СЕДМОКЛАСНИК ставам и успех си пожелавам

• 56 313
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Успешна и спорна учебна година! Децата да бъдат силни да се справят с предизвикателствата, а ние по-спокойни. Нека всички се похвалим накрая с прием в желаното училище.

# 211
  • у нас
Успешна учебна година! Здрава, спорна и изпълнена с положителни емоции!

# 212
Успешна и спорна учебна година! Децата да бъдат силни да се справят с предизвикателствата, а ние по-спокойни. Нека всички се похвалим накрая с прием в желаното училище.
Този пост ми провокира доста размисли. Не смятам НВО за предизвикателство, едно изходно ниво, показващо придобити знания. И кои са желаните училища? Нека обсъдим всички, с всичките им плюсове и минуси. Ако има включване от Спанака и банда, още по-добре. Объркан съм в приоритетите си.

# 213
Не смятам НВО за предизвикателство, едно изходно ниво, показващо придобити знания.
Значи нито едно от децата ти не е прибягвало и няма да прибегне до школа, курс, уроци или засилена домашна подготовка?

# 214
  • София
Този пост ми провокира доста размисли. Не смятам НВО за предизвикателство, едно изходно ниво, показващо придобити знания. И кои са желаните училища? Нека обсъдим всички, с всичките им плюсове и минуси. Ако има включване от Спанака и банда, още по-добре. Объркан съм в приоритетите си.
Придобити знания,но къде придобити?Малко са децата / поне в София /,които не ползват никаква допълнителна подготовка.

# 215
  • по Пътеката
За мен е заблуждение да мислим, че резултатите от посещаваните школи, е нивото на учениците. Камо ли пък статистика да има. Дълга тема, дъвкана многократно.
Просто скачаме според тоягата на МОН.

# 216
  • София
За мен е заблуждение да мислим, че резултатите от посещаваните школи, е нивото на учениците. Камо ли пък статистика да има. Дълга тема, дъвкана многократно.

Нивото е това което покажат, никой не го пита къде са го научили.
По-скоро не отразяват нивото на училищата, но все пак е някаква индикация.

# 217
  • София
Не смятам НВО за предизвикателство, едно изходно ниво, показващо придобити знания.
Значи нито едно от децата ти не е прибягвало и няма да прибегне до школа, курс, уроци или засилена домашна подготовка?

'Ми дъщеря му затова сама се е записала на уроци. Wink Joy
Мента, казвай кои са приоритетите, между които се колебаеш и ще ти ги подредим. Joy

# 218
Записва се, но на втория урок я изхвърлят, щот знаела повече от тях. Та ще си караме с частната, да видим.

# 219
Защо ви е частен учител, след като НВО не е предизвикателство, а просто изходно ниво?

# 220
  • по Пътеката

Нивото е това което покажат, никой не го пита къде са го научили.
По-скоро не отразяват нивото на училищата, но все пак е някаква индикация.

Именно.
Важно е да се подобрява нивото на всяко училище.
Иначе всеки се спасява по единично.

# 221
  • София
Успешна учебна година и от мен! Ние сме с много добра и любима учителка по БЕЛ, която тази година ще ни е и класна. По МАТ сме с нова учителка, също много добра. Само да има кой да учи, че днес след училище за всяко нещо ми се "зъби". Ще видим...

Моля за паролата на пощата! Благодаря!

# 222
  • София
Само да има кой да учи, че днес след училище за всяко нещо ми се "зъби".

Joy
И така в следващите 2 години. Ако имаш късмет. Joy

# 223
  • по Пътеката
Само да има кой да учи, че днес след училище за всяко нещо ми се "зъби".

Joy
И така в следващите 2 години. Ако имаш късмет. Joy

Това със "зъбенето" се започна.
Пия си есенциите и се моля да не кара на майка си пубертета.

# 224
  • През девет земи в десета
Успешна учебна година и от мен!
Днес получихме учебниците, чисто нови тази година! За допълнителните помагала още няма яснота, но когато - тогава! Още нямаме цялата седмична програма, ще им я казват ден за ден, докато стигнат до окончателния вариант. Слава Богу, учителите са същите като миналата година и имаме само едно ново дете в класа, като с него в класа са общо 18 деца, съвсем приличен брой Wink. Допълнителните часове по български и математика в училище ще са по два пъти седмично, тоест 4 дни седмицата, тренировките по баскетбол са всеки ден и се чудя как ще успява с уроците. От пеенето и народните танци се отказва или по-скоро аз се отказвам, защото и на мен ми тежи непрекъснатото развозване нанякъде! Събота и неделя ще са за почивка и разходки. Ново при нас е, че НПМГ вече е в списъка на желаните училища, тъй като учителката, която беше класна на брат й,  догодина ще поеме осмокласници! В общи линии обаче девойката не се притеснява изобщо от НВО-то, такова велико спокойствие е, чак заразително 😜🙃🤪

Общи условия

Активация на акаунт