ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 427
  • 874
  •   1
Отговори
# 690
Роман с това заговорничене срещу Росица, направо влезе в ролята на предателя в четата. Не, че е длъжен непременно да е против Гергана и да симпатизира на Росица, ама ей така, дори без да го питат, да ходи да се мазньоти на Герито....ами много, много типично и сякаш съвсем не мъжкарско.

# 691
Роман се сваля с Гергана.
Симеон иска да си намери приятелка във фермата, ама нещо не виждам коя може да е от момите.

# 692
  • София
Ох, объркала съм! Взимам си думите назад за Симеон тогава.
Минус една точка за Роман, който флиртува с омъжена жена.  Crossing Arms

# 693
Симеон и той малко лети в облаците и си мисли, че всяко едно нещо в живота си може да планира. Но това са неща, характерни за младостта. Интересно с коя от мацките във фермата би имал шанс за романтична връзка. На мен като жена едва ми допада някоя, но не знам през мъжки очи как изглеждат нещата. Той май още в първия епизод като го питаха, спомена, че имало поне 4-5 дето ставали. Значи хич не е претенциозен, милият. Или, всъщност...по-подозрителната част от мен ме кара да мисля, че това ще му е на него номерът във играта. Да кара жените да си мислят, че имат някакъв шанс, за да ги печели на своя страна, но без реално наистина да има намерения да се обвързва. Хубаво момче е, ергенче, способно и може да се намерят рибки, дето да налапат въдицата.

# 694
  • London
Симеон обаче каза, че очаква да срещне любовта във Фермата, това ми говори, че е харесал някоя и той, защото, ако не е ......не следва да го каже при все, че вече е видял материала. Ако не е харесал ще отпадне това очакване. Със сигурност не е Христина, не вярвам и Радилена да е ....леко с Нина ми се струва, че си мятат погледи, но дано бъркам хах, че нали тя е семейна, не че пречи по принцип да стане белята.

# 695
В началото реших, Александра става за Симеон, ама тя пък май Ареса Сашко.
Лилия става ако и той я харесва.
Много приятно момиче е.

# 696
Мисля, че ги мята по върбите с това, че си търсел бил жена Wink

# 697
  • София
Лилия и на мен ми е симпатична. Много е женствена. Цялото ѝ същество излъчва уют и топлина.
По принцип много ме е срам от отношението на българската държава към бесарабските българи. Сигурно някои от тях искат да имат български паспорт, за да имат достъп до Европа. Обаче аз вярвам, че голямата част искрено обичат България. Поне разрешителни за работа (синя карта беше и при нас май) могат да им дават по бързата процедура и да не ги мотат. Много млади хора биха родили децата си тук.

# 698
Аз може и да прозвуча хейтърски, но мен Лилия ме дразни.
Едно, че имам някаква непоносимост към руския акцент, второ, че някак в повече ми идва това пеене, припяване, запяване, подпяване, превключване от чалга към народно и обратно и ронене на умилителни сълзи. Направи ми впечатление вчера, че когато Дидо пя "Аз и ти" на Д2, изобщо не можа да се включи и си личеше, че песента изобщо не й е позната. Което за мен означава, че това момиче основно залита към чалга културата и ако беше на страната на тукашните, щеше да е достойна представителна извадка на щракащите със пръсти.
Чисто физически също никак не ми харесва и не мисля, че някой от мъжете във Фермата би си паднал точно по нея. Нищо, че иначе уж всички я харесват.

# 699
Много ми хареса един виц, който наскоро се въртеше из фейса:
Каква е разликата между бесарабския българин и македонеца:
Единият на руски ти обяснява, че е българин, а другият на чист български - че не е.

# 700
  • София
Много ми хареса един виц, който наскоро се въртеше из фейса:
Каква е разликата между бесарабския българин и македонеца:
Единият на руски ти обяснява, че е българин, а другият на чист български - че не е.

Joy Joy Joy

Според мен за пеенето и от самото предаване я насърчават и подшушват да го прави.

# 701
Тя е певица, идва ѝ отвътре, хубаво пее, не може да се отрече.

# 702
Ами да, тя това умее да прави и наистина го прави добре, не мога да си изкривя душата. Хем те я ръчкат, хем за нея е прекрасно поле за изява. Но на мен ми идва малко прекалено. А като включи "радиото" на чалга станциите, съвсем ми заминава на вятъра патриотичното чувство.

# 703
Хър , подкрепям едно към едно... вкл. Притури се планината снощи беше доста как да кажа...не нейната песен Simple Smile

П.С. Симеон нещо ми идва изкуствен, прекалено обмислен, прекалено по младежки наивен.

# 704
  • London
В началото реших, Александра става за Симеон, ама тя пък май Ареса Сашко.
Лилия става ако и той я харесва.
Много приятно момиче е.

И аз харесвам Лилия, но някак си не си ги представям заедно, но защо пък не.  Алекс ми изглежда някак болнава, не ми харесва особено.

Той пък Дидо е един вокал.....така фалшиво ми дойде запяването му, че не знам как се справя на сцена. Лилия е народна певица, Дидо що не запее някоя хайдушка песен примерно?

Общи условия

Активация на акаунт