С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 506
  • 974
  •   1
Отговори
# 450
Какво трябва да говорят
Скрит текст:
тези кълки със сандалки и кецове, за детегледаческия капацитет на бабите и нивото им на дразнител? Или пък, че обичали купоните и да си пийват?! Те това го смятат за модерно, нали? Да се насвяткаш на стари години и да си качиш сандалките да танцуват на някоя маса?
Означава, че ако твоята свекърва изглежда така,    http://www.sobstvenik.com/wp-content/uploads/2011/04/photo_by_v-trifonov.jpg   да допуснеш, поне за миг, че на света съществуват и друг тип жени.   Smiley
С което исках да ти "намекна", че дори не искам да имам детегледачески капацитет за внуци.Имах такъв за децата си, отгледах ги.Как се гледа внук, дори не искам да се уча.Държа си на купоните, питиетата и забавленията.
Ако на някого не му харесва, не е мой проблем.  Smile

# 451
Оф, Катеринке, ние не живеем зад дуварите на село и няма значение, как изглежда бабата. И стига се хвали с това пиянстване, че чак почнаха да ми летят виненки около лаптопа, като ти чета постовете.

# 452
  • Наблизо
Kраси,това са много възрастни жени все пак,които си показала Grinning По-скоро за добър пример сложи тези лели с тричетвъртните гащи,потниците и небоядисаните коси.За мен такива са си баби още на 40..

# 453
Сега пък в тая тема ще си мерите... кълките. Не намирам за добър вкус публикуване на снимки на трети лица, а пък да съдим за капацитета на някой по това дали носи бермуди или къси панталони, дали си боядисва или не косата е съвсем безмислено. Последните две възрастни жени са на преклонна възраст, не разбирам за какво спорите всъщност.

# 454
Впрочем ако една жена има синове, то по-скоро няма да има задължения към бебета. В повечето случаи момичето си има майка да я жали - аз нямам задължения към чужди момичета, особено ако са си направили сметка да раждат, а аз да обирам последствията.

Обаче за моите собствени дъщери...абе бая садистично ще е да хукна по круизи, ако ги гледам, че се мъчат недоспали или не се справят, или ей така да подишат въздух без деца.

# 455
Kраси,това са много възрастни жени все пак,които си показала Grinning
Скрит текст:
По-скоро за добър пример сложи тези лели с тричетвъртните гащи,потниците и небоядисаните коси.За мен такива са си баби още на 40..
Именно!   
По определенията на Салсишата излиза, че всички жени с внуци изглеждат като горепоказаните....т.е.,  стари, сбабичосани, вмирисани дъртофелници...не ми се връща назад да й търся "бисерите".
И тая жена е на възраст за баба....интересно дали се "вижда" като в "описателен роман на Салсиша"?!   Laughing
http://www.fashion-lifestyle.bg/images/broi41/01_Uspeh_Broi41.jpg

Апропо, ничии чужди снимки не съм публикувала.

# 456
Обаче за моите собствени дъщери...абе бая садистично ще е да хукна по круизи, ако ги гледам, че се мъчат недоспали или не се справят, или ей така да подишат въздух без деца.
Не смей да ми играеш по тънката струна, че тъкмо съм се настроила да не гледам внуци, а като се знам каква съм мека Марийка, дето само лае и от време на време хапе...

# 457
A, аз съм се настроила за 9 до 12 внуци и има-няма 27 правнуци, направо ще отворя детски център. Впрочем за своите деца не бих взела бавачка, но бих се замислила за внуците. Особено ако са повече. Или абонамент за детски център...

# 458
Мнението/отношението на Салсиша е като на поне 90% от снахите :"Даваш съвети/предлагаш помощ! "-досаждаш. Предпочиташ да танцуваш" пияна по масите "-не се интересуваш от внука/нас."  Така или иначе, угодия няма, та по - добре да си гледам удоволствието... така и така ще го отнеса.

# 459
О, някой се е засегнал на тема възраст. Старото си е старо. И на 30 години да е някоя, ако излиза с 15 годишния ви син, пак ще е стара. Въпрос на ситуация. Така че ... достатъчно с тъпите примери, да ме убедите в свежестта на една баба. Тия може да вървят пред мъжа ви, пред някое гадже от купоните, във ФБ - човек е на толкова, на колкото се чувства ... но не и пред мен.

# 460
Ама, няма нужда бабата да е свежа. Достатъчно е да е грамотна и със здрав разум и да подхожда с любов към децата.

# 461
  • София
Salsisha, ти ще бъдеш ли свекърва? Ще е интересно.

# 462
Слушай сега, постави ясни граници отсега.Детето е твое и на мъжа ти, може да решавате на кого да го оставяте само двамата.Какво ще стане , ако бабата разбере?Скандал?Ами да се сърди, ще И мине...Не се оставяйте да ви дирижира живота.Или и тя се изявява като Главната баба?

Изтрещявате, генерално!
Жената изразява готовност всеки път, когато чуе че снахата иска да отиде някъде.
А, съвсем не е задължително да е винаги насреща, нищо че е пенсионерка.

Авторката, ти защо си приела че да ти гледа децата е даденост, та се дразниш когато ти го потвърждава?
Как няма кой да научи тази баба да изисква да я уведомите и помолите поне 3 дни предварително, пък да се окаже че е заета, да разбереш че си намерила та си се оляла!?
Кой каза, че бабата не се предупреждава предварително? Тя не е линейка все пак. Но е супер дразнещо постоянно някой да ти казва да си оставиш детето и едва ли не да си измисляш занимание...

# 463
Сигурна ли си, че не можеш да различиш "Само кажи кога имаш нужда от помощ и съм на линия" от "Остави ми детето аз да го гледам"?

# 464
  • София
Е, как няма нужда е свежа? Една 60-годишна баба трудно ще спринтира след 3-годишно дете. Ако трябваше да избирам между баба и детегледачка, в идеалния случай щях да избера до 25-годишна интелигентна и нормална детегледачка.

Общи условия

Активация на акаунт