VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 593
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 310
И на конкурса мис ВБ всички претендентки да са без грим. И няколко близки плана и....всичко ще лъсне.

# 2 311
  • sofia
Кришка да, така е. Обаче Розмари реагира мъжки, и сега ако си приеме безропотно и достойно мисията ще извлече позитиви.
Това не е мисия, а член на Нора. Така че, Розмари може да прави каквото ще.
А Нора мре от яд и за стаята на Кулагин.

# 2 312
  • София
Там беше Яна по време на играта с въпросите.

# 2 313
Аз не разбрах тази стая освен че има собствен санитарен възел какво я привлича толкова - тя е споделена стая с още един човек, е нейната клетчица си е самостоятелна все пак

# 2 314
  • sofia
Аз не разбрах тази стая освен че има собствен санитарен възел какво я привлича толкова - тя е споделена стая с още един човек, е нейната клетчица си е самостоятелна все пак
Голяма е и има въздух...

# 2 315
Леле, как разплака девойката тоя Кулагин...
А как разбирате, че има силикон в устните. Или то си се знае от самите тях?
Аз съм дърта, но въобще не знам, че Ева и Ваня Костова са в конфликт. Въобще бая съм поизостанала.
Също не знаех, че Заки е педе*уга

Силикон от години не се слага. Бодат си хиалурон. Ами личи си. Устата на Нора или на Джугани изглежда ли ти нормална? Такави обърнати и подути е ясно, че са бодени.

# 2 316
А, ясно. Не, на тези двете не ми изглеждат нормални устите, особено на Джугани, аз имах предвид Мира Добрева, струва ми се, че й е нормално. Ама и не съм я заглеждала много.

# 2 317
  • София
На Джугани джуките са леко спихнали вече. Не е тотален мега пОтрес, а само потрес.

# 2 318
  • София
И Мира Добрева не е точно натурална. Хайде по главата не е пипано, а надолу.

# 2 319
Да, гледах и аз в Инстаграм, че явно е спряла да се боде, ама веждаците и остават потресаващи. А в Мира Добрева не съм се заглеждала. Понякога се прави с мярка, но набито око пак може да разпознае.

# 2 320
При Мира май е повечко ботокс, че трудно прави гримаси, а и някак подпухнала изглежда.

# 2 321
Аз не разбирам що казвате, че Нора завижда на Розмари? Не е неземна красавица, просто е по-естествена. Идеала за красота на Нора е ясно, че не е такъв....

# 2 322
При Мира май е повечко ботокс, че трудно прави гримаси, а и някак подпухнала изглежда.

Има ботокс и според мен.
Аз съм стара и помня когато Мира Добрева беше говорителка в БНТ. Тогава страшно много й завиждаха за красотата и направиха всичко възможно да я изритат. Тя беше невероятна красавица, рядко срещана красота.
Истинско и естествено Барби. И мъжете си припадаха по нея... И, завист женска, спретнаха й комплот и я изритаха. Но тя оцеля, точно защото е твърда и знае как да си постига целите.
Не мога да намеря снимки от времето й на говорителка, странно защо ли?

# 2 323
  • София
Мира се е пипала в лице определено. Много смътно си я спомням като по-млада. Сега не ми харесва, а като започне с нейните проповеди с монотонния глас. Sick

# 2 324
  • София

Има ботокс и според мен.
Аз съм стара и помня когато Мира Добрева беше говорителка в БНТ. Тогава страшно много й завиждаха за красотата и направиха всичко възможно да я изритат. Тя беше невероятна красавица, рядко срещана красота.
Истинско и естествено Барби. И мъжете си припадаха по нея... И, завист женска, спретнаха й комплот и я изритаха. Но тя оцеля, точно защото е твърда и знае как да си постига целите.
Не мога да намеря снимки от времето й на говорителка, странно защо ли?
Ти да видиш.
Периодично се появява я приятел, а рода да ни обясни колко красиви са или умни някой хора.

Общи условия

Активация на акаунт