Звездни компромати- 380 част

• 93 844
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз не бих била толкова сигурна.Той имаше дългогодишна връзка с жената на Захари Бахаров,Диана... не и помня фамилията.
Никой в нищо не ви убеждава, вярвайте си както ви е удобно.  Grinning На мен лично изобщо не ми пука дали е гей или не, просто написах факт, а именно, че е гей.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 15:06 от Тонка*

# 661
Чака поръчката си и явно скучае:
Скрит текст:

# 662
passionbiojuniper, относно joidart...

По-рано имаха бутик на ул. Шипка, но не знам дали още съществува. Доста пъти е спасил ММ, когато наближи рождения ми ден Simple Smile

# 663
  • София
Чака поръчката си и явно скучае:
Благодаря! Жалко, от такива постъпки много си развалям мнението за даден човек.

# 664
Ама вие наистина ли не се усещахте,че Любо е гей Grinning
Личи си от километри.
И на всичкото отгоре не го харесвам.Не знам защо но ми е антипатичен.

# 665
Ариана и чувал да облече, маса народ ще я последва. Това не значи, че изглежда добре и е красиво, и че стилистите са ТОП. Визуално ми е като хваната от махлата. И това няма нищо общо с пеенето.

# 666
Пак казвам, не се облича сама, а с помоща на НЕслучайни хора, а и въобще целия и имидж си има някаква идея, както този на Лейди Гага, Лана Дел Рей, Кеша и т.н.

# 667
Пели, кажи ми как се разбира че е гей. Аз съм си наивна и каквото ми покажат по телевизора на това вярвам. Сега се зачудих как ли се е чувствала Диана(сегашната на Захари) в тази връзка....Употребена, излъгана.....

# 668
Гейовете или ги познаваш от пръв поглед,или не...това е дарбата на 21 век Grinning Grinning Grinning
Въпреки че ако се разходиш по Витошка може да ти се стори че си доста надарен с тази способност...

# 669
Jlo
Скрит текст:

# 670

По интересно е кой я е харесал  Mr. Green

# 671
  • Berlin
Мъжете - Ок, може би е по-лесно да се познаят дали са гей. Обаче жените? И то в БГ. 🤔

# 672
За жените аз лично нииикога не мога да позная Grinning
Ако Светлана отиде на гости на ДжейЛо я признавам ! Grinning

# 673
  • Sofia
Мъжете - Ок, може би е по-лесно да се познаят дали са гей. Обаче жените? И то в БГ. 🤔

На жените им личи само ако искат да покажат мъжкото в себе си. Женствените няма как да познаете, освен по погледа към жена, която е обект на желание.

# 674
Баба ви Дони изглежда умопомрачително добре на Sofia Fashion Week. Всички траверси се пукат от яд, като премине. Със страхотно късо русо каре и черен гащеризон по тялото. Висока, слаба и хубава.

Общи условия

Активация на акаунт