Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 52 011
  • 412
  •   4
Отговори
# 405
Какво визирате след стимулация? Може ли конкретика, ако трябва и на лично

# 406
На мен също би ми било интересно, защото на мен ми предстои през м.11 да стартирам стимулация в КИРМ..

# 407
Инвитро може да се прави на естествен цикъл, тоест без стимулация. Или с много лека стимулация само с хапчета. Друг въпрос е дали го практикуват в Плевен.
При този вариант се вадят една яйцеклетка, ако е напълно на естествен. Или 2-4, ако е с много лека стимулация. Питайте лекаря си за такъв вариант.

# 408
Да консултирайте се със АГ най добре 😊

# 409
Здравейте момичета имам втори неуспешен трансфер в Елисавета .
Искам да попитам след неуспешен трансфер имате ли срещи със АГ обсъждате ли причини за неуспешен трансфер , пускате ли допълнителни изследвания, аз лично съм много объркана никакви обяснения за нищо не дават , поне моята лекарка дори нямаме среща след неуспешен трансфер .. При вас как е отношението ?

# 410
Ваня, аз също имам два неуспешни опита. При друг лекар съм, но в тази клиника.
Лекарят ми беше казал да запиша час за преглед след една менструация след опита. Така и направих и да, обсъдихме нещата. Допълнителни изследвания не са ми назначавали, но аз поначало имах всичко. Единствено направих повторна консултация с имунолог. С хематолог също се видях и коригирахме дозата на кръворазреждащите, аз имам тромбофилия.
Ако си доволна от клиниката, може да си запишеш час при друг лекар и да сравниш отношението. Ако не ти допада клиниката, може да прочетеш и да се ориентираш на друго място.
Варианти има, два опита не са твърде много ❤

Искам да попитам след неуспешен трансфер имате ли срещи със АГ обсъждате ли причини за неуспешен трансфер , пускате ли допълнителни изследвания, аз лично съм много объркана никакви обяснения за нищо не дават , поне моята лекарка дори нямаме среща след неуспешен трансфер .. При вас как е отношението ?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:17 от Leda*

# 411
Здравейте и от мен.
И аз бях в същата ситуация с моята докторка, но имам замразени ембриони и много се двуумях какво да правя....да ги местя в друга клинична, но в крайна сметка реших да се преместя при друг доктор. За сега съм доволна, назначи ми допълнително изследване за неуспехите.
Ваня, аз също имам два неуспешни опита. При друг лекар съм, но в тази клиника.
Лекарят ми беше казал да запиша час за преглед след една менструация след опита. Така и направих и да, обсъдихме нещата. Допълнителни изследвания не са ми назначавали, но аз поначало имах всичко. Единствено направих повторна консултация с имунолог. С хематолог също се видях и коригирахме дозата на кръворазреждащите, аз имам тромбофилия.
Ако си доволна от клиниката, може да си запишеш час при друг лекар и да сравниш отношението. Ако не ти допада клиниката, може да прочетеш и да се ориентираш на друго място.
Варианти има, два опита не са твърде много ❤

# 412
Според мен няма смисъл да се местят ембрионите в друга клиника, не знаме какво им има или какво им няма, ембриолога идва само и ми казва ембрионите са живи никаква друга информация , лично аз ако ги преместя в друга клиника ще почна всичко на ново !

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 21:07 от Vanq Ivanova

Общи условия

Активация на акаунт