VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 512
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 205
Тя крушата не пада по- далеч от дървото Wink

Ако нещо си решила, че можеш да ме засегнеш да знаеш, че си се объркала 😉

Интересно ми е защо всяка година пристига някой в темата и започват едни нравоучения, какъв бил формата, какви сме ние, какви са децата ни. Аз лично няма да се сетя никога да отида в някоя тема за някой индийски сериал и да започна да обиждам потребителките. Не ме кефят, не ги гледам, не се интересувам и кой ги гледа.

# 2 206
За мен не стои въпросът кой е по-лош от Нора и Кулагин, понеже за сега Нора ми изглежда празна отвътре - не съм сигурна дали под тази обвивка въобще има нещо, което да може да се определи като лошо или добро.
Между другото, струва ми се, че двете с Гала имат еднакви коси - дали е случайност?

# 2 207
Както и да е. Радвайте им се. Няма да ме разберете, какво искам да кажа. Все едно да вляза във форума на феновете на чалгата и да им обяснявам, колко долна музика е.
Bon voyage !

Е, как да я разберем създалата се ситуация, като не си влязла в ролята на прокурор, да ни я обясниш на по-прост език. Joy

Не го взимай толкова присърце. То управляващите ни са по-зле от ВИП-овете, цялата страна е един Вип Брадър (за справка новините), има откъде децата ни да се научат на простотии. Аз съм взела някакви предпазни мерки Се пак, интервюта с Бойко и сие не им позволявам да слушат.

# 2 208
Е те това е.
Прости чалгаджийки Simple Smile  Ние деца не сме гледали и не знаем как се възпитават.
Хахахахахаха. Е те това е!

# 2 209
Кой каза круши....уф че ми се доядохааааа...ще си пасирам двенки:joy:

Арвен всъщност отправи негативи към предаването...не към нас. Аз поне така го разбрах..а що е то брадър всички знаем 😆

Оп...сега гледам е обърнала дулото и към назе...

Не й обръщайте внимание. Вкяка година се троли в темата...и то не от един трол. Така чеее...не се ядосвайте...

# 2 210
Тя крушата не пада по- далеч от дървото Wink

Ако нещо си решила, че можеш да ме засегнеш да знаеш, че си се объркала 😉

Интересно ми е защо всяка година пристига някой в темата и започват едни нравоучения, какъв бил формата, какви сме ние, какви са децата ни. Аз лично няма да се сетя никога да отида в някоя тема за някой индийски сериал и да започна да обиждам потребителките. Не ме кефят, не ги гледам, не се интересувам и кой ги гледа.
Ама ти защо се обиждаш.
А на въпроса ти- защото мога !

Да разясня- не съм искала да обидя никой от темата. Негативите ми бяха отправени само и единствено към формата, но това че се засягате лично си е ваш проблем.

# 2 211
А ти откъде знаеш какво предаване е брадърът и кои участват? Аз например нямам представа какво представляват "Фермата" и някакво "София ден и нощ". Не ги гледам въобще и нямам представа с каква насоченост са и какво излъчват. А ти си запозната с участниците, поведението им и разни други неща.

# 2 212
Аз пък в живия живот такива хора няма къде да срещна н-и-к-о-г-а, затова прецъквам да видя каква е реалността извън балона от приятели, семейство, колеги и познати. Защото децата ни пък няма да имат избор и в училище примерно ще се срещат с децата на ей такива образи...

# 2 213
Ма кой ти каза, че се обиждам 😆 Даже ми е забавно да се дърлям по разни теми. Нещо като хоби ми е 🤣 Ама ти нещо ми доскуча и ще те замоля диалог повече да не ми търсиш. Шат ъп, окей! 🤣

# 2 214
А ти откъде знаеш какво предаване е брадърът и кои участват? Аз например нямам представа какво представляват "Фермата" и някакво "София ден и нощ". Не ги гледам въобще и нямам представа с каква насоченост са и какво излъчват. А ти си запозната с участниците, поведението им и разни други неща.
Ами да, защото бях в компания двете вечери в които се излъчваше предаването и ми се наложи да го гледам, така де да го изтърпя.....

# 2 215
Явно съм от малкото без късмет да не познават такива образи.
Имала съм и колеги,и колежки,и началници,и началнички с такива характери,интриги,простотия,дъно,дъно,дъно...
Временно се правят на ОК,и после си дръж шапката Grinning
Това е като някаква зараза...

# 2 216
  • София
А детенцето и то ли беше в компаниите, така де. Явно от там идва потреса.

# 2 217
Ма кой ти каза, че се обиждам 😆 Даже ми е забавно да се дърлям по разни теми. Нещо като хоби ми е 🤣 Ама ти нещо ми доскуча и ще те замоля диалог повече да не ми търсиш. Шат ъп, окей! 🤣
Шат ъп, нали знаеш, Драга ли беше, че на мен не може да ми кажеш, употребявай си го само там където ти минава, Окей Simple Smile

# 2 218
Ами да, защото бях в компания двете вечери в които се излъчваше предаването и ми се наложи да го гледам, така де да го изтърпя.....

Че подбирай ги малко тия приятели де...тц..тц..тц...

# 2 219
Ееев не се засягай, де 😆 Това ни е лаф тука в темата, от една култова участничка във формата тръгна. Много пък си тънкообидчива 🤣

Общи условия

Активация на акаунт