Отговори
# 180
Здравейте. Може ли някой да ми даде актуален имейл на Олга. Писах и преди 2 седмици за да запазя апартамент, но нямам отговор ДР Джинович ми отговори за дата, но не мога да се свържа с нея☹️☹️☹️
Емайла на Олга е този: olya149@gmail.com
Забавя се доста с отговорите. Препращайте съобщенията си през ден примерно, но със сигурност ще получите отговор.

# 181
Здравейте, мили родители:) Днес се явихме на ТЕЛК и ми казаха, че трябва да заведа детето на ендокринолог преди операцията. Някой от вас водил ли е детето си на ендокринолог и какви изследвания ви пуснаха. Благодаря предварително!

# 182
Здравейте, имаме дата за операция в Бел Медик на 03 септември. Ако на някой му е останало от Андрактим гел или има възможност да купи от Сърбия, моля да ми го изпрати с наложен платеж. На лично съобщение ще дам данни. Докторът е написал, че трябва да се маже с гела 4 седмици, като се спре 2 седмици преди операцията, но не е посочил по колко пъти дневно. Вие по веднъж на ден ли мажете?

# 183
Здравейте, имаме дата за операция в Бел Медик на 03 септември. Ако на някой му е останало от Андрактим гел или има възможност да купи от Сърбия, моля да ми го изпрати с наложен платеж. На лично съобщение ще дам данни. Докторът е написал, че трябва да се маже с гела 4 седмици, като се спре 2 седмици преди операцията, но не е посочил по колко пъти дневно. Вие по веднъж на ден ли мажете?
Ние заминаваме след седмица и ще сме там поне месец. Вече съм обещала на две майки да им потърся въпросния гел. Мога да взема и на вас ако желаете. До 11-ти юни ще сме в Белград. Ако някой има нужда от нещо да ми пише.

# 184
Здравейте! Тези, които вече са оперирани от Д-р Джинович, може ли да споделят как си запазиха час за преглед при педиатър и колко са заплатили. Докторът ми беше посочил имейл, на който да запазя час за преглед, но на него не ми отговориха, а след като писах заявка в сайта на болницата получих потвърждение с указание, че цената на прегледа е 10 000 динара, ако не са необходими допълнителни изследвания. Изненадах се, защото докторът беше написал, че цената на операцията е 4,500 евро, което включва всички разходи.

# 185
  • Пловдив
Здравейте! Тези, които вече са оперирани от Д-р Джинович, може ли да споделят как си запазиха час за преглед при педиатър и колко са заплатили. Докторът ми беше посочил имейл, на който да запазя час за преглед, но на него не ми отговориха, а след като писах заявка в сайта на болницата получих потвърждение с указание, че цената на прегледа е 10 000 динара, ако не са необходими допълнителни изследвания. Изненадах се, защото докторът беше написал, че цената на операцията е 4,500 евро, което включва всички разходи.
Не сме минали операция, но часа запазих на мейла, който ми прати доктора (sefbolnice@belmedic.com). Беше в началото на март, отговориха ми час след като им писах. Не са споменали, че ще има плащане.

# 186
Не сме минали операция, но часа запазих на мейла, който ми прати доктора (sefbolnice@belmedic.com). Беше в началото на март, отговориха ми час след като им писах. Не са споменали, че ще има плащане.

Началото на април беше нашата операция. На същия имейл запазихме. Ден-два след като писах ми отговориха. Не съм заплащала нищо за прегледа, не са искали пари, не се и сетих да попитам.

# 187

Началото на април беше нашата операция. На същия имейл запазихме. Ден-два след като писах ми отговориха. Не съм заплащала нищо за прегледа, не са искали пари, не се и сетих да попитам.
Грешката ми беше, че след като се забавиха с отговора от посочения имейл, писах на пощата на болницата. След това получих отговор от sefbolnice@belmedic.com от името на Slavko Bozocic, където ми дадоха друг час и не споменават нищо за пари. Веднага анулирах онзи час, за който писаха, че трябва да платя 10000 динара Simple Smile Явно докторът си има уговорки с някои лекари, при които прегледът е включен в цената, не знам. Така, че чакайте потвърждение от имейла, който ви е дал Джинович.

Kremena Harizanova с какъв гел мазахте преди операцията и по колко пъти на ден? Докторът ли ви обясни как да го използвате или го разбрахте от листовката?

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 12:19 от AnMary

# 188
Kremena Harizanova с какъв гел мазахте преди операцията и по колко пъти на ден? Докторът ли ви обясни как да го използвате или го разбрахте от листовката?

Ползвах Андрактим, получих го от друга жена от форума и вече е при друго детенце. Докторът ми писа да мажа в продължение на месец, по два пъти. Мазахме сутрин след ставане и вечер след баня.

# 189
  • Пловдив
Моят отговор също беше от Slavko Bozocic.

# 190
Кога е вашата операция?

# 191
  • Пловдив
Кога е вашата операция?
Другата седмица.

# 192
Д-р Джинович е специалист на свободна практика.Той не е част от болницата,а ползва само болничната апаратура и базата.В цената която той дава е включено абсолютно всичко.Пари се дават само и единствено на него-той се разплаща с болницата.В който и кабинет да отидете просто казвате,че сте за операция при д-р Джинович.

# 193
Д-р Джинович е специалист на свободна практика.Той не е част от болницата,а ползва само болничната апаратура и базата.В цената която той дава е включено абсолютно всичко.Пари се дават само и единствено на него-той се разплаща с болницата.В който и кабинет да отидете просто казвате,че сте за операция при д-р Джинович.
Разбирам, затова в запитването към болницата за преглед при педиатър бях описала, че сме на операция при д-р Джинович. Но аз съм си виновна - човекът е посочил как да си запазиш час за преглед при педиатър, просто не очаквах, че ще има разлика. Надявам се, че след като получих час през имейла, който докторът даде и анулирах онзи от болницата, няма да се налага да доплащаме. Споделих, за да не се набута още някой. Simple Smile

# 194
Здравейте мами,
Момченцето ми е на 5месеца и му установиха хипоспадия на главичката. Ние сме от Стара Загора, консултирахме се с доктор тук и ни посъветва операцията да в като направи 6месеца.
Бихте ли ме посъветвали, къде  да я направим -Ст. Загора, Пловдив, София? Има ли все пак и доволни майка от нашите доктори? Доктора ми обясни, че е лека форма, ще се оправи с една операция и ще има престой 7дни, но не бих се доверила на първия лекар, който го прегледа.
Благодаря Ви, предварително

Общи условия

Активация на акаунт