Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 545
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Paris, France
фокси, показаният нокът е в ужасно състояние. Никак не можеш да ги укрепил в момента. Режеш до дъно и носиш без никакъв лак. Сложиш ли покритие някакво, макар и тънко, създаваш условия без кислород и бактерията лумва. Доста хора ти го написахме, еласмен много подробно. Режеш редовно до дъно, докато зеленията не се изреже. Тя ще израстване. Бактерията е вътре в нокътя и ако покриеш ще се чувства прекрасно. Като изрежеш до дъно няма да ти се чупят ноктите. Ферий си изряза ноктите заради джоб, даже нямаше инфекция и като пораснаха се втвърдиха. Коса и нокти се не жалят.

Живецът ти е нормално да тръгне нагоре. На Палубата са такива ноктите и това е много добре. Когато хипонихиумът е голям и усмивката е по-долу влиза много вода там. При гризачи е така. Още трябва да се вдигне. Не са ти добре ноктите в момента. Доста от нас сме рязали заради счупено, меки нокти, неудобство, инфекция. С над и майка Зайка режем за кеф. Мелунанходи с къси нокти. Хайде в групата на късите нокти!

# 571
  • София
За всички, които се оплакват от липса на блясък, ето как изглежда маникюра ми 12 дни след нанасяне.

Top-a е нанесена на два слоя, PNB - ProtecTop Coat, изпилих малко ноктите, че бяха станали много дълги, като очаквах да се отлепи, нали е на отлепваща база.... не мърда, гадината, май ще пропусна Гелиш  Mr. Green
Най-твърдия топ, на който съм попадала, само не знам как ще се държи при отлепването  newsm78

# 572
  • София
nad_tab от къде си купила този топ лак?

# 573
  • София
nad_tab от къде си купила този топ лак?

От сайта, от който май всички поръчваме.

https://kodi.pro/gel-polish-pnb-8-ml-uv-led-protectop-coat-pnb

# 574
  • Paris, France
над, с лепкав слой ли е? По-лъскав от Гелиш, викаш. Луда станах от базите и топовете им. Те 100 вида.

# 575
  • София
над, с лепкав слой ли е? По-лъскав от Гелиш, викаш. Луда станах от базите и топовете им. Те 100 вида.

С лепкав слой е, не знам дали е по-лъскав от Гелиш, използвала съм Гелиш преди 3г. вече не помня как блестеше  Mr. Green

Най-вероятно ще поръчам с новите капачки.... ако се наканя, ще ги сравня. Със сигурност, не беше толкова твърд!

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 23:16 от nad_tab

# 576
  • София
Момичета, как да "ремонтирам" нараняване в основата?

# 577
  • на брега на морето
Пейшън, кой е виненочервеният лак на 2рата снимка?  Hug Страхотни маникюри! bouquet
Нев, да, обикновено съм с късички. Но в момента съм все още с лак(10 дневен) и доста по- дълги от обичайното ми нокти(4 мм). Уикенда мисля да го свалям вече. Ще кача снимки като намеря време. Hug

# 578
Невена - благодаря ти. Свалих всичко, само този изглежда поразен, по другите няма. Питах за укрепването, защото са изключително меки по принцип, растат бързо, но се огъват още върху леглото и се зацепват отстрани в месото, дори и без дължина. Това е и причината да слагам гел вече повече от 10 години. Въпреки, че съм скъсила до абсолютния минимум, тия дни неминуемо ще се случи и ще постна....

От къде да купя хубаво масло, неотровно за котка и малко дете?

# 579
Фокси, дали това няма общо с алергията, която борите 🤔

# 580
Амини -не знам..... ако наистина е бактерия, то най-вероятно е правокирана от тежкото разболяване, което Бобчо ми натресе. Със сигурност ми се е посринал имунитета, защото и херпес ми изби покрай боледуването....
Никога преди не ми се е случвало такова нещо, а едва ли за 10 години не ми се е отварял гел... само да оправя кожите и ще чета....

# 581
Не се филмирай,от отворения гел се случва.  Hug

# 582
Ей ги на, много странно ми изглеждат....

Не се филмирай,от отворения гел се случва.  Hug

Кам - да, това е ясно. С Амини пишем в една тема за децата, където наскоро се оплаках, че детето ми често прави бронхоспазми и се съмнявам за някаква алергия, та затова се впуснах в обяснения....

# 583
Фокси, за мен изглеждат нормално, защо са ти странни?
Мелина, цветът е на Коди 30V, много го харесват клиентите:).
За пигментите освен с ултрабонд какво мога да пробвам за по-голява издръжливост, дали зависи от това, че са от Али?

# 584
Фокси, за мен изглеждат нормално, защо са ти странни?

Защото нямат нищо по тях и усещането при допир е различно. Вече даже ме наболяват възглавничките, а не са минали и 24 часа....

Общи условия

Активация на акаунт