ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 432
  • 874
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Не знам в предаването опусумите дали ще успеят да "скарат" и настроят хората едни срещу други, но тук със сигурност ще го направят. Пиша от самото начало на "Фермата", от сезон 1 и досега толкова ....екзалтирани и емоционални коментари на тема България и чужбина, а и странични по принцип, не е имало. Не знам не разбирате ли, че всичко е сценарии и именно това е целта на предаването - чрез скандали гонене на рейтинг, та толкова се вживявате в гледаното. Искам да кажа, че темата е достатъчно наболяла и сериозна, но в самия форум има достатъчно теми, в които това може да се дискутира и обсъжда, не е тук мястото да се превръща тази тема в тепих на всякакви страсти и обиди към Българи и емигранти. В тази връзка ще помоля потребителката с гръцкия ник да е малко по-сдържана и обрана в коментарите си и те да са върху предаването, а не манталитета на беге мъжете и хората като цяло. Peace
За епизода - разочарована съм от избора на Росица за втори дуелист. Спокойно можеше да избере Радка /която снощи наистина гледаше като ботур и беше напълнила гащите от страх да не отиде на дуел/, или Хрисито. Явно като типична жена се поддаде Росица на първоначална емпатия и заложи на това, дано не ѝ изиграе лоша шега. Гергана изглежда кифла, но току виж се стегнала и дала сериозен отпор, помним Дарина как всички я бяха отписали, ама тя ....
Изключително грозно ми беше демонстративното поне за мен поведение на Христина с лежането на масата по време на дебата, хич не ѝ се спеше, чиста демонстрация си беше това. Прекалено емоционална, изкуствено емоционална и пренавита ми идва, но авно това не е толкова дразнещо за останалите след като я бяха избрали за най-...оправна ли беше мома, че дремах снощи? Единствен Симеон демонстрира явна неприязън към нея.
Приятно се изненадах от уменията на Александър. Този човек ще е ценен за работата и според мен ще е харесван от всички, видя се, че може и умее доста неща и ще се задържи заради тези си умения, а и заради характера си.

# 706
  • ВАРНА
И това с Христина - че е толкова нервна заради липсата на секс -  по сценарии ли е?  

Все си мислех че жените - не момичета - А жени!  30 годишните като Христина могат да издържат и по 2 години без проблем...?!

Или се прави на интересна за рейтинг - или е наговорено с опосумите или наистина не издържа без секс....последно най не го вярвам.

# 707
  • Другата България
 Grinning Най-вече е сценарии, но тази си е такава явно.

# 708
  • London
Росица към Христина - Кефиш ме, аз някога като бях млада бях същата като теб.

И това го казва на човек само с 5 години по-млад от нея? Ще кажеш, че 15 ги делят.....

Промо за довечера
http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-naprezhenieto-vav … ermata-raste.html

Георги говорейки за мустака ми се струва, че се опитва да го докара визия Ботев. Няма да ме изненада и брада да пусне. Има подобен буен и критичен поглед, та може някой да му е казал, че има прилика и да се опитва да я затвърждава я с мустак, я с друго.

# 709
На Росица не й помага много за рейтинга това, че даваше зор на Александър. В нейната строителна фирма дали така ги препаткват нещата?
Иначе съм съгласна, че и прекалената прецизност на някой може да ти изпили нервите, особено ако бързаш да свършиш 100 неща, а човекът е решил точно в този момент да изпипа нещо.

# 710
  • London
Александър ще бере ядове  на дуел с тая прецизност, муден и флегматичен ми се струва. Това няма как да не изнерви сприхав човек.

И Хитлер трябва да пусне бретон.....такива дълбоки бръчки, пари има да инвестира в малко ботокс.

# 711
  • Другата България
На Росица не й помага много за рейтинга това, че даваше зор на Александър. В нейната строителна фирма дали така ги препаткват нещата?
Иначе съм съгласна, че и прекалената прецизност на някой може да ти изпили нервите, особено ако бързаш да свършиш 100 неща, а човекът е решил точно в този момент да изпипа нещо.
Дразнещо е, съгласна съм. Но пък умее доста неща, което ще е в плюс.

# 712

kissi1983
,Милена не е казвала, че смята, че всички извън страната бършат дупища, а че тя го е правила тук, НО не смята да го прави там. за себе си говореше, а не , че така мисли за всички...

Понякога се изумявам как се изопачават нечии думи. Чул-недочул.

Аз не говорех конкретно за нея, какво е казала. По мои наблюдения казах, защото всеки път като се върна в БГ или вляза в подобна дискусия, се изтъква точно това-чистачка и бъркане на гъзове. Мен лично ме изразни тона, с който беше произнесено! Аз също се учудвам за изопачаването на думите!

# 713
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За епизода - разочарована съм от избора на Росица за втори дуелист. Спокойно можеше да избере Радка /която снощи наистина гледаше като ботур и беше напълнила гащите от страх да не отиде на дуел/, или Хрисито. Явно като типична жена се поддаде Росица на първоначална емпатия и заложи на това, дано не ѝ изиграе лоша шега. Гергана изглежда кифла, но току виж се стегнала и дала сериозен отпор, помним Дарина как всички я бяха отписали, ама тя ....
Росица може би се повлия от това, което й казаха - че би изглеждала слаба, ако избере най-лесния противник, визирайки Радка. Аз лично много се надявах да избере Христина, че това чудо не се трае, ама...

# 714
  • Другата България
Може и така да е, но пък в края на краищата това е състезание и последното нещо, което трябва да я притеснява би следвало да е това какво ще кажат или си помислят останалите. Всеки гони победа, независимо по какъв начин  и с какви средства. Няма как да си харесван от всички, това трябва да е ясно. Дано не си сложи таралеж в гащите с тази Гергана.

# 715
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дано, защото май ще викам за нея на дуела. Гергана някак не може да ми стане симпатична засега.

# 716
Да се допълня - изненадана съм, че Росица избра Гергана. Май повече все пак клоня към Росица.
По принцип Симеон не ми е от най-симпатичните, обаче ако продължи да сваля Гергана (в случай, че тя остане), ще ми стане още по-несимпатичен. За момент си помислих, че свалката е манипулация на опосумите, за да има интрига. Обаче после дадоха и девойките възмутено да коментират, та явно не е съвсем без нищо цялата работа. Та в този смисъл също предпочитам да отпадне Гергана, защото иначе може да стане много зле работата.
Мисля, че Александър и Александра имат шанс да си паснат. А Данчо Йовчев го игра леко сватовник давайки кураж на Александра да бъде по-инициативна и да даде възможност на Александър да се разкрие като човек пред нея.
Въобще насърчавам всякакъв флирт между необвързаните. Женените да си държат ръцете отзад и очите затворени  Crossing Arms
-----------Цветенце не е ли сваляча Роман,а не Симеон...на мен лично Симеон ми харесва,а Роман тепърва,ще се разкрива.....

# 717
Георги говорейки за мустака ми се струва, че се опитва да го докара визия Ботев. Няма да ме изненада и брада да пусне. Има подобен буен и критичен поглед, та може някой да му е казал, че има прилика и да се опитва да я затвърждава я с мустак, я с друго.
Че той си има брада, вчера го показаха какви грижи полага за брадата и мустака. Smile

# 718
На мен и Гергана, и Росица не са ми особено симпатични, така че ще се надявам единствено на интересен дуел в неделя.

# 719
  • Другата България
Гергана повече ми кифлее, с тия изкуствени мигли и това бретонче.
Росица...повече хляб има в нея сякаш, нищо не сме видели още от нея, струва ми се, че ако остане, няма да "мелят брашно" с Хрисито и Радка.

Общи условия

Активация на акаунт