VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 550
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 190
Кулагин е по-злопаметен и жесток. Норчето само имитира. Което си е единствения плюс за нея до момента. Не е лоша,като онуй.

Добро утро, 13, добре ли спа? Кафенце??

# 2 191
А бе вие в кой свят живеете. Не възпитава телевизията разбира се, но всеки нормален, средностатистически човек има достъп до нея, било то и децата. Нова е гледана телевизия, някак ми се щеше да дават повече отражение на по- значими каузи и събития.
Явно аз живея в друг свят, където все още има морал и ценности.
Нима няма наистина хора които са достойни за тази ми ти ВИП-ска титла?! Това ли са ни кумирите?

# 2 192
Скрит текст:
Срам и позор. Това ако са ВИП- ове.....думи нямам. На къде отива тази държава, какви са тези прости жени с такова голямо самочувствие и кой изобщо им каза че са красиви. Какви са тези некадърни гейчета, които си мислят че са нещо в тази държава.
Да не знаеш какво е прокурор, а да искаш да бъдеш.
Бойкот, не гледайте такива формати! Срамота е че в прайтайма по българска национална телевизия ни заливат с такава помия и искат да ни я пробутат за представителна извадка на обществото ни
. Гледат и децата ни ЗА БОГА, ConfoundedConfoundedConfounded какъв пример им даваме?!
На децата им пускайте детско бе, и да си лягат на време! Naughty

# 2 193
Ами да дават стойности неща, ама не дават. Коментирали сме го това е предните сезони...принципно си права.
Но повечето го гледаме като отдушник и възможност да се отпуснем за кратко и да избягаме от ежедневната рутина.

Мисля няма две мнения по въпроса, че отдавна ББ рие дъното.

# 2 194
  • София
    Те децата имат достъп и до смартфони, някои още от невръстна възраст, щото  е важно да се покажат някой, колко е в час отрочето с технологиите. А там какво гледа не е ясно.

# 2 195
    Скрит текст:
    Срам и позор. Това ако са ВИП- ове.....думи нямам. На къде отива тази държава, какви са тези прости жени с такова голямо самочувствие и кой изобщо им каза че са красиви. Какви са тези некадърни гейчета, които си мислят че са нещо в тази държава.
    Да не знаеш какво е прокурор, а да искаш да бъдеш.
    Бойкот, не гледайте такива формати! Срамота е че в прайтайма по българска национална телевизия ни заливат с такава помия и искат да ни я пробутат за представителна извадка на обществото ни
    . Гледат и децата ни ЗА БОГА, ConfoundedConfoundedConfounded какъв пример им даваме?!
    На децата им пускайте детско бе, и да си лягат на време! Naughty
    Говорех принципно. Никога няма да позволя на детето ми да гледа това....

# 2 196
    Е що пък си мислиш, че ние ги караме да го гледат 🤔

# 2 197
    Тя крушата не пада по- далеч от дървото Wink

# 2 198
    Моето е малко и не гледа...но мин.сезон се уплаши като ме видя как се хиля с темата... /Дема беше пуснала някакви маймуни с носилки...Joy/...и не можах да се спра....

# 2 199
    • Ню Йорк
    Изумих като прочетох във фейса как сериозни хора, които познавам и уважавам са написали, че кулагин бил уникален ?!?! Уникален простак, уникален селяндур, уникално противен?!?! Явно трябва да си разчистя приятелите  Sick

# 2 200
    И да гледат, даже могат и поука да си вземат. Говоря за по-големки вече. Не е задължително да попиват.

# 2 201
    Както и да е. Радвайте им се. Няма да ме разберете, какво искам да кажа. Все едно да вляза във форума на феновете на чалгата и да им обяснявам, колко долна музика е.
    Bon voyage !

# 2 202
    Такива са времената,тв възпитава,интернет също,а там има всичко.Губене на време е да се забраняват телевизора и смартфона на децата,след определена възраст си наваксват,даже пре-наваксват Simple Smile Света е шарен,няма как да стане монохромен,само трябва да се молим да не се показва някоя наистина супер простотия...като се замисля то вече е показвана Grinning
    Обичаме си да има сеир,затова гледаме.
    Това шоу е като поп-фолка,почти всички го отричат,и почти всички го слушат/гледат.

# 2 203
    А бе вие в кой свят живеете. Не възпитава телевизията разбира се, но всеки нормален, средностатистически човек има достъп до нея, било то и децата. Нова е гледана телевизия, някак ми се щеше да дават повече отражение на по- значими каузи и събития.
    Явно аз живея в друг свят, където все още има морал и ценности.
    Нима няма наистина хора които са достойни за тази ми ти ВИП-ска титла?! Това ли са ни кумирите?

Нова е частна телевизия, дава това, което й продава рекламното време. Всеки от нас им определя рейтинга с дистанционното.

ВИП-ове имаше в първите сезони...

# 2 204
    • София
    Е те това е.
    Прости чалгаджийки Simple Smile  Ние деца не сме гледали и не знаем как се възпитават.

Общи условия

Активация на акаунт