ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 400
  • 874
  •   1
Отговори
# 765
  • Mediterraneo
Стихотворението на Алекс просто ме разплака, разчувства ме дълбоко. Браво! Интелигентно момиче е тя, очертава се един от фаворитите ми.
Данчо нещо ми досажда с това прекалено сватосване, накъртва. В един момент нещата се изтърват и вместо сват, може да започне да изглежда като сводник! Няма да е зле да остави Сашовците на спокойствие и да види как ще потръгнат нещата там!

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 16:27 от Тарталета

# 766
Аз си мисля, че на Данчо от продукцията му подсказват. Хубаво би се получило, ако Алекс и Алекс се загаджат, но не мисля че ще е толкова интересно за нас като зрители, те са тихички, кротички, интелигентни, не вярвам да си позволят някакви кой знае какви близости или нещо по-интимно (нямам предвид секс), подозирам, че ще оставят нещата да се случат навън, ако има нещо за случване.

На мен ми харесват песните на Дидо и Лили, особено Лили има ангелски глас и дори мазната чалгия ми звучи добре щом тя я пее. Не мога да не отбележа и че Нури свири страхотно.

Днес, освен обичайните дразнители (Хриса, Радка, Гошо), ме издразни и Ивайло, че така омаловажи труда на емигрантите, вместо да си посипе главата с пепел, да стане и да си признае, че за егрека той поема вината и отговорността и т.н. Затвърждавам си леко негативното впечатление от Симеон, не помня с какво точно, но също ме издразни като бяха всички на масата. Роман си е влязъл със стратегия явно, личи си, че мисли няколко хода напред, засега не ме дразни толкова, но няма да ми хареса, ако занапред стане твърде пресметлив.

# 767
  • На морето!
Гледам със закъснение.
Страхотна Александра! От първия епизод тя ми е фаворит и сега се затвърждава.  Прекрасно момиче.
Другият ми фаворит е Ваня. Обрана, скромна, тиха и страшно способна.

Роси ми е на другия полюс. Не харесвам такива жени, нищо в нея и поведението й до момента не ми допада.

# 768
Данчо малко прекали с това сватосване. Какво толкова да ги побутват и да ги гаджосват! То ако се харесват, и без ничия намеса ще станат близки. Но наистина сигурно от продукцията карат Данчо да го прави, ама стана малко прекалено.

# 769
  • London
Александра, не ме питайте защо, но нещо не мога да я харесам. Струва ми се, че всичко което прави е с една показност в определена насока, не ми е истинска. Малко като Гошо в женски вариант, роли.

Роман не схваща, че ако се цепи от отбора за месец може да му го нацепят лошо те и да излети без време, но тепърва ще видим дали това ще стане. Зависи от поведението му.....

# 770
Мен пък ме подразни как му се нахвърлиха на Роман, особено Нина.До снощи и аз не знаех за кого да бъда, но Росица нещо много ме подразни с тази самоувереност.И аз да съм на мястото на Роман, и аз бих подкрепил Гергана.Тази игра е индивидуална и се печели от един.А на всичкото отгоре още 2-3 седмици и няма да има никакви отбори.

# 771
Не бих нарекла Гергана красива с тези набоцкани устни и изкуствени мигли.  Rolling Eyes Естествено красива мога да нарека единствено Нина. А Георги всеки път като го погледна ме засърбяват ръцете да хвана ножицата и разкарам нелепия му мустак.

# 772
Доста повяхнала е хубостта на Нина за скромните ѝ 28 години.

# 773
  • София
На мен от жените Христина ми харесва визуално, поведението и няма да го коментирам. Гергана изобщо не ми е красива. От мъжете Симеон ми е най-хубав.  Whistling

# 774
  • London
Не бих нарекла Гергана красива с тези набоцкани устни и изкуствени мигли.  Rolling Eyes Естествено красива мога да нарека единствено Нина. А Георги всеки път като го погледна ме засърбяват ръцете да хвана ножицата и разкарам нелепия му мустак.

Набоцкани? Защо реши така? Не всеки с плътни устни е задължително с набоцкани, то обичайно на набоцканите им личи по вагиналната издута форма. Тук не виждам нищо такова.

Нина ми стана интересно и какво има предвид, че Симеон бил странен? А за Роман....ами и аз бих го погледнала с други очи честно казано, защото първия месец следва да се държи за отбора, нека си подкрепя наум който иска, но е редно да си стои с отбора по време на дуел, не е казано, че трябва да афишира за кой е.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 14:36 от La Catrala

# 775
Набоцкани са отвсякъде. Peace

# 776
  • London
Е как познахте? Сега да седна да се притеснявам, че някой и мен ще обвини ли в набоцкване, защото моите са двойно по-плътни? Нелепо ми е.

# 777
Ла Катрала, работила съм в тази сфера (естетична дерматологична клиника) години и повярвай ми, момичето има филър в устните. Когато ти е било работа много лесно се вижда с просто око дали има корекция или не, ако ще и тройни да са, като са естествени си личи. Плюс това са и станали и на бучки, но това е отделен въпрос. Как да е, това не е важно...
И на мен Нина ми беше най-хубава на визитките, ама ми изглежда много завехнала, някак си много суха кожа ли какво, не знам... а може би е просто от злобата, която излъчва по много.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 15:16 от Carrie^

# 778
Е как познахте? Сега да седна да се притеснявам, че някой и мен ще обвини ли в набоцкване, защото моите са двойно по-плътни? Нелепо ми е.
Познава се от километри. Ботокс и филъри също, въпреки, че ти няма да разбереш, аз веднага виждам ботокса и на кой къде му трябва.

# 779
  • London
Може, щом ви е професия е разбираемо. Аз явно забелязвам само на несполучливите вагини ( устни ) хах. Е, та ако има нещо Гери евала на човека направил го, смисъл справил се е добре и пропорционално. Аз не съм против корекции, когато са умерени, на място и без прекален грамаж.

Общи условия

Активация на акаунт