VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 130 848
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 330
Аз съм сигурна, че ще им кажат , че са на живо и трябва да внимават с псувните и рекламите на марки. Те от своя страна ще да същински ангелчета и ще се пазят много, че после няма как да се оправдават с подбора и монтажа на кадри.

# 3 331
От понеделник всеки делничен ден ще има живо излъчване от Къщата от 00.00 до 00.30 часа.
Интересно, кои ли ще са в полунощ на линия? Супер часови пояс. Така много лесно може да се обясни липса на съквартиранти със спане.
Да, какво ще им гледаме - как спят сигурно. Много интересно. Хъркаши "Випове".

# 3 332
Ако не им спират алкохола, баш в този часови пояс ще е интересното.
Или пък да направят нещо като " Малката сестра", както беше едно време.

# 3 333
  • София
Той пък много търсен се изкара... На мен нещо не ми е симпатичен, и като мъж, и като типаж.
И на мен. Но той сигурно си вярва, че е неустоим.  Confused

# 3 334
Къдеееееееееее ще ги дават на живо???
Все пак е нещо...Grinning

# 3 335

СтефчО Галкин видях на изложението да се мота вчера в Sofia Ring Mall !!

Първоначално си викам я..ура , кога го изгониха- плужека?! После осъзнах , че са в градска отпуска!

hahaha

# 3 336
Да, пък ние гледаме режисирано предаване, а тези никому известни поне станаха горе-долу познати на аудиторията, страхотно....

# 3 337
Егaти Брaдърa. То тaкa излизa, че гледaме сериaл от родa нa "Ден и Нощ" от Нови Хaн.
Зaпочвa дa стaвa все по пaродийно товa предaвaне. Влизaт, излизaт, когaто си поискaт. Не мисля, че е много редно.

# 3 338
Всичко е редно, докато гледаме. Ако им обявим бойкот, има някаква надежда да се осъзнаят и да не ни правят на балами. Гала чак се просълзи като го видя, че вече го осведомява за котката, че се извинява, нали не може друга информация да дава....подигравка със зрителите е това.

# 3 339
  • Испания
От испанския ВИП формат вече една напусна доброволно. Вкараха ги в мръсна къща без легла, без течаща вода /вадят от един кладенец/, прозорци, изцапани с кокоши прелести. Имат кокошки, крава, кози, лама, огромен щраус. Не излизат. Тази година имат два 24-часови канала. Няма мър-да-не.

# 3 340
Eто така се прави, а при нас какво? Излагация и деградация на продуцентите.

# 3 341
  • Испания

Първоначално си викам я..ура , кога го изгониха- плужека?! После осъзнах , че са в градска отпуска!

hahaha

А ти защо не го интервюира набързо? Аз бих.

# 3 342
  • в резерват

Между другото шеф Петров е прекръстил предаването от  "На кафе" -
  "На пейката "
Не харесвам Галиният Стефан. Като невъзпитан и груб пубер, дето родителката му го оправдава колко е истински и казва нещата направо.

# 3 343

hahaha

Ужас

# 3 344
Шефa е пропуснaл "пред блокa", нa мен точно нa клюкaрки нa пейкa пред блок ми приличaт. Нещо не ми се нрaви новaтa концепция.

Общи условия

Активация на акаунт