За епизода - разочарована съм от избора на Росица за втори дуелист. Спокойно можеше да избере Радка /която снощи наистина гледаше като ботур и беше напълнила гащите от страх да не отиде на дуел/, или Хрисито. Явно като типична жена се поддаде Росица на първоначална емпатия и заложи на това, дано не ѝ изиграе лоша шега. Гергана изглежда кифла, но току виж се стегнала и дала сериозен отпор, помним Дарина как всички я бяха отписали, ама тя ....
Изключително грозно ми беше демонстративното поне за мен поведение на Христина с лежането на масата по време на дебата, хич не ѝ се спеше, чиста демонстрация си беше това. Прекалено емоционална, изкуствено емоционална и пренавита ми идва, но авно това не е толкова дразнещо за останалите след като я бяха избрали за най-...оправна ли беше мома, че дремах снощи? Единствен Симеон демонстрира явна неприязън към нея.
Приятно се изненадах от уменията на Александър. Този човек ще е ценен за работата и според мен ще е харесван от всички, видя се, че може и умее доста неща и ще се задържи заради тези си умения, а и заради характера си.
Най-вече е сценарии, но тази си е такава явно.