Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 665
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • на брега на морето
Обичах- страхотен!:love: Hug

# 376
  • Paris, France
Джойкилър, ферий, признателна съм ви до гроб за жеста. Много ви благодаря. Не може да се пращат течности за чужбина, нито лекарства от частни лица. Аз имам още малко и после ......... Не знам. Ще пробвам да сложа Борн Прити много по-тънко.

, по-трайно! Отивам да ти потърся лампа със свалящи се задна част. Сън, с 30 лампи вътре е. На сайта на Radio D има обзор. Удобна е, защото ако искаш отваряш, ако искаш затваряш отзад и не излиза светлина. Има с батерии, които се зареждат и може да работи без да е включена в контакт, а има и по-евтин модел без батерии. С батерии, ако не ходиш по домовете не ти трябва. Нямам им вяра на батериите.

ДаАдАд, тук момичетата правят карето с МикроцЕл, не Микрогел на Коди. Ще помоля някоя да пусне линкове. Има Microcel в амазон, ама са няколко и ме е страх да не пусна линк към неправилния. Готвя се да го пробвам и аз.

Лолита, много от пишещите в момента в темата отдавна минахме на белещи се бази. Тези бази се пекат като разтворимите, но за разлика от тях се махат в топла вода с дървена пръчка, ако не става, със специално масло. Поставят се на здрави, лъскави, лъснати със лампа до блясък нокти и с времето, при правилна употреба, заздравяват нокътя вместо да го скапват. Ацетон не се ползува никакъв. Принцесата, Над, майка Зайка, малексиева и доста други се правим само с такива бази, като, по идея на над, някои слагат ултрабонд по свободния край, а по идея на принцесата някой слагат ултрабонд и каучукова база отгоре. Някои от нас нямат добър успех с такива бази - ферий, амини и номера не постигат издръжливост с тях засега. Марките, които ползуване са Alessandro Striplac, Depend Gellack, Born pretty Peel off no remover  от Али.

фокси, да не би да има изгорели крушки? Не искам да те отчайвам, но Сън3 е със същия вид крушки. Само електрониката и е по-добра. Няма вечна лампа. С времето всички се скапват, особено ако се ползват без почивка продължително време.

# 377
  • София
ДаАдАд, тук момичетата правят карето с МикроцЕл, не Микрогел на Коди. Ще помоля някоя да пусне линкове. Има Microcel в амазон, ама са няколко и ме е страх да не пусна линк към неправилния. Готвя се да го пробвам и аз.

Линк, даже в промоция  Wink

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 23:05 от Майка Зайка

# 378
И на мен ми пристигна белещата на Борн прити, за това се включвам и аз с един тест. Полиран до блясък нокът, заздравител на цял нокът, белеща, каучук, сва слоя цвят, топ.

Да видим колко ще издържи. Само едно неудобство имам към момента. Непосредстевно след приключване, всичко беше наред, но сега лака не е не е твърд, а седи като мек/гумен, усещането не ми е приятно.
Скрит текст:

# 379
  • София
Непосредстевно след приключване, всичко беше наред, но сега лака не е не е твърд, а седи като мек/гумен, усещането не ми е приятно.

Колко време изчака да изсъхне заздравителя?

# 380
Хм Над, ами незнам с точност - 15тина минути, ахам, там била грешката.

# 381
  • София
Хм Над, ами незнам с точност - 15тина минути, ахам, там била грешката.

Не би трябвало, за един-два слоя заздравител, 15мин. са напълно достатъчно  newsm78

# 382
  • София
Моля да кажете Коди база със Cnd шилак понася ли се и топ коди?

# 383
  • Paris, France
Моля да кажете Коди база със Cnd шилак понася ли се и топ коди?

Да. Несъвместими досега не съм срещала. Творението ще се носи и сваля долу-горе както се носи и сваля Коди. Може би малко по-лесно заради лака, но не много.

# 384
Фейри - не знам защо не пече. Миналата седмица ми пристигна камуфлажен билдър гел на Веналиса и реших да го пробвам. Изградих с дуал форми, пекох 2 мин и продължих с протокола както винаги. На 3-тия ден вечерта средния на дясната ръка се откърти на цяла люспа, като бутнах и другите така се отлепиха. Ноктите отдолу бяха лъскави и без поражения. Набедих гела.... На следващата сутрин реших да използвам полигела на Веналиса, изграждам с него от няколко месеца. Още при пиленето откъртих два, другите паднаха още по-лесно. Нищо в работата не съм сменяла.... Накрая за да закрепя положението изградих с прозрачния билдър на Кани, на втори слой сложих гел+ акрилна прах и за финиш сложих новия камуфлажен на Веналиса, но пекох всичко по 4 мин. Втори ден държат, ще видим...

Невена - всичко свети, гледах даже дали не съм превключила на по-слабия режим, но не. При полимеризацията на прозрачния гел също я хванах, че по-бавно го втвърдява. Обикновено 5-6 секунди са достстъчни да фиксира формата, сега по повече от 10 отнема..... може просто да и е дошло времето, знам ли...

За да не е само мрън, ще споделя, че освен гела от поръчката от Али дойде и един гел лак, който поръчах за “сьомга” . Като дойде шишето обаче, портокалов металик, помислих си, че просто не съм уцелила и толкова. Все пак, реших да пробвам- при нанасянето е оранжев, но при изпичането става много приятен цвят, нямащ нищо общо с портокалите :

# 385

Линк, даже в промоция  Wink
Аз този на Коди исках ама нямаааа Simple Smile а този не съм го видяла Simple Smile по-добър ли е?

# 386
  • София
Момичета, кои цветове на GDCOCO хвалехте? Бих пробвала 1-2. Приемам само такива, които покриват с един, максимум два слоя Simple Smile

Май не са чак токова евтини по принцип.... на тази цена са само днес.
https://www.aliexpress.com/item/70312-GDCOCO-Nail-Gel-Polish-Can … 59.408b3c00jwmQRj

# 387
  • Mostly in my mind
Долар и нещо са си по принцип. 805,  червено, май в момента се кутира доста. Но в обявата, която си дала, го няма.

# 388
  • София
Момичета, кои цветове на GDCOCO хвалехте? Бих пробвала 1-2. Приемам само такива, които покриват с един, максимум два слоя Simple Smile

Май не са чак токова евтини по принцип.... на тази цена са само днес.
https://www.aliexpress.com/item/70312-GDCOCO-Nail-Gel-Polish-Can … 59.408b3c00jwmQRj
Наде, имам няколко много любими на GDCOCO:
N 838 (Брокатения е на Азур N 4005)

N920:

Ако те интересува друга цветова гама, имам, мога да ти снимам довечера.
До сега, от всички пробвани техни гел- лакове, само 810 и 811 не покриват на 2 слоя. ... и на 3 също...

# 389
  • София
Долар и нещо са си по принцип. 805,  червено, май в момента се кутира доста. Но в обявата, която си дала, го няма.

Има ги всичките, пише като направиш поръчка, да пишеш кои цветове искаш от третата снимка.

Общи условия

Активация на акаунт