Да преправим старите мебели с любов - тема 34

• 99 896
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • При елфите ...
Скрит текст:
Котьо много сладък... Simple Smile

# 166
За мен формата на спалнята е класическа, а не старомодна.
Ако си я харесваш, не я обличай, поддръжката после е по-сложна.
Правилно си се ориентирала към бялото Hands Plus1

Ще стане Боро + Сократес.
Ще стане и без Боро, ако към първия слой Сократес сложиш гипс, т.е. да стане тебеширена боя, след това само от боята 1 или 2 слоя.

Една от предишните стаи на дъщеря ми беше с легло в този стил. Много го харесвам Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 23:32 от Не се сърди, човече

# 167
Уау!!! И ние имахме чамова, никога не съм знаела колко перфектна ни била в бяло

# 168
За мен формата на спалнята е класическа, а не старомодна.
Ако си я харесваш, не я обличай, поддръжката после е по-сложна.
Правилно си се ориентирала към бялото Hands Plus1

Ще стане Боро + Сократес.
Ще стане и без Боро, ако към първия слой Сократес сложиш гипс, т.е. да стане тебеширена боя, след това само от боята 1 или 2 слоя.

Една от предишните стаи на дъщеря ми беше с легло в този стил. Много го харесвам Heart Eyes

Скрит текст:
Благодаря, то леглото е същото Smiley как се държи боята с времето?
И това с тебеширената го пробвах на вратите, стана чудно. Ще го решавам е движение.
За стените какво предлагате? Паркетът остава така, дограмата също.

# 169
В бяло мебелите ще станат страхотни, и с цветни възглавнички и картини, ще стане много хубаво...

Може ли снимки на вратите които си боядисала с тебеширена боя, искам да пробвам при вратите на майка ми.

# 170
Ти си избери гама която ти харесва и импровизирай с нюанси на цветовете.Твоите предпочитания какви са за спалнята -светла в топли цветове,светла в студени или тъмна.Стаята все пак е предназначена за отмора и спокойствие.Всеки има различно усещане за уют.
Аз лично за себе си бих избрала подобна гама за спалня

Примерно с такъв фототапет на едната стена.

И мебелите може да са в цвят,за да не се натрапват в общата картинка.
Това е сайт в който можеш да си избереш цвят и да видиш възможни комбинации
https://www.design-seeds.com/

# 171
Много обичам светло лилаво или розово. Но нашата спалня е Бяла с картини на стената в розовата гама

# 172
...как се държи боята с времето?
И това с тебеширената го пробвах на вратите, стана чудно...
Това легло го поръчах направо бяло, правено е преди 10 г. и тогава още не бях станала майсторка Laughing то е с автоемайл лак. От комплекта имаме още скрин и гардероб. На места са се поочукали, но така ми харесват повече, защото добиват приятно състарен вид Simple Smile
Иначе със Сократес имам едни скирнчета, но е минала само 1 г. и е още рано да се каже.
Предстои му боядисване и на мен на врати, ти слагала ли си лак след боята или само тя?

# 173
...как се държи боята с времето?
И това с тебеширената го пробвах на вратите, стана чудно...
Предстои му боядисване и на мен на врати, ти слагала ли си лак след боята или само тя?
Още са само с боя, искам да мина още една ръка. Мисля да сложа лак, някъде гледах бял и ще търся него, че ако пожълтеят ще се гръмна.
Предпочитам да няма лъскав завършек, но ако няма друг вариант ще го преживея. Вратите са супер стари и грозни, но с това освежаване ще изкарат още малко.
Довечера ако се сетя ще снимам една.

# 174
И от мен един глас за бялото. И цветни "избухващи" чаршафи.
Ех, размечтах се... Най-рано напролет ще започна подходи пред милото Joy да изтърбушим цялата спалня и огромния гардероб, шкафчетата и тоалетката, които сега са в един кошмарен тъмнокафяв цвят. Депресират ме тези тежки мебели.

# 175
И от мен един глас за бялото. И цветни "избухващи" чаршафи.
Ех, размечтах се... Най-рано напролет ще започна подходи пред милото Joy да изтърбушим цялата спалня и огромния гардероб, шкафчетата и тоалетката, които сега са в един кошмарен тъмнокафяв цвят. Депресират ме тези тежки мебели.
Аз моето мило не съм го информирала Grinning ще разбере щом започна. Работя по един проект в работата и веднага щом приключи си взимам отпуска. Нямам търпение Grinning

# 176
Аз за това не казвам на ММ. Изчаквам го да тръгне в командировка, хващам децата, и - изненадааа Simple Smile
Винаги е доволен.
Simple Smile ама не мога да споря с него. Уж съгласен, но не почва нищо. И го удря на едни дискусии. Ай мерси. Ако не съм съвсем готова докато се е върнал, и той помага.

Пробвайте Simple Smile)

# 177
Вкъщи също не се приемаха много лесно нещата, но с времето свикна и видя, че е за добро. Та, изготвям нещо като дипломна работа, защитавам я и в 99% от случаите се приема Laughing

# 178
НСЧ, ти си добре, моят е рак и нито приема нито предава. И аз като Румка833 го дебна да го няма за да не ми философства и да не ми пречи.

# 179
  • В градината...
Аз моя трябваше 3 години да го убеждавам за Осмо-то и накрая сам като се убеди, започна да го рекламира наляво-надясно.

Общи условия

Активация на акаунт