Американски колеж - тринадесета тема

• 67 297
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Вероятно е така , за 80%,  защото се ядосва , че не и стигала 1/2 точка , ама .....като не стига. не стига.

# 406
Редактирах. Имах предвид writing center.

# 407
  • София
Вероятно е така , за 80%,  защото се ядосва , че не и стигала 1/2 точка , ама .....като не стига. не стига.

Нека не се ядосва...Със сигурност ще и е единствено и само от полза Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 10:21 от Hellsun

# 408
О , да . Със сигурност ще е от полза, а и трябва да отиде само 2 пъти.

# 409
Под 80 % ли трябва да ходят на writing center,защото моят “хубавец”,каза че под 70%,но на мен ми се струва доста малко.Очаквам да споделите ,какво са казали и вашите деца!

# 410
Под 80 % ли трябва да ходят на writing center,защото моят “хубавец”,каза че под 70%,но на мен ми се струва доста малко.Очаквам да споделите ,какво са казали и вашите деца!
Върнете се и прочете една страница назад!

# 411
Моята дъщеря има 80% и трябва да посети центъра 2 пъти.

# 412
Малко по-късно ще я разпитам подробно и ще Ви пиша.

# 413
Това, което разбрах, е че от класа на дъщеря ми ще ходят всички с резултата под 80.5%. Така им е казала г-жа Рангелова, която им преподава по БЕЛ. Според дъщеря ми от другите класове ще ходят само тези, които са със резултат под 70%.( не твърдя , че 100 % информацията и е вярна)

# 414
Синът ми е със 70% при Иванова и не им е казала, че трябва да ходи или поне той не беше разбрал. Но според мен, ако му беше казала, щеше да е разбрал, защото е изпълнителен.

# 415
Синът ми е със 70% при Иванова и не им е казала, че трябва да ходи или поне той не беше разбрал. Но според мен, ако му беше казала, щеше да е разбрал, защото е изпълнителен.
Тонова-Иванова по БЕЛ или Иванова по английски? (че нещо май за друга учителка по БЕЛ беше казала...)
Ако е Иванова по английски - witing center е по БЕЛ, по английски "постоянното подобряване" се постига с помощта на допълнителни консултации, ако е се налага... но при 4ч всеки ден, не очаквам и това да се наложи Simple Smile

# 416
Оф, моя грешка, не Иванова, Георгиева е по БЕЛ. Не знам защо съм решила, че двете с учителката по английски са с еднакви фамилии.Flushed
При Георгиева има 70%.

# 417
  • София
От тази година и по АЕ функционира writing center (кът в библиотеката). За да не се бърка, този по БЕЛ се води "център по писане".

# 418
От тази година и по АЕ функционира writing center (кът в библиотеката). За да не се бърка, този по БЕЛ се води "център по писане".
Той не е ли за по-големите? (не-препчетата) И не му ли е малко по-различна идеята... като за писателстващите Simple Smile
По-рано по БЕЛ и математика му казваха "Help center"

# 419
  • София
Хм, нямам идея дали 8.клас могат да го посещават.  https://www.acs.bg/news/writing-resource-center/
Тийнът ходи веднъж, за да обсъди нещо за major проекта си. Спомена и за някакъв конкурс, в който, ако реши да участва, щял да ходи отново. Но за целта трябва поне един сонет да напише Simple Smile Надали.

Общи условия

Активация на акаунт