ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 415
  • 874
  •   1
Отговори
# 750
Роман се сваля с Гергана.
Симеон иска да си намери приятелка във фермата, ама нещо не виждам коя може да е от момите.
Аз пък разбрах, че Симеон НЕ търси приятелка във фермата, а търси за сега Емоция, която да измести емоцията по бившата му. Новата емоция не е задължително да е обективирана като жена, може да е като преживяване цялостно.

Кат, кога е казвал, че търси във Фермата любов? Точно думата любов да каже?
Не съм Кат, но ако може ще ти отговоря. Доколкото имам спомен във визитката спомена, че търсел любовта.
Иначе и аз останах с впечатление, че просто търси силна емоция. Ако е влязъл с фикс идеята, че трябва да си намери половинка вътре е някак ... жалко.

# 751
  • London
Ми то поне 3-4 човека във визитките си изръсиха, че търсят жената/мъжа.....!!!  Само дето няма много избор за Симеон, подозирам, че Радка и Христина ( за нея си го и каза ) са му антипатични. Алекс хич не я виждам като негов тип, а и той май на нея. Гери е обвързана, Нина и тя....само Лилия остава и близначките, но сякаш и те не са жените по които ще залитне. Но пък една сватба за доброто на Лилия за да вземе бързо документи ще са едно хубаво шоу. Какви ги измислям аз......

# 752
  • Буркина Фасо
Ми то поне 3-4 човека във визитките си изръсиха, че търсят жената/мъжа.....!!! 
Скрит текст:
Само дето няма много избор за Симеон, подозирам, че Радка и Христина ( за нея си го и каза ) са му антипатични. Алекс хич не я виждам като негов тип, а и той май на нея. Гери е обвързана, Нина и тя....само Лилия остава и близначките, но сякаш и те не са жените по които ще залитне. Но пък една сватба за доброто на Лилия за да вземе бързо документи ще са едно хубаво шоу. Какви ги измислям аз......
при всички положения е по-добре да се търсят противоположни полове, а не еднополови.  hahaha
опосумите може и да са се договорили  с някои за нещо по-така.

# 753
  • London
Тоя Роман е на път да ми опротивее сериозно, хич не ги обичам такива мазни натегачи. Гледа си интереса, иска български вот и както казва във визитката.....хитър съм и обичам парите.

# 754
Миналата година избираха жените по хубост и дупета.Тази година - по антипатичност.Съжалявам,че съм толкова директна,но освен Гергана и Нина,които видимо са поддържани жени,коя друга излъчва хубост?
Всички са толкова занемарени в лицето и тялото и това не е заради липсата на грим,както тук някой спомена.
От мъжете нямам впечатления,безразлични са ми като визия.

Това за търсенето на мъж/жена във Фермата не го вярвам,театър за пред камерите.Зрителите симпатизират на любовни двойки и това е добра стратегия за печелене на гласове. Wink

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 06:59 от Adoralova

# 755
  • Буркина Фасо
Миналата година избираха жените по хубост и дупета.Тази година - по грозотия.
да бе ... виж ги само какви цепеняци са  hahaha
сложи си мъжки очила  Laughing

# 756
  • тук и там
Аз си промених мнението за Нури този епизод.Мислех че си работи сам и е някак отделно от другите,но от кадрите които излъчиха се оказа че не е така.
Остава неприятното ми усещане за  Роман и Христина.
Според мен повечето жени си изглеждат добре и нормално всъщност.Не ги намирам за грозни,даже има доста симпатични.

# 757
Добре де, Христина  не я е ли срам поне от родителите и че мисли само за алкохол.
От епизод на епизод става все пи нагла и противна и не само на нас, но май и на участниците.
Караньотов също ме дразни.Малко дървен философ ми идва и защо омаловажи труда на емигрантите.
Тези хора свършиха огромна работа, направо преобразиха онази порутена кочина.
Еми по добре се справиха в пъти от тукашните.

# 758
Уважавам гласа на бесарабската българка, но може ли да има епизод без песен???
Мен лично ме дразни постоянно пеене.във всички предавания

# 759
На мен пък ми харесва, че пее.

# 760
  • София
И на мен, много, има прекрасен глас, на мен ми въздейства.

Кастът тази година е много добър, честно казано всеки участник ми е малко или много интересен.

Стихотворението на Александра ме уцели и мен.

# 761
  • София
ЕПИЗОДА (14.09.2018)

# 762
  • London
На мен Милена не ми допада....вярваща само, ако й се случва както на нея й се иска.

# 763
  • Вестерос
И днес ли е имало? Гледам снимки във фб,мислех,че няма и не пуснах хич... Нещо интересно да се случи?

# 764
  • тук и там
Не е първата,загубила   вярата си след загуба на близък. На мен също не ми е от най-приятните,но не и заради изказванията и тази вечер.Трудно се приема смъртта , особенно на деца-дори и да не са ти близки,а камо ли  на близки. Пази Боже!

Общи условия

Активация на акаунт