VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 427
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 120
Константин не е просто момче, аз това го знам и му симпатизирам. Неговият начин за "пробиване" може би не ми е любим, ама то у нас няма друг май... сеир и глупости, пък току виж някой вдянал, че имаш талант за нещо...
Наско има жесток талант на хип-хоп имитатор, неговите песни са доста елементарни и тъпи.

# 3 121
Константин ще спечели от този формат. Има бъдрще пред него. Наскоро четох книгата му "ЗатворИсърце", много ми хареса. Интелигентно момче е.

# 3 122
Мхм. Той още във Фактора каза, че по-добре рапира на английски. Може би ако някой му направи нещо подходящо ще се получи. Ще поживеем пък ще видим. И Папи Ханс има талант. Не съм чела книгата, но хората явно я харесват и я купуват.

# 3 123
Някой знае ли в кой университет учи Нора? Да не е на Джугани? Г-Жа президентът дали знае, че не може да чете? Мира постъпи стратегически правилно като натресе Божанка за отговорник. А това , че Лора пее фалшиво не ме изненадва. Важното е да падат рокли и задръжки.

# 3 124
  • София
Наистина ли ви звучеше гласът на Папи като този на ББ? Аз само слушах в началото и като го чух, ми се стори, че е Азис, който се опитва да си удебели гласа.

В началото и на мен ми прозвуча като Азис, но в последствие и интонацията, и паузите ги направи точно по подобие на Тушев.

# 3 125
  • Бургас
Ако съм на Папи, ще продължа и занапред да имитирам гласа на ББ някъде скрит по ъглите на къщата,и да им възлагам измислени задачи,наказания и....изобщо много бих ги будалкала.
И най-вече да анонсира, че разжалва президента.  Mr. Green
Или ако са много шумни в спалното да инсценира,че ББ ги вика и събира на двора до второ нареждане а той през това време да си отспи на тишинка Grinning

# 3 126
Жените не можаха да се разберат на коя й е по-лъскава манЧията и се издъниха. Браво на Ева и Ваня, че не се поддадоха на простотиите  и поне финалът беше приятен за слушане.
Много ми хареса балетчето на мъжете-Стефан и Ричи бяха мега грозни балерини, но пък не им пукаше и направиха шоу.

# 3 127
  • Стара Загора
Някой знае ли в кой университет учи Нора? Да не е на Джугани? Г-Жа президентът дали знае, че не може да чете? Мира постъпи стратегически правилно като натресе Божанка за отговорник. А това , че Лора пее фалшиво не ме изненадва. Важното е да падат рокли и задръжки.

Нов български "университет" Simple Smile

# 3 128
  • София
На мен Папи ми харесва, голям образ е. Талантлив е. Предполагам, че тепърва ще го гледаме как ще се разгърне. Нора е пълен потрес, неудобно ми е да я гледам. Жените бяха трагични тази вечер. Отивам да дам един лайк на мъжете, та да върнат на Ричито гащите.

# 3 129
Първо си помислих ,че Плачков имитира ББ и си викам - тоя е много добър.После след имитацията на Стораро от Папи Ханс -направо останах без думи.Това момче е много талантливо.Адмирации от мен.

# 3 130
КолагЕна не го видях какъв го играе?  newsm78
Тaкъв дето гримирa с крaкaтa си. Хaх. Тукa добре го нaцелихa, уж дa го изкaрaт тaлaнтлив, aмa го зaкопaхa.
Мъжете отвяхa жените от рaз. Добри бяхa. Много добри. Брaво нa тях.
Вaня имa божествен глaс. Двете с Евa - стрaхотни. Нaстръхнaх от удоволствие. Кефи ме, че зaсегa държaт фронтa и игрaят сечено нa Брaдърa и вместо дa се хвaнaт зa косите се държaт приятелски и нa ниво. Евaлa. Дори и дa е позa.

# 3 131
имам чувството, че сте във възторг по причина, че очакванията са ви били крайно занижени. Да, беше добро в сравнение с женския потрес, но не беше УАУУУ

# 3 132
  • & I'm not the only one
От фейсаа :
Скрит текст:

# 3 133
Зaнижени сa не, aми нaпрaво сa под нулaтa. Дa не кaжa, че дори очaквaнето липсвa, зaщото чини ми се този Брaдър е нaй-тъп и скучен от всички излъчвaни. И все пaк мъжете бяхa добри, креaтивни и рaзкрихa неочaквaни тaлaнти. Хaресaхa ми.

# 3 134
Папи е готов за "Като две капки вода", мисля, че ще го гледаме в следващия сезон. Simple Smile
И Наско много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт