ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 390
  • 874
  •   1
Отговори
# 780
А снощи уж смирения и силно религиозен Цветан се развика точно като мутра и беше на косъм да отправи заплаха към Симо.
И само защото  не можаха да преглътнат, че за пореден път емигрантите са пи задружни, по единни и се справиха по добре.
А Ивайло точно като мишка омаловажи труда им и не пое отговорност за егрека, за който той даде акъл и за кривата врата на обора с която той се бе заел.

# 781
Да,и на мен Ивайло започна много да ми противее - не поема отговорност,омаловажава труда на другите,изказва се остро и не търпи друго мнение(особено за комунизма).А все си мислих,че с годините,човек става мъдър и смирен.
И на вас Александра сега ви е приятна(все още нямам мнение за нея) обаче до края не се знае какво ще покаже.И Франческа беше готина в началото,с течение на играта видяхме,че е интригантка и плюе зад гърба.

Роман е от онзи тип селски тарикати и нагаждачи,които аз не уважавам и не бих му симпатизирала.Според мен няма да се задържи дълго.
Гергана ми харесва,въпреки намесите.Има някаква различна хубост,може би заради прическата.

# 782
Аз в Роман виждам тактика и според мен е правилна. Сега, докато са разделени на тукашни и емигранти, е доста хитро да се опитваш и да подкрепяш другия отбор заради самите правила. (Ратай, избран за дуелист трябва задължително да посочи опонент от другия отбор) Тоест шансът му ако се сближи с тукашните и си паснат да го извикат на дуел още първия месец е много малък. Далеч по-вероятно е да извикат Нури или мълчаливия Симеон, който, както видяхме вече веднъж загуби. След като ги обединят вече всеки си е сам за себе си.
Според мен той просто си играе играта. 

# 783
Нури,абстрахирам се от промития му ислямски мозък,е кадърен човек и си разбира от работата.
На дуелите не бих го подценявала.Годините са му негатив,защото младото си е младо,но за способности не се съмнявам в него.Ето,и като лидер се показа,че умее да управлява добре.

Каква тактика от Роман? Още във визитката си казва,че е тарикатче и иска парите.Кой би го приел на сериозно и кой би му се доверил? Днес е с едните,утре ще ги плюе.И за дуели не ми изглежда голяма пречка.

# 784
  • London
Да,и на мен Ивайло започна много да ми противее - не поема отговорност,омаловажава труда на другите,изказва се остро и не търпи друго мнение(особено за комунизма).А все си мислих,че с годините,човек става мъдър и смирен.
И на вас Александра сега ви е приятна(все още нямам мнение за нея) обаче до края не се знае какво ще покаже.И Франческа беше готина в началото,с течение на играта видяхме,че е интригантка и плюе зад гърба.

Роман е от онзи тип селски тарикати и нагаждачи,които аз не уважавам и не бих му симпатизирала.Според мен няма да се задържи дълго.
Гергана ми харесва,въпреки намесите.Има някаква различна хубост,може би заради прическата.

Хихи, бай дъ уей….това ми е любимата прическа. Колкото и за някои да не е актуална.Grin

Роман е ясно какви ги къдри, но забравя, че зрителя не прощава на такива хитреци. Мхм…..

А младото си е младо....Нури е близо до годините на мъж ми, той ще стане края на другия месец на 42....ама колко младежи изпрати от работа с дископатия  и херния докато той след работа дори на фитнес вдига....и като се прибере хихи….пак не спи хахах. Та и Нури според мен рошави ще ги прави на дуелите, има умения и хладнокръвие сякаш.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 23:22 от La Catrala

# 785
  • Варна
Много е жалко, че има такива млади хора като Христина. Изпълнена със злоба, агресия и негодувание. А колко е капацитета ѝ дори няма да коментирам. С много смесени чувства съм към нея -
хем я съжалявам, хем ми е толкова противна с изказванията си и държанието на селяндурка. Дали наистина е толкова зле или иска да си създаде някакъв "имидж", който според нея да я направи известна? Което и да е, получава ѝ се Grinning Присъства във всеки кадър, и до колкото разгледах темата назад е доста често коментирана Grinning

# 786
  • Варна
А на мен ми прави впечатление, че свири помак и пее бесарабка, настръхвам и им се кефя, за разлика от другите. Те не ме карат да се вълнувам....

# 787
Само аз ли го забелязах това

Xaxaxa, горе-долу нещата са ясни с първият отпаднал участник...

# 788
Това нищо не означава според мен. Ако се вземат после 4 точки се играе и пета игра. Така, че само първите две са ясни.

# 789
  • тук и там
При мен не се отваря.Кой е отпадналия участник според клипчето? Аз гледах на сайта на БТВ анонса за предаването тази вечер-Росица плачеше,но не става ясно кой отпада.Някой си беше порязал пръста до месо чак.

П.С-А,видях точките-за кой са  обаче?

# 790
То не в клип, а стоп кадър, където резултатът е 0 на 3

# 791
  • тук и там
Писали сме заедно.Видях -да.За кой са ?

# 792
Писали сме заедно.Видях -да.За кой са ?
Росица.

# 793
  • Ямбол
Значи е по-вероятно Росица да е отпадналата, ако следвам логиката на предварителното подвеждане.

# 794
Това 0:3 нищо не значи.
Значи че Росица е взела първите две игри, както предположи и самата Гергана.
Но все още нищо не значи.

Общи условия

Активация на акаунт