VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 458
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Ооо, к'о ста'а? Има ли останал свински шейк и за мен?
Добре, че добавих маска към аутфита. По този начин интелектуалците, с които водя задълбочени анализи над трудовете на Айн Ранд, Кафка и Пауло Куелю, докато слушаме произведенията на Стравински, Вагнер и Наско Ментата няма да знаят каква особа са допуснали в кръга си.
Благодаря за грижеността. 😋

Това е много глупаво, но факта че гледате бебе ви оправдава. Масово се изкукуригва.

# 2 341
Признаците, че Нора завижда на Розмари са явни - първо искаше да й пробута пюренцата, а след това нареди тя да чисти тоалетните. Не е възможно все за нея да се сеща, като е за нещо гадно, освен ако няма някакъв проблем. Според мен, Розмари е много хубава(и не се нуждае от корекции), докато Нора определено не е. Може идеалът й за красота да е чалгарски, обаче сигурно я дразни, когато друга жена се възприема като красавица от останалите хора.

Мислех си, че Биг Брадър няма да закача този стар спор между Ева на Гого и Ваня Костова - че евентуално ги чакат сами да се скарат и ако това не стане, ще ги оставят намира... Явно продуцентите няма да пропуснат възможността. В такъв случай дали Стефан е в безопасност? С неговото минало има много потенциал за конфликти?

# 2 342
Ти пък...те за това са ги вкарали... Joy
Да не мислиш, че много му трябват на брадъра и че са много интересни.
Даже се забави ББ ...

Аз като видна простакеса сложих един прост боб...с наденичка. Дано стане до довечера..шоОто пак ли е от 21ч?

# 2 343
Признаците, че Нора завижда на Розмари са явни - първо искаше да й пробута пюренцата, а след това нареди тя да чисти тоалетните. Не е възможно все за нея да се сеща, като е за нещо гадно, освен ако няма някакъв проблем. Според мен, Розмари е много хубава(и не се нуждае от корекции), докато Нора определено не е. Може идеалът й за красота да е чалгарски, обаче сигурно я дразни, когато друга жена се възприема като красавица от останалите хора.

Мислех си, че Биг Брадър няма да закача този стар спор между Ева на Гого и Ваня Костова - че евентуално ги чакат сами да се скарат и ако това не стане, ще ги оставят намира... Явно продуцентите няма да пропуснат възможността. В такъв случай дали Стефан е в безопасност? С неговото минало има много потенциал за конфликти?
Според мен всяко нещо е с времето си и неминуемо тези теми ще се засегнат.

# 2 344
Какво било конфликтното минало на Стефан?
П.П. Ама Патрашкова така се мазни на Гала, ....нашият човек в шоуто, Стефан на Гала, леле....направо мас капе от устата й.

# 2 345
Диона като един Близнак не може да преживее,че има някой,който може да я надговори и да я завре където пожелае Simple Smile
Затова изпада в хистерия.

# 2 346
Какво било конфликтното минало на Стефан?
П.П. Ама Патрашкова така се мазни на Гала, ....нашият човек в шоуто, Стефан на Гала, леле....направо мас капе от устата й.
Това, което пише по сайтовете за проблемите му със закона и грозната раздяла с бившата му. Аз, естествено, нямам представа дали е вярно или са жълти измислици. Той нали затова е там - за да изясни нещата Simple Smile
Ако е вярно това, че Гала го е уредила (пак от клюкарските сайтове), се чудя за какво й е било..

# 2 347
  • София
Петя, ама много си запозната, а уж беше "заради една жена" Simple Smile

# 2 348
Че аз съм си запозната от преди - във Фб и Туитър съм абонирана за най-различни новинарски сайтове - български и чужди, непрекъснато ми изскачат заглавия. Дори не отварям всичко, защото няма как да ги изчета.
А като малка няколко години бях абонирана за Блясък - харесваше ми да чета хартиени списания.

# 2 349
В тази тема най много публикации тези дето не гледат формата, щото им е под нивото. Ши умръ! hahaha

# 2 350
  • & I'm not the only one
В къщата още няма изкуствено създадено напрежение с ограничение на бюджет,а те вече се избиха още малко...
Дано Янчето да е добре, мисия нещо... въпреки,че като я видях как се свлече - не ми се вярва да е мисия.
Яна на визия много ми напомня на Айшвария Рай. Ето ги с Петко двамата, от някаква фотосесия:
Скрит текст:

# 2 351
  • Sofia
Кога е припаднала?

# 2 352

Виж това никой не може да каже.
Но ще го излъчат довечера...

# 2 353
В промото за довечера.

Тя тази Диона нали се канеше да им покаже на всички, нещо се надуваше като влизаше, сега защо така изтерясва. Много бързо и лесто се разстройват тези "звезди", то след няма и два дена и иска да си ходи.

# 2 354
  • Viena
Яна е на около 7 милиона светлинни години от Айшвария Рай, ще ме извинявайте много!!!!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 10:23 от janaa777

Общи условия

Активация на акаунт