В момента чета ... 59

• 70 975
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Дженифър, не ви е леко на счетоводителите. Аз точно понеже гледах майка ми (и тя беше счетоводителка, сега е пенсионирана вече, разбира се), та знам колко е досадно да следиш за промените всяка година. А далеч не всяка промяна е наистина обоснована, ама след като е въведена, се съобразяваш с нея.

Аз си чета двете книги - "Кавалиър и Клей" и "Островът под морето", приятни са ми много и двете, макар че са доста различни. А на Шейбон шапка му свалям за езика, така го е избродирал.

# 436
Леле, сега и с "напът" ли... Това четиресет още ми бърка в мозъка като го видя в книгите, не го приемам и това е. Grinning
А аз още не мога да приключа с Тебеширения човек. От една седмица съм на последните 20-30стр и нещо не мога да намеря време, а и нещо не ме влече да я приключа, що така стана, не знам. Grinning
Иначе за електронните и хартиените книги - чета и двете. Купувам предимно книги на промоция, но си взимам и такива, които са си на редовна цена или от сайта на издателството с по 10-20%.
След като изгледах едно клипче на Четат ли двама за издателствата и цената на книгите, даже се чудя как не са двойно и тройно по-скъпи. Sad

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 12:19 от Sonnenhimmel

# 437
  • Wonderland
   Аз в момента чета "Дневникът на един татко звероукротител" 😂 Има забавни ситуации. Но съм едва до около 60 страница.
   В последно време само купувам книги, а време да ги чета почти нямам. 😔 Натрупала съм 10+ книги, а списъкът с книги, които искам да си закупя расте ли, расте. 😂

# 438
  • Mostly in my mind
това "напът" ми се струваше като НАП обаче членувано. И си викам брех и тук ли... 
Хахха, яко! Не ми беше минало през ума Joy

# 439
  • Mediterraneo
Имам четец едва от година и половина. Ами това е най- значимата ми покупка евър( знам, че думата я няма по речниците)! Живея в чужбина и снабдяването с книги е много трудно и отнема време и средства. Буквално разпиляхме огромната си библиотека в България- по приятели, близки и роднини са ни разхвърлени книгите и още ме боли за тях. Но сега побирам тройно повече книги само в четеца, да не говорим за компютър. В крайна сметка, времената се менят и е хубаво да се възползваме от новите опции, които ни предлагат. Винаги съм разполагала с карта от библиотеката, откакто се помня, и това също много ми липсва тук( записани сме в библиотека, но заемаме само книги за училище на децата, не мога да чета свободно още на чужд език).

Последно прочетох "Под небето на Тоскана". Няма да прочета веднага другите книги от поредицата, че нещо малко ми досади. Сега чета "Тайната на семейство Рей".

# 440
  • Благоевград
В момента чета ''Мамка му … и крава'' на Дейвид Духовни. Grinning Като голям фен на Досиетата X, реших най-после да си я взема. Много забавна и увлекателна книга.

# 441
  • Бургас
Последно прочетох "Под небето на Тоскана". Няма да прочета веднага другите книги от поредицата, че нещо малко ми досади. Сега чета "Тайната на семейство Рей".
Недей. Аз почнах след нея "Красивата Тоскана ", но и тя е същата скука и разпъване на локуми. Толкова досадни и трудни за четене книги са.

# 442
За мен да напишеш "на път" вместо "напът" е като "в къщи" вместо "вкъщи".

# 443
Не си права. „Тръгвам на път.“ Абсолютно логично и коректно. Накъде тръгвам? – На път.
„Напът съм да възприема твоята гледна точка“ обаче ми е също толкова логично и правилно.
Вътрешно усещане някакво, че на правилата вече съвсем им изпуснах края...

ПП А може и "в къщи".
https://kaksepishe.com/vkashti/

# 444
Не си права. „Тръгвам на път.“ Абсолютно логично и коректно. Накъде тръгвам? – На път.
„Напът съм да възприема твоята гледна точка“ обаче ми е също толкова логично и правилно.
Вътрешно усещане някакво, че на правилата вече съвсем им изпуснах края...

ПП А може и "в къщи".
https://kaksepishe.com/vkashti/

Това искам да кажа. Да се пише "на път" когато се има предвид "напът" не е правилно.

# 445
  • Пловдив
Последно прочетох "Под небето на Тоскана". Няма да прочета веднага другите книги от поредицата, че нещо малко ми досади.
Аз направо останах разочарована, защото филмът със същото заглавие е доста добър, но се оказа, че книгата не следва сюжета на филма (или по-точно май е обратното). Както и да е, дори не можах да се насиля да я дочета - до колкото помня, имаше някакви рецепти накрая.
И за да не е само мрънкане, да кажа, че Зигзаг на Сомоса ми взриви съзнанието. Този човек е луд в най-добрия смисъл Simple Smile. Просто невероятен.

# 446
  • у нас
Някой може ли да сподели мнение за  Горчиво небе на Нора Робъртс?

# 447
Някой може ли да сподели мнение за  Горчиво небе на Нора Робъртс?

Това е една от любимите ми книги на Нора Робъртс. Много увлекателно и интересно четиво.

# 448
В момента чета Парцалената принцеса.
Много увлекателна книжка.
Бях започнала да чета 9-ти ноември на Колийн Хувър ,ама нещо не ме привлече.
Чела съм и други нейни книги и съм ги прочутата на един дъх.
Дори чаках с нетърпение да излезе нейна книга за да чета.
Но тази книга не ми хареса.

# 449
  • София
Аз завърших Крадецът на книги на Маркъс Зюсак. Тъжна и затрогваща, но и темата е благодатна - Втората световна война не може да остави някого равнодушен. Най-разтърсващата за мен книга обаче, е Доброжелателните на Джонатан Лител.
Сега се чудя с какво да започна, определено имам нужда от нещо, което да ме усмихне Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт