Звездни компромати- 380 част

• 93 858
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Харесвам някои бижута на Thomas Sabo. Имат страхотни неща.

Сара Джесика
Бионсе - тази жена веднъж не я видях облечена в нещо свястно.

# 616
# 617
  • Sofia
Саня Борисова изглежда по-добре. Така и не стана ясно защо се разделиха. Но накрая и двамата изглеждаха драматично зле.

# 618
  • Бургас
Пандора е масова бижутерия нисък клас. За истинските бижутери Пандора е това, което е МакДоналдс за шефовете - майстори във висшата кулинария. Пандора не продава уникалност, стил, мода, елегантност. Пандора залага на събирането на спомени, запечатването на преживявания, колекционерската страст и лошият вкус на масите. Цените им са повече от скандални, но ако бяха с адекватни цени, нямаше да са толкова популярни.
Снимката и писанието на Ирина Т. е откровена реклама, но тя не го крие, като се погледнат таговете става ясно.

Само за протокола, занимавам се професионално с дизайн на бижута висок клас, затова си позволявам категорично мнение по темата. И да, имам и гривна на Пандора.
Много харесвам авторски бижута!Следя наши,български дизайнери във Sabai,които са  много талантливи и
бих се радвала ако споделите Ваши модели,за което предварително благодаря.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 22:44 от Nina_Z

# 619
  • Далечният изток
А, той Ники още си изглежда зле според мен, тя бива напоследък.

# 620
тая Бекъм е голяма скумрия. много зле изглежда, като 50 г.
за да не е спам - Сузанита искала да бяга от Бг. Ура!

# 621
Преслава вчера (15.09) е станала майка на момиченце.
Не видях дали е пускано сред толкоз мнения за бижута...

Редактирам - на 14.09 е родила.

# 622
Пускано е, залагахме и за името. Peace

# 623
Името е Пресиана

# 624
Предлагам направо тази тема да стане бижутерска, а който иска да си пише за звезди, да си направи друга, а? Ето, почвам с моята любима марка, ццц, не е висок клас, ама че низък вкус имам...

https://www.joidart.com/en/

И съвсем неуместно, че явно тук не е мястото вече, на 15-ти са родени още принц Хари, и испанската принцеса Летисия (откраднато от кралската тема).

# 625
  • Далечният изток
Да не е Пресияна, евентуално да има и на майка й - Янка? Гадая де...

# 626
И ние купувахме точно за подарък на колежка в офиса, че на нея й били слабост тези бижута. Та нито ме е впечатлило бижуто, нито цената. Някаква средна работа, по мое мнение. Та в тоя смисъл, какво грозде?
Вярвайте, че град като Русе ( от който съм) Пандора ХИЧ не е среден клас бижу!!! До сега не съм видяла ни един човек да спре на техния кьоск в мола. Това си е скъпо бижу за тук. София не е България! Значи, там, където работя аз с пари от трите етажа да съберем бижу от Пандора няма да купим.. ( държавна институция)

# 627
Аааа, те от Пандора на Стрина са й приготвили талисманите за следващите 7 г. още отсега - една малка Саграда Фамилия, едно лимоново пайче,  бутилчица просеко, котидж сиренце...

# 628
  • София
За Дженката Лопес лятото продължава https://www.instagram.com/p/Bnz5vkLFU6i/?utm_source=ig_share_she … hid=146tj78p0n09b

# 629
Толкова години тук и продължавам да се изненадвам колко неведоми са пътищата  форумни...Stuck Out Tongue Winking Eye
Никога не знаеш в каква посока ще завие разговорът...
И какво научих - разни хора, разни вкусове и стандарти на живот, какъв шок!!!😏
И аз не харесвам Пандора, но чак етикети да се раздават, коя била дама, коя - не (Здрасти, Марче)...

Видях Любо Киров по-назад, много го харесвам, но се зачудих той имал ли е някога връзка, за която е станало известно в медийното пространство.

Общи условия

Активация на акаунт