Звездни компромати- 380 част

• 93 845
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
За мен би било интересно, Денси. А има ли отделна тема?

# 601
  • София
Злато за Златните ни Световни Шампионки по художествена гимнастика ансамбъл на 5 обръча! Браво, момичета  Flowers Hibiscus  Heart

# 602
  • Бургас
Браво!Да са ни живи,здрави и да продължават да ни радват!

# 603
Децата на Ани Салич:
Скрит текст:

Бебето на Лиляна Ангелова:
Скрит текст:

Едногодишният син на Нели Петкова:
Скрит текст:

# 604
Хайде от утре искате ли коментари отзапочващата  Фешън седмица в София?
 Ще ми липсва Кулагин, аз не ходя до тоалетната, ако не трябва да го прескоча селфиращ се, за да мина и стигна до кабинка.
Кулагин в женската тоалетна ли го засичаш или е унисекс... тоалетната?

# 605
А, сигурно Кулагин няма да пропусне. Щом и Стефан са го мярнали почивните дни в Ринг мол.

# 606
Злато за Златните ни Световни Шампионки по художествена гимнастика ансамбъл на 5 обръча! Браво, момичета  Flowers Hibiscus  Heart
Бравоооооооо златни момичета! Все така да работят и да имат късмет.

В женската мноу ясно е Кулагин. Mr. Green С един отбор траверси се селфят като за последно. Той беше по-миналата година с маската на лицето от камъчета и по гащи, с закачени чорапо- чизми, с жартиери за гащите. Миналата година беше с кожена пола-колан май, не си спомням точно.
Дано дойде, защото без него не е интересно.

Андреа също е винаги гост, както и повечето звизди де. Ще има изпълнения, сигурна съм.

# 607
Кейт Бланшет в шоуто на Джими Кимел,изглежда wow!Иска американците да ползват Метричната система,има и клип в който изразява недоволство от тоалетните към студиото Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=f1FBYgk3svU

Интервютата й с Джими винаги са много забавни. Явно често му гостува, последния път го беше нахранила с бургер Laughing - https://www.youtube.com/watch?v=_6MRCCOw098

# 608
  • До морето
Защо ли ходи Андреа на седмицата на модата, като нищо не фаща от там, се чудя ?! Както по- рано отбелязаха, тя безвъзвратно е останала в първата половина на 2003- та!

# 609
Пускам телевизора и мисля, че по бТВ интервюират Стефка Костадинова, с то било Нели Рангелова Wink

# 610
Пандора е масова бижутерия нисък клас. За истинските бижутери Пандора е това, което е МакДоналдс за шефовете - майстори във висшата кулинария. Пандора не продава уникалност, стил, мода, елегантност. Пандора залага на събирането на спомени, запечатването на преживявания, колекционерската страст и лошият вкус на масите. Цените им са повече от скандални, но ако бяха с адекватни цени, нямаше да са толкова популярни.
Снимката и писанието на Ирина Т. е откровена реклама, но тя не го крие, като се погледнат таговете става ясно.

Само за протокола, занимавам се професионално с дизайн на бижута висок клас, затова си позволявам категорично мнение по темата. И да, имам и гривна на Пандора.

# 611
  • Sofia
Не обичам бижута, но се чудя какъв е изобщо спорът? Че чак за кисело грозде..ако Пандора са това, което си спомням (магазинче в Paradise Mall) - изобщо не разбирам за какви толкова цени говорите, ходих да купувам подарък за колежа със събраното от офиса, нямам спомен да е било скъпо Rolling Eyes Дали са нещо особено като материал, едва ли, но иначе моделчетата бяха нежни и приятни. Не вярвам да имат претенции да са скъпи бижута.

Далай Лама благославя бременната съпруга на Ричард Гиър
Това първо дете ли му е?

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 21:20 от NBM

# 612
Гривни и колиета по 110-150 лв какъв клас да са? Чак пък скандално скъпи, сребро с добра изработка, не е като масовите по магазините.
На Ирина от Пандора веднага трябва да и подарят още една гривна! Цял ден ги дъвчем тука.

# 613
И ние купувахме точно за подарък на колежка в офиса, че на нея й били слабост тези бижута. Та нито ме е впечатлило бижуто, нито цената. Някаква средна работа, по мое мнение. Та в тоя смисъл, какво грозде?

# 614
Не обичам бижута, но се чудя какъв е изобщо спорът? Че чак за кисело грозде..ако Пандора са това, което си спомням (магазинче в Paradise Mall) - изобщо не разбирам за какви толкова цени говорите, ходих да купувам подарък за колежа със събраното от офиса, нямам спомен да е било скъпо Rolling Eyes Дали са нещо особено като материал, едва ли, но иначе моделчетата бяха нежни и приятни. Не вярвам да имат претенции да са скъпи бижута.
Нямаш спомен, но е скъпо за доста хора. Има и златни бижута, те са си с цени на злато. Има гривни по 4 хл. лв. направени, скъпо ли е? Има и сребърни, има и смесени. Има талисмани по 40 и стигат до 200. 189 лв. за едно малко сребърно талисманче каляска с миниатюрна златна коронка отгоре, скъпо ли е?
Спор няма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт