С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 471
  • 974
  •   1
Отговори
# 480
Ми, Трещи, като не става с лочене, освен да почна да смъркам.  Mr. Green

# 481
Надявай се да ти се падне някоя с претенции.

# 482
Аз пък казах на дъщерята, че като иска да й гледам децата, от сега да има на предвид, че ще им е разрешено да ядат желирани бонбони, да пият кола. Също и че ако правят бели, ще ги пошляпвам. Мисля, че макар и на 7, вече знае, че при мен няма да е добро място за децата й. Ми така де, да свиква от сега с мисълта, че трябва да внимава какъв мъж си избира Stuck Out Tongue

# 483
  • София
То хубаво си теоретизираме тука, ама няма ли някоя, дето да се радва, ако се сдобие с внуче, без значение свекърва ли, тъща ли, пък ей така с удоволствие да го гледа, да се занимава и да си общува с него, не по задължение и по график? Rolling Eyes

Иначе и аз съм обещала да не изтрещя като баба, да спазвам границите и възгледите за отглеждане на деца на родителите, но по собствените си критерии, сепак...
Ако се падне за снаха някоя изперкала веганка примерно, не зная доколко ще мога да се държа нормално...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 484
То хубаво си теоретизираме тука, ама няма ли някоя, дето да се радва, ако се сдобие с внуче, без значение свекърва ли, тъща ли, пък ей така с удоволствие да го гледа, да се занимава и да си общува с него, не по задължение и по график? Rolling Eyes
Цитат

Само ако е от хубавите дечица и е удоволствие. Аз вече съм познавач. Приемам само "ангелчета". Никакви магарета и дяволчета.

# 485
Ох, как се заричате?! Нищо не се знае.

Аз смятам, че ще помагам на щерката при нужда и ще я освобождавам за малко от дете/деца за да почине. За мен това са майките. Без да ги караш и да им обръщаш внимание те сами да се сещат, да предлагат и да са всеотдайни.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 15:50 от Анонимен

# 486
Ами аз нямам някакви дефицити от "бебенца", изгледала съм ги собственоръчно и е малко вероятно да ме хване бебешка треска.

# 487
Ами аз нямам някакви дефицити от "бебенца", изгледала съм ги собственоръчно и е малко вероятно да ме хване бебешка треска.
И аз определено нямам дефицити с отглеждане на бебенца,но пак ще предложа помощта си на дъщеря ни когато стане времето за помощ.
Ако не иска помощ ще си лоча винце и ще лежа на плажа Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 15:49 от Анонимен

# 488
  • при късмета
Ако имат нужда, със сигурност ще помагам. Няма правилно или грешно тук, много пъти съм го казвала. Както младите се разберат с бабите и да устройва всички страни. Но и между помощ и отглеждане трябва да се сложи някаква граница, защото гледам, че за някои е размита
А пък аз имам още време докато ми дойде до главата, така, че мога с лоченето да понаваксам, че току виж, после от внучето няма време. Joy

# 489

Иначе и аз съм обещала да не изтрещя като баба, да спазвам границите и възгледите за отглеждане на деца на родителите, но по собствените си критерии, сепак...
Ако се падне за снаха някоя изперкала веганка примерно, не зная доколко ще мога да се държа нормално...Stuck Out Tongue Winking Eye
Знам ли как ще е като се сдобия с внуче? В момента се старая да оцелея от напора на 7-класната одисея и тръшкането на 12-годишно кифлесто.

Относно веганката, да си призная, че в момента съм набутала във фурната гигантско парче свински врат, защото Говендър Мой си го измоли със сълзи на очи. Обажда ми се той, че ще дойде на аудиенция. И аз естествено питам "Какво да ти сготвя, о мое яйчице златно?" А яйчицето говендърско измяцва "Месо. Много месо." И аз:"ОК, ама защо така настървено, бе говендърче мамино?" А Говендърът почти хлипайки каза, че понеже гаджето му било вегетарианка, у дома месо не влизало. Купил си той тарелка кюфтаци с надеждата да си ги изпече у дома, обаче тарелката била метната в кофата, а той вместо сочни печени кюфтенца, получил лекция на тема как индустрията мъчи животните и те не трябва да се ядат. И сега аз пека мръвка и чакам Говендър да дойде при мама си да се намуца тайно. Ако утре четете за кандидат свекърва хранеща тайно златното си яйце с мръвки, да знаете аз съм.

# 490
Уиш, не е много за завиждане горкия Говендър.
Поне да не беше изхвърляла храната, а да я дари за хищниците в зоо парка, така и така все някое свинче се е жертвало вече за кюфтаците, пък така е било напразно.

# 491
Сигурно е станал като Попай, ако нагъва само спанак.  Laughing Дано не подгони Хамстера да му краде морковите.

# 492
Уиш, много серт тази кандидат снаха.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 15:48 от Анонимен

# 493
Ох, все по- интересно се очертава бъдещето при Уиш...Това си е живо насилие над Говендърчо.В собствения си дом не може да внася месо.Не я харесвам тая снаха.

# 494
Нищо, Конти, нищо му няма. Той беше много нахакан и намахан, та сега му гледам сеира.

Общи условия

Активация на акаунт