'Bir Umut Yeter' *Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги* тема 12

• 36 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Днес става на 28  да е жива и здрава !
Мише  поздравила  е колегата за  тийзъра . Някой ще ми разправят че не се понасяли  ooooh!

# 556
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Днес става на 28  да е жива и здрава !
Мише  поздравила  е колегата за  тийзъра . Някой ще ми разправят че не се понасяли  ooooh!

Да е здрава и много успешна и скоро пак с Ча да е, не се понасяли - не вярвам изобщо

# 557
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
😊

# 558
  Як тандем са Хазал  и Ча
Тя е магарешки инат .Хубава е Heart Eyes

Емиии забравих да ти Благодаря за гифките от ПЕ .

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 21:56 от femmi2

# 559
  • On the sea
Леле, настръхнах от тийзъра на Протектора, Чачо е божествеееен Sparkling Heart, нямам търпение Laughing, рускините са полудели Smile
Нашето момче също Blue Heart
Ще има страстни сцени май Smile

Еми, като четох статията, която си публикувала и стигнах до момента, в който пишеше, че Есра изгубила ролята си, а Хазал прекратила договора си за момент си помислих, че край...... Disappointed Relieved
Ох, може да ми е грях, ама хич не си подхождат, побеснявам, като видя Хазал до Толгахан Rolling Eyes

Така ми липсва блясъка на Амине

# 560
# 561
Еми, като четох статията, която си публикувала и стигнах до момента, в който пишеше, че Есра изгубила ролята си, а Хазал прекратила договора си за момент си помислих, че край...... Disappointed Relieved
Ох, може да ми е грях, ама хич не си подхождат, побеснявам, като видя Хазал до Толгахан Rolling Eyes
    velvet, извинявай за не много издържания превод на статията. Бях ужасно уморена, но реших, че трябва да пусна статията, защото ми хареса! Преведох само тази част от нея, другото е преразказ на 1 епизод и реших да не го пиша, защото всички вече сме го гледали.
     А недоразумението за Есра и  Хазал го видях, но не си направих труда да поправя, защото никой не беше прочел статията. Ще редактирам след малко! Още не мога да намеря време да изгледам "Една надежда стига" и с бг. субтитри, затова и не съм се включила с още един анализ на новия сериал!
     Феми,  радвам се, че гифчетата са ти харесали!
     Mиши, благодаря за новата снимка на Толга! Както винаги - страхотен!

Няколко гифчета за настроение! Цвети  ме улесни, пускайки снимки на Амине!

# 562

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 23:14 от Цвети &

# 563
    Цвети, само да допълня:
Цитат
Най-обсъжданата поредица в социални медии беше "Една надежда стига. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Цитат
Ние ще ви подкрепяме с всички сили 😍💋

Цитат
Сериал «Достаточно одной надежды». изменил день трансляции! Отныне сериал будет транслироваться не по четвергам, а субботам. 📅

«Достаточно одной надежды» вступит в конкуренцию с самым сильным сериалом этого лета - «Ранняя Пташка», комедией «Новая невестка», которая успешно вернулась с 3-м сезоном, а также сериалом «Вставай пошли» который транслируется на неприхотливом к рейтингам канале - TRT1. Вполне возможно, что со сменой дня, ситуация для сериала изменится в лучшую сторону, так как он будет пока единственной субботней драмой. 😌

Сразу бы так! Новая 2-я серия ждет нас в субботу 6 октября в 20:00!

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 23:24 от Emiliya

# 564
Еми, това преместване в събота не знам за добро или за лошо е . Аз не гледам изброените сериали и затова нямам мнение. Бъдещето ще покаже!

И други чудесни актьори

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 06:28 от Цвети &

# 565

Да продължа с двамата екранни братя.

# 566
  • On the sea
Еми, няма нужда да редактираш, след като започнах да чета по надолу схванах за какво иде реч, просто за момент си помислих, че всичко ще приключи, а след това се светнах, че Хазал е прекратила договора си с "Назови ме по име", а за Есра не съм се интересувала.
Не мисля, че е добра идеята да се излъчва в събота. Птичката цяло лято е с висок рейтинг, почти винаги на първо място, а вчера гледах интервю с Демет Йоздемир, която споделя, че от романтична комедия, сценарият ще се превърне в драма след 1, 2 епизода. Не мога да си представя, че двама от любимците ми ще се конкурират за рейтинг Disappointed Relieved Disappointed Relieved. Другият сериал не съм го гледала, но гледам, че си има публика.

# 567
Не мисля, че е добра идеята да се излъчва в събота. Птичката цяло лято е с висок рейтинг, почти винаги на първо място, а вчера гледах интервю с Демет Йоздемир, която споделя, че от романтична комедия, сценарият ще се превърне в драма след 1, 2 епизода. Не мога да си представя, че двама от любимците ми ще се конкурират за рейтинг Disappointed Relieved Disappointed Relieved. Другият сериал не съм го гледала, но гледам, че си има публика.
     velvet, Птичката не е ли дневен сериал? Повторението на "Една надежда стига" в събота е било с много по-висок рейтинг и може би това е причината да го изместят, пък и феновете негодуват, че  четвъртък е ден, наситен с много сериали и не могат да бъдат гледани.  Но ще видим! Аз продължавам да съм оптимист! Вярвам, че сериалът ще се хареса,  интересното тепърва предстои!
     Вярвам и на журналистката Oya Doğan (Оя Доган), която е много запален фен на Толгахан!

# 568
Добро утро!

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 07:46 от Цвети &

# 569

Здравейте, момичета!

Един добър ден винаги започва с три неща - усмивка, надежда и кафе!

Добро утро и красив да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт