На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 18

• 126 078
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета, къде има строителни хипермаркети в района Одрин-Лозенград -Чорлу? Интересува ме санитария за баня ,теракот и други .А ако знаете и онлайн такива сайтове ще ми е полезно да разгледам предварително

# 406
Пламитуу, сладоледът е на клечка, бяла глазура, вътре красив цвят бордо, леко киселее и не е от сладките. На опаковката има черници. Просто добър избор за гореща вечер и уморени, каталясали от безсъние и път хора.
Баклавата на Еллер е наистина добра, хареса ни!Все още я опознаваме...
Обаче в Кипа нападнахме кутийката с мостри баклава и о, чудо, дъщеря ми прояде... Вика ми : купувай, купувай. Обаче нямаше кой да ни обслужи. Служителката беше на щанда с хлебчетата и не можеше да стигне до нас и да ни даде баклава. Опитахме тази с орехите от 44,90 за кг. Много хубава, прясна и запомняща. С шам фъстък беше на 54,90 за кг. Не можехме да чакаме, ние сме под час, времето ни е ограничено, то тoва ме вбесява, отишла съм на толкова км и накрая стоя, чакам 5 мин пред някой щанд, виждам, че не ми идва редът и се отказвам и хуквам към следващото място. Не мога да отделя15 мин за чакане за едно нещо при общо 45 мин на разположение за целия м-н.

В Гратис козметика Wet n' wild - 40%. Взех този руж:

Дописвам

Тази мекичка хавлия е от Инглиш хоум, на касата стана ясно, че с индирима е 19 ТЛ. Иначе на магазина имаше гол. табела за 70% индирим, но явно не на всичко, де.

Белята, и аз съжалявам, че освен баклава, други скадкиши нямаше, това в 20,20 часа. Исках да накупя, че най-накрая да опитаме от нещата, за които говорите...
От Бим взех нещо като сутляш техен  и пейнир халвата, същата като показаната от Делта.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 19:27 от *Камея

# 407
Плами, Чефи и Синара благодаря Ви за бързите отговори. Признавам си, че не видях на първата страница.

# 408
Белята, вчера от Бизим, този до Кипа, Одрин - юмуш омекотител беше 16,50 лири - не купих, защото не можех да нося, взех масло, сирене, крема сирене, макарони, сладкории, кафенца 3 в 1, т. хартия Фамилия... . Касовата бележка я публикувах в по-преден мой пост, дописан е.
Има всякакви стоки, вкл. ползвания от теб омекотител вел нел в туби, има и стелаж с козметика, има стекове напитки,....Ще покажа брошурата

# 409
Здравейте,
предварително се извинявам за моите въпроси, предполагам, че вече са многократно задавани, но изчетох повечето теми относно пазара в Турция и не открих търсените отговори Simple Smile.

Обмисляме със семейството ми да отидем на пазар в Одрин и Чорлу, но тъй като досега не сме ходили и не сме наясно къде точно трябва да отидем и кои магазини да посетим.

Въпросите ми са:
1. Кои магазини си заслужава да посетим в Чорлу, съответно и в Одрин?
/Интересуваме се предимно от спално бельо, мъжки и дамски дрехи/
2. Кой ден е най-удачно да отидем на пазар в градовете?
3. Може ли малко по-подробна информация отностно двата града, като борси, център и шопинг пазари.

Благодаря Ви!

# 410
Здравейте,
предварително се извинявам за моите въпроси, предполагам, че вече са многократно задавани, но изчетох повечето теми относно пазара в Турция и не открих търсените отговори Simple Smile.

Може би са на първа страница?

# 411
  • Русе
blackisback, изпревари ме. Grinning

# 412
  • Варна
нИ моЙ дЪ моЙ...
Ний за какво си говорим тука постоянно, бре, 'ора?

# 413
нИ моЙ дЪ моЙ...
Ний за какво си говорим тука постоянно, бре, 'ора?

Ми Ората сите теми изчели, ма па как веднъж не сте споменали за борсите, мм?

# 414
  • Пловдив
Аз съм виновна-само молове са ми в акъла и другите не се вреждат от мен

# 415
  • гр. Бургас
"Белята, вчера от Бизим, този до Кипа, Одрин - юмуш омекотител беше 16,50 лири - не купих, защото не можех да нося, взех масло, сирене, крема сирене, макарони, сладкории, кафенца 3 в 1, т. хартия Фамилия... . Касовата бележка я публикувах в по-преден мой пост, дописан е.
Има всякакви стоки, вкл. ползвания от теб омекотител вел нел в туби, има и стелаж с козметика, има стекове напитки,....Ще покажа брошурата"

Вижте цените в Гугъл на Bizimtoptam

# 416
Да LC Waikiki повечето есенни дрехи бяха от миналогодишните колекции и имаше още много от летните,бях харесала от Фло маратонки от брошура и тях ги нямаше,детски стоки също.Миналата година харесахме толкова много

# 417
Роси, кой да гледа цените, не те разбрах? 

# 418
Да се отчета за вчерашния шопинг. Бяхме с организирана екскурзия, границата (капитан Андреево) минахме за около 3 часа и на отиване и на връщане. В 11 ч бяхме в Одрин. Отделихте се с ММ от групата и отидохме до аптека. Лекарство, което взимах март за 5. 75 лв, сега ми излезна 4.20 лв. Обиколихме детското Waikiki, взех 2 долнища на баткото по 40 лири, 2 жилетки на беба по 25 лири и едно долнището на което не помня цената. Хванахме такси до Erasta за 12 лири. Много хора, претъпкано, топло и без въздух. От Koton взех много неща на малката, предимно есенни Дрешки, не помня цени. В Waikiki нищо не харесах. Минахме през магазините за обувки, но нито ММ нито аз си харесахме нещо. От магазин за спално бельо ( този след Karaca) взехме много симпатично коледно одеяло, 2 персона, 70 лири. От Migros взех таблетки за съдониялна Pril, 100 бр за 39.95 лири. Взех и от куфарчето за 7 лири, баткото е на почти 4 г и много го хареса. Имаше и други оферти но нямаше как да мъкнем всичко. От там с такси до Margi. Лудницата беше още по-голяма. Трудно се разглежда ше по магазините. От Koton взех още дрешки за децата на много добри цени. В Karaca имаше промо на тигани и тенджери. Взимаш 2 плащаш 1. Взехме 1 грил тиган и 1 обикновен по дълбок тиган 26 см общо за 159 лири. Били от гранит, много ги похвали продавача. Взехме и много симпатичен оливерник за 45 лири, който скоро гледахме в мол в бг за 70 лв. Много сме доволни от магазина, за първи път влизахме. Май това бе вчерашния ни пазар Wink ако някой иска да пита нещо съм на среща

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 23:45 от stef87

# 419
  • Пловдив
Някой някъде по темите беше писал за магазин за ортопедични обувки на първия етаж в Ераста. Може ли повече информация ,как се казва и къде точно се намира?

Общи условия

Активация на акаунт