скатавки. Близначките ми стават все по-симпатични, не са толкова кухи, за колкото ги мислех.
А представяш ли си, че Радка учела право. Flushed Било я срам от техните, че не си била взела някакви изпити...

Нури и мен ме подразни - "Трябва да рАботим!" - повторено сто пъти. Ама какво да очакваш от него...
И на мен близначките взеха да ми стават симпатични.

# 482
  • Вестерос
Радка право само с кинти може да завърши. Пази боже от такива юристи!

Близначките мен не ме дразнят, внасят някакъв колорит за сега, забавни са, положителни.

# 483
  • Буркина Фасо
тия близнета са лика-прилика с тризначките от ББ.
като квачки са  Laughing

тая Радка някакъв нов участник ли е ?

# 484
като квачки са  Laughing

Аз казах същото Simple Smile Само дето три мозъка са разбити в две глави Simple Smile

Ох, не съм гледала визитките и ми е тегаво, че не знам кой какъв е.

# 485
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
като квачки са  Laughing

Аз казах същото Simple Smile Само дето три мозъка са разбити в две глави Simple Smile
аз съм на противоположно мнение - един мозък разхвърлян в 2-3 глави  hahaha

# 486
  • На морето!
Много добре започна този сезон, дано така и продължи и каквито и препирни да имат, вечер да се събират с китара край огъня, ще е страхотно.
 Засега нямам нито фаворити, нито неприятни участници и все още не им знам имената. 

# 487
като квачки са  Laughing

Ха-ха, и аз Smiley Освен това снощи установих, че на външен вид ми приличат на Силвия Кацарова.
А Христина, както казах, ми е 1:1 с Емануела.

Не ми хареса, че Ивайло нападна Гергана на тема миналото на дядо ѝ. Тя не е виновна, че се е родила в това семейство.

# 488
  • София
Не ми хареса, че Ивайло нападна Гергана на тема миналото на дядо ѝ. Тя не е виновна, че се е родила в това семейство.

Тя не е виновна, ама хайде да не разправя приказки от "1001 нощ", че татко й и дядо й са богати с труд.
Шеф на УБО не се е ставало с конкурс от случаен човек, моля ви се.

# 489
Не съм знаела, че Бети се казва Благовеста

# 490
  • София
Не съм знаела, че Бети се казва Благовеста

И аз.  Laughing

Не мисля, че Ивайло я е нападал, по-скоро тя се буташе да говори с него.  Peace

# 491
Не ми харесва идеята, че сега ще гледат кои са по способни-българите в България или емигрантите. Все пак хората са различни, независимо къде са. Мен си ме мързи и тук и там. Simple Smile

# 492

На първа страница вече има снимки и кратки биографични бележки на участниците. Simple Smile

# 493
  • София
На първо време добро впечатление ми направиха Нина, Георги, Симеон (двамата и малко минуси показаха, но нормално, даваха ги повече време), Ивайло (от мъжете той ни харесва най-много засвга) и Ваня.

А Александра дават ли я, отличи ли се с нещо, защото или аз я бъркам с друга или   почти не съм я виждала.

# 494
Александра вчера я показаха как меси питка.

Общи условия

Активация на акаунт