С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 522
  • 974
  •   1
Отговори
# 390
Шегувам се ... но не съвсем. Joy

След отвратителна, ужасна, гадна бременност, когато се появиха и всичко се оказа добре, направо се преродих. И понеже бяха по-скучни в началото, само спане и ядене, ги гласях, снимах, чудих се какво да правя общо взето. Но и сега не снимам и не излизам, ако не сме в приличен вид всички.
Както и да е, това са просто лигавщини и глезотии, но чистенето, готвенето и прането не са, те имат своето значение, макар и да не са топ приоритет на никой човек. И никак не ми харесват тези тенденции модерни - аз си искам свободата, аз не искам да задължения, предпочитам да карам колело ...

Не се майтапя за гладенето, гладя всеки ден.

# 391
При нас готвят хубави неща в китайските магазини Т&Т, по дюнерджийниците правят шишчета с гарнитура, печено пиле има във всеки супермаркет... Тейк аут има почти във всеки ресторант. Предполагам приложението 'скип дъ дишес' го има и при вас?
Креми, привет.
Тъкмо същото щях да пиша, а за другото направо не знам как не си ги строилам още в две редици?!
Я, си кажи направо какво и що и ако не вдяват...им дай срок за изнасяне. Кви са тези чакания на мама да им сготви и оправя?

# 392
И защото, когато му правиш снимки за албумчето, не може да е с някаква омачкана, дрипава, рокличка и панделките да стоят накриво и сбабичосани. Simple Smile

Снимки за албумчето? опа, още едно майчино задължение, което пропуснах в суматохата. Имам някакви там снимки, дигитални. Не съм изкарвала снимки на хартия сигурно от десетилетие...

Впрочем да покараш велосипед с детето е в пъти по-ценно, от това да се забиеш у дома с купчина дрехи за гладене.

А за самотата на млада възраст - да, чудесно е, прекрасно направо. Да прекараш в леглото цял ден, да нямаш лимит до колко стоиш вечер, да се занимаваш с непродуктивни глупости, да четеш до позеленяване...ако имаш и A Room of One's Own, както се вика, още по-перфектно.

# 393
Не е приятно с купчини, затова по-редовно и по мъничко.

И как може да пропуснеш албумчето, те са толкова сладки, като малки буболечки, пак си бляла по форумите. Ако ти бях свекърва, щях да те шамаря направо. Joy

# 394
  • София
Е, какво се смееш?
За дезинфекция уж и аз гладех с първото, с второто беше невъзможно.
Но има дрехи, детски и за възрастни, които не можеш да облечеш неизгладени, тип панталон, рокля, риза от естествени материи.

# 395
Амаатьорки такива. Не били гладели!
Емо то това обяснява и другото. Ама ха.

Хайде, че и тази тема ще затворят Wink като се оплаче Сирен.

# 396
  • Canada
Сирен, да не си посмяла! Simple Smile
Га яди кифтеатата ни рива, ся...

# 397
  • София
Защо е задължително гладенето с бебе?

За дезинфекция, вместо химикалите, с които я постигаш със сушилната.
Вече не останаха деца неалергични към каквото се сетиш, защото всичко- от памперсите, през шампоаните и олиата, все са " хипоалергични", което всъщност, нищо не значи.
Не значи "неалергични".
Просто е рекламен трик, въведен още през 1953г.

# 398
  • някъде в орбита...
Искаш, защото си го нямала. Обаче аз съм чувала следното "ти никога не си била наистина сама известно време".
Бях сама известно време. Не е за всеки. Аз съм по душа вълк-единак, и това за мен бяха едни от най-готините години Relieved

Че тез дрехи да не съм ги прала на реката? От какво да дезинфекцирам?

И понеже бяха по-скучни в началото, само спане и ядене...
Мале, да те бях викнала тогава в нас. Имах едно ревящо от ден първи, което не спеше - толкова екшън и то нон-стоп до тогава не ми се беше случвал. Броях го за страхотен ден ако успеех да си измия зъбите и да ям поне веднъж за деня Grin

# 399
  • София
Тук ли се мести седянката? Само да не дойде оня уж потребител от мъжки пол, който изброява и е запознат с невероятното действие на козметики за стотици левове, Ла прери, герлен пи прочее, дето аз не мога да ги произнеса...

Мамасито, съмнителен е тоя фризьор, подстригване, боя и сешоар за 35 лв, не правиш ли балеаж поне, иначе русото ти не мога да си представя как изглежда... Та с тия цени затвореният комплекс да не е столипиново? JoyStuck Out Tongue Winking Eye

А много ми е интересно какво пречи ревящото бебе на гладенето и миенето на зъбите? Какво го правите толкова това бебе, докато реве? Че нека си реве. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 400
Не вярвам аз в ревящи нон стоп бебета. Щом реве значи нещо му има или го дразни. Като се пробва всичко, все ще се намери, какво му действа добре, че и чалъми правят от малки ... едното /злото/ реве от една светеща мечка, докато разбера, щеше да си разглоби леглото от бунт. Но общо взето ... просто бебета ... като е нахранено и нищо не го боли, си имам време за слугинските дейности. Simple Smile

И свекървата няма да има за какво да мрънка, ако се вясне, освен от завист, защото за нищо не я бива.

Да и това - да изхвърчам от банята и да заставам мирно, защото ревнално, няма как да стане - ще чака. То е рев, не е химна или сирените за 2ри юни, че да му козирувам.

# 401
А, ето Елица зададе всичките ми въпроси, които нямах възможност да задам в затворената тема!

И аз се чудя какво толкова му правят на това бебе, но си има хора, които обичат или не знаят как да не си усложняват живота.

Не мога още да повярвам, че Креми е в такава дилема. Не те познавам в такава светлина и е много мъжко момиче с остър език и не си поплюва. Развалила те е тази Америка, Крем!

# 402
Не вярвам аз в ревящи нон стоп бебета. Щом реве значи нещо му има или го дразни. Като се пробва всичко, все ще се намери, какво му действа добре, че и чалъми правят от малки ... едното /злото/ реве от една светеща мечка, докато разбера, щеше да си разглоби леглото от бунт. Но общо взето ... просто бебета ... като е нахранено и нищо не го боли, си имам време за слугинските дейности. Simple Smile

И свекървата няма да има за какво да мрънка, ако се вясне, освен от завист, защото за нищо не я бива.

Да и това - да изхвърчам от банята и да заставам мирно, защото ревнално, няма как да стане - ще чака. То е рев, не е химна или сирените за 2ри юни, че да му козирувам.
Якооо!

За гладенето - аз съм си ги сушила на телта, и гладя чат -пат за настроение. Ние сме 5 парчета у над - ни моя на всеки да угодя. Тя майка ни едно време и чаршафите ни гладеше, но аз сега работя по 3 проекта едновременно и ги мисля денонощно. Щото инак няма да има парички Simple Smile
Гладенето не ми е приоритет - освен на връхните и представителни дрехи. Което също не е малко - ММ освен ризи друго не носи, и децата се научиха покрай него. Поне почна да се глади дам ( от зор ) Simple Smile

# 403
Ами и моя глади понякога, като съм напъхала всичко в сушилнята и съм заспала, какво - да ме чака да стана, че да оглади някой ли. За 10 минути работа е и като е свободен - защо не?

# 404
  • Варна
Абсурт, моята дъщеря не е алергична. Значи са останали и такива.

Не мога да повярвам, че Салсиша може да звучи нормално, човешки, че и майтап да си прави даже. По два пъти четох постовете й, докато повярвам на очите си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт