Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 39 711
  • 747
  •   1
Отговори
# 120

И аз много харесах точно тази количка преди три дни в Дундьо. Тъкмо щяхме да я взимаме само че в червено и като я разгледай подробно, видях че отдолу ,основата на коша за новородено е целия на дупки, дотук ок си казах това е за вентилация, тези дупки се затварят.
Уви, обаче казаха че не ,така били и се изумих направо. Все едно някаква част и липсваше.
Иначе е много лека и хубава количка. Обаче ,посред зима да му вее и духа на гръбчето някакси не мога да си го представя.
Деси, би ли споделила и на вашата количка ли е така или е някакъв дефект на тази дето сме гледали.

# 121
И аз я бях гледала червена Cam, но в крайна сметка се спрях на Chipolino. Но е много хубава количката, която си взела, Деси. Много е лека и удобна.

# 122
  • София
Ами сигурно и нашата е така, въпреки че не съм ги видяла тези дупки Simple Smile В ремонт сме и не искам още да я вадя от пликовете, но точно на коша за новородено не ми харесва подложката пък на мен, че много ми тънее нещо. Simple Smile И взех матраче за него за 20 лв. Летния кош пък не ми харесва пак материята на подложката, перяща е ама е една по-груба в сравнение с Jane, та и за там ще взема друга отделно като му дойде времето. Иначе имаше един мъж в магазина, много си говори с мъжа ми и каза, че съм си избрала идеалната за мен, щото съм кльощава и финна, а тя е супер маневрена.. и че само тя вече се произвежда в Европа /Италия/, всичко останало Китай и т.н. Не че ми е водещо и бих я избрала по това де, ама още един плюс да кажем. И ММ пак ходи да бута Jane Muum, хахаха ако трябваше да е бащинство 100% щеше да вземе нея, ама на мен ми е по-тромава и ни се размина. Иначе ако не сте я видяли има я в кафяво в магазина, много е яка.

# 123
Това, че само кам произвежда в Европа не е вярно. Пег перего със сигурност е мейд ин итали, a съм убедена, че има и други марки.
Иначе кам е хубава марка, тук доста се ползва.

# 124
Ние май се насочихме към Пег Перего. Малко по-скъпа е , но пък не намираме забележки.

# 125
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Виждам, че вече обсъждате коя каква количка си е взела. Искам да споделя и аз. Ние се спряхме на Baby Design Husky 2018  https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-husky-baby-design-2018
Много ми хареса на живо като я видях, досга е маневрена, с хубави амортисьори  и с хубави аксесоари включени в цената. За тежеста не мога да преценя как е, но това не ми е от значение, защото няма да я вдигам кой знае колко.

# 126
  • София
Ами според мен не трябва да се водиш по чужди мнения, защото всеки си търси определени неща и има различни критерии. На мен лично Перегото ми е тежко. Докато купувахме нашата в магазина имаше една двойка, която купуваше Пег Перего и бяха много доволни. Така че, щом сте се насочили към нея, не се разколебавай заради други хора. Идеална количка според мен НЯМА. Ако имаше всички щяха да я купуват.. за това всеки си търси такава, която най-много се доближава до изискванията му Simple Smile

# 127
  • В сърцето на любимия човек
Деси е много права - аз съм с Пег Перего, доволна съм много, горката какво ли не е преживяла и като изключим, че шасито е леко одраскано, иначе не е мръднала. Но - заема доста място в багажника, с 12кг дете и пълен кош си тежи при изкачване на стълби (но все пак това са над 20кг) и дамаската на летния кош запарва и купих памучна подложка. Но за мен е чудесна

# 128
Така е, няма идеална количка. Аз сега си търся бейби джогер, но използвана, че иначе ми идва много скъпа. Всъщност още се чудя дали не ми трябва двойна.

# 129
  • Варна
Ние вчера ходихме до един магазин да видим едната от количките, които съм набелязала.ММ я хареса много.Оказа се много лека, маневрена, точно каквато искам. Повечето комбинирани идват по 11-13 кила, това е много.Сравнявах с Мутси и Хане - те ми тежат.При изправяне на задни колела даже и празни ми идват тежки, а това упражнение се прави при всяко слизане/качване на тротоар.И като добавим и дете вътре.Тази дето ни хареса е Cybex Balios S - комплект с кош за новородено и летен.Столчето за кола ще си го взема отделно, но то пасва на шасито.Остана ако успея да видя и Mamas Urbo 2 и да реша коя ще бъде от двете.По тегло идват еднакви.Имат хубави сенници, пълно легнало на летния кош без да ляга цялата седалка и да остава чупка, което ми беше много важно.

# 130
  • София
Здравейте, мами!

Отдавна не съм се включвала, но хвърлям по едно око как сте : )

Ние количка взехме отдавна, първата покупка, малко рано. Общо взето с всичко за бебо сме готови, а за мен нищо - мой ред е!  )

Вече с големи кореми (поне моя), в началото на 7ми месец мин. седмица, момъкът тежи почти 1200гр. ! : ) Вие колко тежите? Малко над нормата сме ние доколото разбрах.

Страх ли ви е от раждането или само аз съм бъзла??
Ходих на очен лекар мин. седмица и нямам противопоказания за нормално раждане, но до последно не знаеш и често се стресирам по темата...какво, кога, как!? А вие??

Чудя се на отворените врати дали ще се стресирам още повече или напротив, ще видим този четвъртък.

# 131
Ние бяхме капарирали Stokke xplory V 5 ( миналогодишният модел) , нооо с тази турска лира - видях , че в сайта на e-bebek  ( имат магазин в Одрин ) и предлагат количките на Stokke в сайта им и новият модел V 6 , ни излиза толкова колкото старият от България. И сега им пращам еmaili и се надявам да можем да си я поръчаме от там и да ни направят отстъпка. Пък после как ще се циганя в магазина в София да ми връщат капарото , само аз си знам Simple Smile Но за 700 лв ще се циганя Simple Smile

# 132
  • София
nel__, не се притеснявай от отворените врати, ще ти бъде интересно и полезно. Аз днес съм на ЖК и нямам търпение да видим и ние бебока и да разберем колко тежи ориентировъчно.
yyoana, дано ви се получи с количката! И ние правихме врътка през един аутлет в Англия и си беше хамалогия понеже те не приемат плащания от България. Но се справихме се и си струваше.
Море!, аз и за трите изброени съм чувала хубави неща и ми е интересно какво ще изберете Simple Smile

# 133
  • Варна
Лаленце, ще се похваля като купим.Скоро трябва да реша иначе, ако е Мамаса ще се поръчва от UK.Сайбекса мога и оттук да си го взема, имам май и някаква карта за отстъпка в Рая тойс.Трябва да видя.

Нел, аз съм на преглед при докторът чак на 25-ти, но на 23 август в 29 седмица бебо тежеше 1400 и си беше в норма.Аз съм за началото на ноември.Даже на 23-ти септ. ще ми почне 45дн. болнични.
За раждането - аз съм раждала секцио и не е толкова страшно всъщност, но все пак щом нямаш индикации, няма смисъл да го мислиш секциото.Нормалното раждане при всяка е различно, но според мен трябва да се настроиш положително и всичко ще е наред.Като си гушнеш бебчето особено всичко остава на заден план.Направо в този момент си даваш сметка, че едва сега започваш да живееш истински.

Вчера понапазарувахме на каката за есента дрешки и за училище разни консумативи и т.н..И вече му идва ред и на бебо за тоалети и всичко останало.Обикаляхме вчера и доста се поуморих на крак.Краката ми се подуват и затова.

# 134
Мина и моята ФМ, малката е 1700гр и си отговаря на седмиците, аз съм 30+3 😊 Всичко е наред, само плацентата ми е 2ра степен, била по-зряла. Лекарката ме пита дали пуша и каза, че явно плацентата си е такава, да не го мисля и да я наблюдаваме. Момата още е седалищно разположена, дано да се обърне. И аз ще дъвча сутрин по 1т. малтофер заради ниския ми хемоглобин.

Общи условия

Активация на акаунт