Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 533
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Скрит текст:
nad_tab от къде си купила този топ лак?
От сайта, от който май всички поръчваме.

https://kodi.pro/gel-polish-pnb-8-ml-uv-led-protectop-coat-pnb

Мерси. Като кон с капаци съм значи... само Kodi, Fox и Kamilfo съм разглеждала там.

# 586
  • Враца
Фокси, щом ти растат бързо ноктите нямаш ядове, бързо ще порасне поразеното. Обачеее... това ми се струва, че не е изрязване до дъно. Разбирам чувствителността заради живеца, но щом има бяла лента в свободния край трябва да я махнеш (поне на поразения нокът).
Моя джоб беше на безименния и няма да ти казвам в каква форма го изрязах. Не трябва да има грам бяло. Само това, което е залепнало за нокътното легло, всичко друго е предпоставка за задържане на вода и всичко останало, което е нужно на бактериите да съществуват. Жалко, че нямам снимка как си бях изрязала нокътя да ти покажа.

На мен пък напоследък ми се матира топа като му махам лепкавия слой. И се чудя дали пък лампата ми не е сдала багажа (сън3). Не намирам нищо по-различно от пред време. Защо сега така се получава не знам. А чакам поне 2 мин след изпичането да поизстине покритието и тогава махам лепкавия.

Аз да кажа, че хич не успях да разбера от линка на Принцесата корьоза с тази лампа, за която се смеете. Като цъкна линка ме праща в група за продажба на неща за маникюра, но явно понеже не членувам в.нея не ме праща съм конкретната обява, а в началото на самата група. Тааа... Мара Подробната не хвана края...

# 587
  • София

Аз да кажа, че хич не успях да разбера от линка на Принцесата корьоза с тази лампа, за която се смеете. Като цъкна линка ме праща в група за продажба на неща за маникюра, но явно понеже не членувам в.нея не ме праща съм конкретната обява, а в началото на самата група. Тааа... Мара Подробната не хвана края...

Беше Сън1 с лепенка, да не се вижда модела за 240 лв., като била купена за 360 лв. примерно.

П. П. Намерих я, 250 лв. даже...Joy:

Гледай сега какви работи научавам тепърва.. цяла година съм имала комбинирана UV/LED.. Joy

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 11:43 от Майка Зайка

# 588
Момичета, може ли някоя от вас ако поръчва от ndeed сайта да пише за да си разделим доставката,защото 14€ ми идва в повече.

# 589
  • София
Еласмен - какво е октинисепт и от къде да го взема?

октенисепт се използва за дезинфекция на леки рани, като предпазва от инфекции за 6 часа,
 можеш да си го поръчаш от тук
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938113444/

# 590
  • Paris, France
фокси, ферий ти е обяснила най-добре. Бяло не трябва да има. При огъването боли. Изрежи и заглади с пила и няма да те боли така. В момента това е важно. Честно да ти кажа, свободния край на меки нокти е грозен. Моят поне. Дълъг свободен край може да си позволят Мелина, принцесата, ферий, над. Моят се разкекерчва и не седи добре. Затова скоро ще почна да удължавам понякога с гел, над белеща се база, но никога няма да пускам собствен, който е гнусен и мек и закача. Е, вече не толкова. Режи смело и мажи!

майка Зайка, оказва се, че от 2-3 години всъщност имам "комбинирана уредба".

ферий, доста хора почнаха да пишат, че лампите им не пекат добре вече и купуват нови. 11.11 наближава. Ако парите са важни, сън1 като резерва е ок. Вече е евтина поне. Нищо вечно няма. Знам, че могат да се сменят лампите, ама  си е игра и не знам дали има лампи за нея. Обезателно купи друга за да ви нямаш неприятности, особено с клиент! Съжалявам.

# 591
Здравейте момичета, страхотни неща видях в тази тема както винаги  Crazy ❤ Дойде време да си сменя и аз старата лампа, заглеждам я тази Сън 3, но освен нея коя бихте ми препоръчали, искам да е максимално качествена този път  Rolling Eyes Искам такава, с която и най-наситените и кофти цветове да се изпичат бързо, че вече и 2-3 минути ми идват много 😁

# 592
  • София
Здравейте момичета, страхотни неща видях в тази тема както винаги  Crazy ❤ Дойде време да си сменя и аз старата лампа, заглеждам я тази Сън 3, но освен нея коя бихте ми препоръчали, искам да е максимално качествена този път  Rolling Eyes Искам такава, с която и най-наситените и кофти цветове да се изпичат бързо, че вече и 2-3 минути ми идват много

Аз съм загледала тази, но за втори път поръчвам и май за втори път ще ми върнат парите.... не знам къде се губи нишката, имам номер за проследяване, но лампа не идва.... накрая ще поръчам и трета на 11.11 и ще се сдобия с 3  ooooh!
https://www.aliexpress.com/item/ViiNuro-72W-UV-Lamp-LED-Nail-Lam … ansAbTest=ae803_5

Има я и за 19$  Shocked
https://www.aliexpress.com/item/Bfaccia-UV-LED-Lamp-For-Nails-Dr … ansAbTest=ae803_5

# 593
nad_tab Тази лампа, към която си дала линк изглежда доста добре, ако се окажеш с 3 ще взема едната  Laughing
Очаквам скоро 154W чудовище, което да суши от 2 до 6 секунди  Mr. Green  Мечтая си, безплатно е  Joy

# 594
  • Paris, France
над, имах честта да видя наживо комбинираната уредба от 72в, която показваш. Платките и разположението на лампите са на Sun2. Пече както пекат Сън1, Сън2, Сън3, Сън4 и останалите с 30+ лампи. Има екран. Определено не е 72W, защото мерих с ватметър. Около 30 е, колкото са и другите,, но не запомни х точната цифра. Хубава е, стига да не очаквате чудеса.

принцеске или друг, ако видите подобна във фейса веднага да пускате линка, че да не я изтървем. Всяка от нас се нуждае от допълнителна, защото почти никоя не е купила поне две. А и цената е прекрасна ако е във виетнамски донги или руски рубли. Държа да е комбинирана уредба, защото преди 30г имахме такава, със касетофон и CD player и добре се вързваше с дивана и секцията във хола. Само да не трябва да се пробива панел за инсталирането, че много шуми бургията и плаши урангутана на съседа и кучката от първия етаж. Дано да не разберат, защото ще довтасат и двете за гел-лак. Преди месец ми разля PH Бонда докато я лакирам и не ми даде да се начервя с новия и матов Dior за устни. Голяма е кучка!

Ако може да се активира сенсора на уредбата от мърдане на риби ще я поставя над аквариума за нощно осветление и УВ лъчи.

Аз си мечтая за робот за гел-лак. Нещо като принтер с вградена лампа. Избираш маникюр, потвърждаваш избора и лягаш да спиш. При захъркване се активира нещо като прахосмукачка, захваща пръста и пръст по пръст, може и цяла ръка при по-гъзарските модели, роботът лакира и пече. Сутринта се събуждаме освежени и лакирани. Само дето трудно заспивам ако не си бръкна в носа.

# 595
над,
Аз си мечтая за робот за гел-лак. Нещо като принтер с вградена лампа. Избираш маникюр, потвърждаваш избора и лягаш да спиш. При захъркване се активира нещо като прахосмукачка, захваща пръста и пръст по пръст, може и цяла ръка при по-гъзарските модели, роботът лакира и пече. Сутринта се събуждаме освежени и лакирани. Само дето трудно заспивам ако не си бръкна в носа.
Mr. Green  Ако може и подарък като решиш да си закупиш подобна, машина, която да ти изработва гел лакове в желан цвят на момента   Rolling Eyes
Спирам 😁 Но нищо чудно и това да измислят някой слънчев ден  #Crazy

# 596
# 597
Сега попаднах на ето тази лампа:
https://m.fr.aliexpress.com/item/32858736468.html?pid=808_0002_0 … Dlbw1541101886709
Как ви се струва ?  newsm78

# 598
  • София
Не е добре да има на входа обдухване,при изпичане на палци или друг пръст,няма да бъде добре изпечен лака.

# 599
  • Paris, France
Не е добре да има на входа обдухване,при изпичане на палци или друг пръст,няма да бъде добре изпечен лака.

Вярно е, но пък ще изсушава навита на ролки коса и така може да се спести от каска. За каска на мотор дали става? Хаха.

пърпъл, не е лоша, но заема доста място, а аз такова нямам. Не пече по-добре от Сън1. Не ми харесва как са разположени лампите вътре. Не е лоша. Ако е за тебе самата, един от новите Сън1, без екран е предостатъчен. Новите помнят времето. Само натискаш бутона веднъж и това е. Натискаш друг само за смяна. После пъхаш и вадиш. На сън1 лампите са по-близо разположени до ръката. Тази, дето над я показа, верно има повече лампи и по-удобно електроника, но е голяма и между нокти и лампи има по-голямо разстояние. Затова пече като Сън1. За услуги се трябва ли ти толкова голяма и имаш ли място у вас. За салон такава не ти трябва. Трябват ти 2 малки.

Общи условия

Активация на акаунт