VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 317
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 490
Да, ще го изяде! Помнете ми думата!

# 2 491
  • София
Що не направят един сезон Most Hated
Кулагин, Шеф Петров, Пацо, Луна...
Хахаха... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 492
  • Пловдив
От водещите, Педя човек лакът брада, може да си записва. Дали може да има по-тъп сценарий. И някой получава заплата за този абсурден сценарий. Защо, защо, защоооооооо..... . И до когааааа.....елементарностите в тази държава са на екран, че и заплати получават. Наистина ли мислят, че българинът е толкова безнадеждно тъп  

# 2 493
  • София
Да, ще го изяде! Помнете ми думата!
И аз съм убедена, че ще го изяде!

# 2 494
Браво Кулагин,Петко почна да жмичка и да говори на пресекулки Grinning
Нека го удари,ако е достатъчно тъп.
НО,Кулагин наистина мааалко прекалява,Нора излезе за малко и той почна пак с маймуната Пешо...това не беше нужно.
След този сезон ще завалят съдебни дела.

# 2 495
Кулагин говори за сплескани дупета😂😂😂, явно пропуска да се вгледа в огледалото(гримьор ми бил) 🤣🤣🤣 какъв г*з му се е иЗтипосЪл на лицето😂😂
Леле какъв злобен гей, отврат!

# 2 496
Прокурорката каква кутия си избра, че опитвах да си пасирам пицата и не чух от шума?

# 2 497
Що не направят един сезон Most Hated
Кулагин, Шеф Петров, Пацо, Луна...
Евгени Минч. и "тризначките" също, после дружно към лудницата,само Луна ще остане.

# 2 498
Споко Петко няма да бие никой, щот нИ може Simple Smile страх го е да не остане без кинти които уж са му обещали Simple Smile

# 2 499
За мен Кулагин е новото Лухче , но за разлика от нея ми е забавен смея се с глас...то не ме нерви..Обаче Лухчето ..не можех да го търпя с превземките и опашката...

# 2 500
Пенко също можеше да си спести репликите към Кулагин, докато беше негов ред да говори за любовта...На Яна кутиятя за смърдящите хора към Кулагин ли пак е намек? Това ли точно й беше най-важното в тази мисия? Ако е за него този "намек", вярвам й, че е така, но не му беше мястото там.

# 2 501
Разглеждам им сега визитките в сайта. Диона и Нора са на 23-24 години, а ми изглеждат толкова вехти. Розмари е много свежа, а е на 33.

# 2 502
Мира ми беше адски лигава и фалшива, ще кажеш, че другите майки не изпитват същите неща към децата си, а тя е нещо по-различно, издразни ме.
Петко също ме издразни, с такъв равен тон и клишета се обяснява колко е влюбен в Яна, а почти не я погледна. Издразни ме и че взе да защитава Яна от Кулагин, сякаш тя не може сама, не харесвам такива "мачовци".
Нора наистина беше взела грешната кутия, Боже мили, не мислех, че може да покаже още нещо, с което да ѝ изпъкне тъпотата! Scream

# 2 503
Изпуснах припадъка. 😒

Кулагин нито ме дразни, нито му симпатизирам. За мен е просто един провокатор. Не е нещо, което не сме виждали. Само където вади и разни кирливи ризи на тоя и оня. Диона не трябваше да изпада в такава истерия.

# 2 504
Предпочитам Азис по гол г*з и изкуствени мигли да ми пее, само да не е водещ. Не вярвах, че ще го напиша горното, но е много зле като водещ.

Общи условия

Активация на акаунт