Какво повече НЯМА да купя - 26

• 12 859
  • 174
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема!
Моля, спазвайте с коментарите си целта на темата.Тук споделяме какво няма да купим, за препоръчани покупки има друга тема.
Старите теми:

# 1
В предната тема някой каза, че в Т-маркет таксували пластмасовите кутийки за маслини и почее, та ако не се лъжа и в Кауфланд или Била също ги таксуваха, та затова спрях да купувам маслини /или го правя много-много рядко от тия магазини.

# 2
Cucкoo, новия Промаркет ще е бившата книжарница Бууктрейдинг малко след Попа до пицария Ла Тера.

# 3
Аз спрях да купувам храна за вкъщи от Билла. Кутийките са скъпи, а няма опция да си донесеш контейнер и в шепата не може да си вземеш супа. Малоумно е.

# 4
Аз спрях да купувам храна за вкъщи от Билла. Кутийките са скъпи, а няма опция да си донесеш контейнер и в шепата не може да си вземеш супа. Малоумно е.
Тя пък една храна...Simple Smile
Не са кутийките, които ще ме откажат от храна, ама качеството на храната - да. Специално тази на Билла не съм вкусвала над 15 години, с едно изключение, което ми затвърди убеждението, че това не е храна за бели хора, както и за котки.

# 5
Всичко мине ли и влезе ли в БГ се превръща в мизерия и се побългарява, когато няма контрол отвън. 🙄 Вярвам, че Т-маркет, който реално е чужда верига, в другите държави, където съществува въобще не изглежда по този начин....

# 6
  • гр.Пловдив
Всичко мине ли и влезе ли в БГ се превръща в мизерия и се побългарява, когато няма контрол отвън. 🙄 Вярвам, че Т-маркет, който реално е чужда верига, в другите държави, където съществува въобще не изглежда по този начин....

Аааа така ли,не съм  виждала по чужбина Т-маркет ,мислех,че си е наша измишлъотина,която аз лично няма да посетя никога повече,въпреки,че ми е в квартала ,това важи и за Била-и тя ми е на 300м,но ми е много скъпо и с незадоволително качество дори и на базови продукти..

# 7
  • София
Т-маркет са литовска или латвийска фирма (Максима, ако не бъркам), а за тях мнението ми не е особено високо.

# 8

абсолютно не е вярно това, точно най-западно са най-големите мизерии и мръсотия, направо да те е гнус да влезеш в нискотарифните магазини.

# 9
Не съм съгласна. Най-големите мизерии са в българските вериги и в някои от българските клонове на чуждите вериги.  Да не говорим за кварталните ни бакалии. Живяла съм 10  години в една от най-богатите европейски държави и съм обиколила не малко свят, и въобще не можете да ме убедите, че в техните магазини е мизерия.

абсолютно не е вярно това, точно най-западно са най-големите мизерии и мръсотия, направо да те е гнус да влезеш в нискотарифните магазини.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 17:23 от bubastet

# 10
Тя пък една храна...Simple Smile
Не са кутийките, които ще ме откажат от храна, ама качеството на храната - да. Специално тази на Билла не съм вкусвала над 15 години, с едно изключение, което ми затвърди убеждението, че това не е храна за бели хора, както и за котки.
На храната в Билла изглежда и слагат някакви подправки,сосове,марина...,които я правят вкусна,но и особена. Вземете едно пиле на грил от Билла и едно – от улична грил-фурна и веднага се усеща голяма разлика. "Уличното" грил-пиле е някак си по-естествено...

# 11
Малоумно е да се плащат кутийки и торбички под предтекст екология, а да няма алтернатива. И два лева да е пластмасовата кутийка, като няма в какво друго да се сложи продуктът, пак ще се купува.

Повече няма да купя ролон на Нивея без алуминий. Докара ми алергия от която сума ти време не мога да се отърва.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 19:16 от Дидичка

# 12
Кутийките не се плащат заради екология, а просто струват пари. Заради екология се плащат пликовете, защото след изхвърляне летят и се трупат край пътищата, висят от храстите, плуват по водата...

# 13
Аз вече спрях да купувам насипни храни с платен амбалаж /печено пиле и маслини съм купувала само/. Или да ми го скрият в цената, или да ми дават алтернатива.

# 14
Е, как да не е заради екология, европейската директива, която миналата година задължи супермаркетите да таксуват пластмасата, не беше ли точно с такава насоченост?

Общи условия

Активация на акаунт