Подновяване на лична карта в друг град

• 31 118
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Въпрос: къде е по-добре да отидеш за подновяване на лична карта, ако нямаш постоянен адрес в София - Мария Луиза 48 или Мария Луиза 91? И колко те таксуват за услугата, понеже не си в града с постоянния си адрес?

На номер 91 със сигурност издават:
https://mvr.bg/dbds/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D … D0%B5%D0%BC%D0%B5

# 31
  • София
Въпрос: къде е по-добре да отидеш за подновяване на лична карта, ако нямаш постоянен адрес в София - Мария Луиза 48 или Мария Луиза 91? И колко те таксуват за услугата, понеже не си в града с постоянния си адрес?

А ако си чуждеСтранна птица, тогава на Мария Луиза № 48 Blush

# 32
Здравейте, темата ми беше много полезна и реших да обновя информацията. Извадих си задграничен паспорт от София като аз съм с постоянен адрес в Казанлък, отидох на ул Мария Луйза 91 ,беше много бързо отне ми 15 мин ,нямаше упашки, служителите бяха млади и усмихнати. Можеш да платиш на място на самото гише с карта. Много съм доволна и още не мога да повярвам колко бързо и безпроблемно стана всичко.

А нужно ли е да имаш поне настоящ адрес в София за да може да се извади паспорт/лична карта в София или няма значение къде са ти и двата адреса?

# 33
Няма нужда от настоящ адрес в София.
   С постоянен адрес в друг град, може в София на "Мария Луиза", 91 да се извади лична карта и задграничен паспорт.

# 34
Няма нужда от настоящ адрес в София.
   С постоянен адрес в друг град, може в София на "Мария Луиза", 91 да се извади лична карта и задграничен паспорт.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт