VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 586
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 325
малии, са са фанаха за гърлата

# 2 326
  • Далечният изток
Петя Ивайлова, дипломната работа сега си я пише Нора, като излезе вече щяла да е готова, така каза момето.

Може би й я пишат и като излезе вече ще е готова...

# 2 327
Остава и сама да си я напише. Ще трябва прокурор да я превежда на изпитващия.

# 2 328
Дипломна работа по кво? Нещо ми се счу, че казва, че учи маркетинг ли, паркетинг ли

# 2 329
  • София
Дипломна работа по кво? Нещо ми се счу, че казва, че учи маркетинг ли, паркетинг ли
Simple Smile))
И тя сигурно не знае, ще разбере на защитата, ако може да прочете какво е "написала".

# 2 330
Smile
Скрит текст:
При Мира май е повечко ботокс, че трудно прави гримаси, а и някак подпухнала изглежда.

Има ботокс и според мен.
Аз съм стара и помня когато Мира Добрева беше говорителка в БНТ. Тогава страшно много й завиждаха за красотата и направиха всичко възможно да я изритат. Тя беше невероятна красавица, рядко срещана красота.
Истинско и естествено Барби. И мъжете си припадаха по нея... И, завист женска, спретнаха й комплот и я изритаха. Но тя оцеля, точно защото е твърда и знае как да си постига целите.
Не мога да намеря снимки от времето й на говорителка, странно защо ли?
Ти да видиш.
Периодично се появява я приятел, а рода да ни обясни колко красиви са или умни някой хора.

Smile Мне, не съм й роднина, нито приятелка - не я познавам лично. Но уважавам красотата. Както е казал поета "Красотата ще спаси света". Simple Smile

Ето една по-старичка статия със снимка. Макар че, доколкото помня, Мира Добрева беше говорителка през 90-те.
http://paper.standartnews.com/archive/2001/06/03/art/s3026_9.htm

# 2 331
Аз пък е така между другото да кажа едно голямо БРАВО на жените,които са решили да родят дете в България и са останали тук,въпреки всичко!!! Heart
Като ви чета за децата и кое на колко е и ми става едно хубаво и мило!
С този патос си направо за Фермата.

Мира се е направила на китайка от ботокс и филъри, жалко. Не може да остарява, а е много красива жена и ще е в нейна полза ако си остави някоя бръчка.

# 2 332
  • София
То само Йорданка Христова си позволи да остарее, резултата никак не е лош.

# 2 333
Аз я знам само като водеща, тя какво друго прави?

# 2 334
Аз съм се чудила, Йорданка естествена ли е, защото изглежда страхотно.
Но при нея и повечкото и килограми са от полза за лицето.

# 2 335
  • София
Явно след една определен възраст трябва да се избере. Или слаб и смутросан или по пълен и красив. Simple Smile))

# 2 336
  • Sofia
Аз я знам само като водеща, тя какво друго прави?
Има предаване по бнт в събота и неделя.

# 2 337
Явно след една определен възраст трябва да се избере. Или слаб и смутросан или по пълен и красив. Simple Smile))
Така си е.

# 2 338
Мира е цялата в ботокс, филъри и лифтинги.

# 2 339
  • Някъде в Матрицата
Ооо, к'о ста'а? Има ли останал свински шейк и за мен?
Добре, че добавих маска към аутфита. По този начин интелектуалците, с които водя задълбочени анализи над трудовете на Айн Ранд, Кафка и Пауло Куелю, докато слушаме произведенията на Стравински, Вагнер и Наско Ментата няма да знаят каква особа са допуснали в кръга си.
Благодаря за грижеността. 😋

Общи условия

Активация на акаунт