VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 720
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Тц....Тц...Ех, Норче, Норче... Но тя знае какво прави президента и какво казва, дааааа...

# 2 911
  • & I'm not the only one
Мисля,че Нора мисли,че Бойко Борисов е президент. Joy

# 2 912
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нора се сети една поговорка и рязко се наду.  Joy

# 2 913
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мисля,че Нора мисли,че Бойко Борисов е президент. Joy
И аз с такова впечатление останах с тия магистрали 😂

# 2 914
Къв тоя безкръвен преврат....

# 2 915
  • Ню Йорк
Чакайте сега, Президент и Вице премиер?  Това както как го измислиха?! Тъп е кулагин, тъъъъъп. Напомня на всичките тъпи руснаци по морето, нахални, самовлюбени, прости, държащи се като простаци и с пълно пренебрежение към българите. Ама гена си е ген.
Между другото, гледайки стари негови снимки явно е 50% руснак и 50% ром. Така стана ясно и защо е гримиран постоянно - избелва се  Joy Joy Joy

# 2 916
  • Бургас
Маймун Пешо мляска отвратително. Говори като циганка, поведението й е нагло и просташко.
А, Петко спинка шапка май.

# 2 917
  • София-Младост
Между другото, гледайки стари негови снимки явно е 50% руснак и 50% ром. Така стана ясно и защо е гримиран постоянно - избелва се  Joy Joy Joy
"Валентин Кулагин е родом от Москва и е зодия Дева. Той е стилист на голяма част от българския елит. Семейството му се премества да живее в Хасково и така той завършва Средното се образование в Икономическия техникум в  града специалността "Компютърни технологии""

# 2 918
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нора, Нора да е продуцент. После някой ще й обясни ко Й туЙ ньещо.

# 2 919
  • Испания
Лорчето прилича и на Данчо, и на Мариана.

# 2 920
  • Брюксел / София
Кулагин е супер досаден, а мистър хигиенноживеене е малоумен и неговото развитие е спряло около предучилищна възраст:(
Толкова тъпаци в един сезон не е имало май, може би само сезона на потняците може да им е конкуранция:(

# 2 921
  • Sofia
Лорчето много сбръчкано за 30 годишно моме  newsm78 Tired
Ама Кулагин никой не го бъзга за вицепремиерстването  newsm78.Що тъй? Явно се смята за същото като визцепрезидент  Laughing

# 2 922
  • София
Лора е много тиха .... засега.

# 2 923
  • София
Нора ме дразни, ама Кулагин ме изкарва извън кожата. Писнало ми е от комплексари, мъчейки се да се изкарат нещо голямо. Сещам се за вчера, Нора била спала с негър, Диона с нам си кой, ама като го попитаха за него  - хоп нямали право. Ей от такива ми се повръща...

# 2 924
  • София
Ванко 1 много е остарял.

Общи условия

Активация на акаунт