С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 483
  • 974
  •   1
Отговори
# 525
Ужасен пример. Как така ще я харесваш, че и обожаваш. Това изобщо законно ли е? Ти не си човек ...

# 526
Ужасен пример. Как така ще я харесваш, че и обожаваш. Това изобщо законно ли е? Ти не си човек ...

Сигурно ми е направила магия?! Нали?! Нали?!

# 527
  • Варна
Въх, много успешна ще е. Сега ще те налазят ония от форума за магиите, няма отърване после.

# 528
  • ВАРНА
 Уиш,а,как ще си мезите агнешки чревца и главички щом е веге снахата?!За международния мир е нужно.

# 529
Ако са читави хора, едната ще си мези чревца, другата – паниран карфиол, и няма да си ги мерят коя е по-по-най-важна в живота на мунчото. Най-много да му изпият пиенето. (Виното е веган, нали?)

# 530
  • ВАРНА
 Може да са се удавили мухички,което е неприемливо за веганството.

# 531
Пффф, то и каква експлоатация на дрожди пада... Мани!

# 532
Ако някой ден имам снаха веган, ще и ходя на гости със сурова наденица, овесена на врата и с по едно свинско медальонче на ухо, вместо обици.
Че ще и се подигравам нон стоп, се подразбира.

# 533
  • France
И аз като (вдалеко)бъдеща свекърва и като бивша снаха, да се намърдам при вас.
Дами, приятно ми е Simple Smile

Ех, taint_ ти си за завиждане, бе жена!

# 534
Сийке, аз съм баба-свекърва.  Направо за завиждане съм. Удостоена съм официално с приза  "Главната баба" и на мен се пада честта за голямото гледане.  Отгоре на всичко, макар и на почти 65 не съм изкуфяла дъртофелница, ами още тичам, топка ритам, федербал играя, домашни пишем, уроци учим и въобще съм си 2 в 1 -хем гледачка, хем частна учителка.

# 535
Уиш,а,как ще си мезите агнешки чревца и главички щом е веге снахата?!За международния мир е нужно.
Ми как? Като викна Гугълчето на помощ. Зачезна нещо тя, уж ми била прЕАтелка.  Crossing Arms

# 536
Сийке, аз съм баба-свекърва.  Направо за завиждане съм. Удостоена съм официално с приза  "Главната баба" и на мен се пада честта за голямото гледане.  Отгоре на всичко, макар и на почти 65 не съм изкуфяла дъртофелница, ами още тичам, топка ритам, федербал играя, домашни пишем, уроци учим и въобще съм си 2 в 1 -хем гледачка, хем частна учителка.

Винаги ми е звучало особено "достоверно", когато човек сам започне да се определя/хвали/анализира ...

# 537
  • при късмета
Явно не четеш темата отдавна. Това, което КАГ е написала е нейната действителност и тя е известна от няколко десетки теми насам. А за "главната баба" не го е измислила тя, също е от темата и има малко по-различен смисъл

# 538
Е точно баба като КАГ, която държи на ежедневният контакт и живее само за внуците не искам и да имам, че и да бъда.

Много пъти сме го говорили това в темата, но всяко нещо трябва да си има граници и нито едните, нито другите да злоупотребяват с гостопримеството и желанията си.

# 539
Явно не четеш темата отдавна. Това, което КАГ е написала е нейната действителност и тя е известна от няколко десетки теми насам. А за "главната баба" не го е измислила тя, също е от темата и има малко по-различен смисъл

Известна е силно казано. По-скоро представена от нея в няколко десетки теми, а дали е действителност ...

Общи условия

Активация на акаунт