Радостта ми е голяма – аз ще бъда МАЙска мама! 2019г

• 35 031
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Момичета още нещо извън темата:
Има мами, които не са писали евентуален термин, моля ако искат да са на първа страничка в новата тема да си го напишат: ето ги и тях: _Soul_, Solace, the doors, Зизу, soleil84, radostmoq, Mamma Suzanna, borislavabgmamma, Джиджис, lolita1213, Mommy 2,magster,Viki_Kirova
По изчисления в интернет съм с предполагаем термин 12- ти май. АГ вде още не ми е казала според нейните изчисления.

# 601
  • Лондон
Леле,момичета,вие ме убихте,колко често.ходите на прегледи,аз съм 11-та седмица +2 дни и още не съм ходила.Grinning
Първият ми преглед ще е ФМ в 12 седмица + 6 дни.
Това за спонтанните аборти ,че вероятността пада много след 10та седмица сиг е вярно,но при първата ми бременност точно 11 сед. +6 дни ме приеха в болница със силен кръвоизлив и диагноза "Евентуален спонтанен аборт".Вярвам,че акоч има нещо да се случва,ще се случи,дори и да ходим през седмица на прегледи.
Тук по "каса" имаме 2,и ако всичко е наред ще платя още 2 и това ще бъде.При една нормално протичаща бременност не виждам смисъл от повече

# 602
И аз това си повтаеям, ако има нещо да се случи, ще се случи въпреки всичко. Не бива да се отдаваме на лоши мисли и паранои.
За съжаление обаче, при тези от нас, които вече са изживели загуба е трудно понякога да мислим позитивно.

# 603
  • Където морето целува небето...
krasidst според новия регламент на ЕС (GDPR) здравословното състояние се тълкува като лични данни и би следвало да е конфиденциално. Реално работодателя няма право на такава лична информация, ако ти не я съобщиш. Резултатите от прегледите и мнението на лекарите би следвало да получиш в запечатан плик. Коремната ехография може да откажеш, а другите изследвания са ти бонус да видиш хемоглобин и евентуални бактерии. Работодателя ще получи само годен/негоден за определената длъжност.

Съни* термин 22.05.

# 604
Леле,момичета,вие ме убихте,колко често.ходите на прегледи,аз съм 11-та седмица +2 дни и още не съм ходила.Grinning
Първият ми преглед ще е ФМ в 12 седмица + 6 дни.
Това за спонтанните аборти ,че вероятността пада много след 10та седмица сиг е вярно,но при първата ми бременност точно 11 сед. +6 дни ме приеха в болница със силен кръвоизлив и диагноза "Евентуален спонтанен аборт".Вярвам,че акоч има нещо да се случва,ще се случи,дори и да ходим през седмица на прегледи.
Тук по "каса" имаме 2,и ако всичко е наред ще платя още 2 и това ще бъде.При една нормално протичаща бременност не виждам смисъл от повече
Здравей Mary90 ,ти в коя държава беше...Англия ли???

# 605
  • Лондон
Да,в Англия живея от няколко години

# 606
Aз по някакви онлайн калкулатори съм гледала, че терминът ми е 28.05., но в понеделник ще питам док и ще кажа.
Относно ТСХ - малко по-рано писах, че ми назначиха изследвания на мен, макар да нямам заболявания на ЩЖ и никога да не съм имала показания за проблеми (отделно преди има-няма месец ми е гледана на ехограф, а последните изследвания са ми от преди 7 месеца - всичко в норма, ТСХ тогава беше около 1.6). Сега обаче FT4 ми е повишено (останалите са в норма, ТСХ - 0.83) и се чух с Катя Тодорва, която каза, че за момента няма база за притеснение, но да ида да ме види след седмица и половина в приемното й време.
ПП. Мога да си намеря листа от първи преглед при док, където ми разписаха по седмици какви изследвания се правят. Понеже аз нямах представа кое кога е, те ми ги написаха нещата, за да се ориентирам.

# 607
Явно в чужбина практиката е такава да се ходи по-рядко. И моите прегледи са много малко и много на рядко .

# 608
Здравейте, Майски мамчета Flowers Cherry Blossom Каква козметика против стрии ползвате?

# 609
  • Лондон
Явно в чужбина практиката е такава да се ходи по-рядко. И моите прегледи са много малко и много на рядко .
Да,чужбинската практика е такава за добро или зло.Ти къде си?
Ползвам от 6 г.с. козметика на Палмърс,мн съм доволна от първата бременност

# 610
  • София
Аз използвам кокосово масло. Не съм имала стрии през първата бременност.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 14:38 от ditmade

# 611
Мажа се, когато се сетя. Не съм от редовните, може би заради това,че съм средата на 10та седмица и още не усещам външна промяна в тялото ми. Даже съм свалила към 2, 3 кг .
Мажа се с кокосово масло от ДМ, а гърдите и корема от време на време с крема на Мустела.

# 612
Да,чужбинската практика е такава за добро или зло.Ти къде си?
Ползвам от 6 г.с. козметика на Палмърс,мн съм доволна от първата бременност
Аз съм в Австрия 🙂 Та не е по различно 😉

Аз си купих крема на Виши за бременни и с него се мажа,но преди два дена си купих и едно друго масло на Welda ,от него сякаш съм по очарована. Повечето ми приятелки по време на Бремеността си се мажеха със чиста преварена свинска мас и бяха очаровани от резултата 😉

# 613
Aз си купих крема на Мустела против стрии, обаче въобще не ми харесва как мирише и много ме е яд, защото беше 40 и няколко лева, а имам желание да го сменя Weary Expressionless Frowning1

# 614
Aз си купих крема на Мустела против стрии, обаче въобще не ми харесва как мирише и много ме е яд, защото беше 40 и няколко лева, а имам желание да го сменя Weary Expressionless Frowning1

Аз също взех крема на Мустела и ароматът направо ме побърква. Затова се обърнах към майките с повече опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт