Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 521
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Да, аз после погледнах как са разположени вътре диодите, ама покрай малката и домакинството просто я мернах и на пръв поглед ми се видя сносна, но вярно става за заместител на каска.  Grinning Ще си взема SUN3, че отдавна й точа лиги. Тя и пилата ми сдава багажа, че айде и това трябва да търся, аман  ooooh!

# 601
  • Варна
 Joy Joy Joy Невииииии посред нощ се хиля с глас като смахнат идиот. Чак плъха се стресна и ме гледа учудено   Joy Joy. Следя ги аз корифеите у фейсово  Joy Joy.
 Чакайте да ви кажа какви ги свърших.... Преди седмица като се лакирах върху топа на Коди пляснах някакъв китайски прастар без лепкав слой ей тъй хем не бърсах хепкав хем викам си да видим ще залипсва ли и той след седмица. Днес го проверих в лампата-седи си  newsm78 грам не е изчезнал егати  newsm78.  Има нещо гнило тук или ноктите ми наистина се промениха Praynig или аз съм се смахнала нещо  Laughing. Имам всякакви топове китайски кой беше най-коравият? Май сапфир спрягахте по едно време...

# 602
Принцесата, ако топът синее в лампата значи не се е изтъркал, така ли?

# 603
  • Варна
 Дааааа седи си син все едно сега съм се лакирала и това китаец  newsm78,който преди година щеше да се обелил на другия ден. сега го погледнах  CNDc  пише на него.

# 604
Никога не съм пробвала, но китайски имам само един -Елит без лепкав 😀
И на моя пише същото, но вярвам, че е оригинален, не се изтърква.

# 605
  • Paris, France
принцеса, давай линка за СНДтоС. Че ако е хубав, мисля да купя един кашон и да ги предлагам във фейса. Само ще лепна една лепенка на С-то, да не се вижда и ще ги предлагам като оригинални, от Франция и без лепкав слой. По 109лв на промоция. Може и отстъпка от 10-15лв, но клиентът трябва да дойде да си ги вземе. Ще организираме и лотария и 1894 клиент получава безплатно комбинираната уредба от 240лв ли беше? Тъкмо ще шитна стария Сън, че като ви чета и на мене ми се иска нещо по-подходящо. Ще ти давам по 2лв за позитивно мнение на продукт, че топът и комбинираният уред за крака/коса/аквариум е наистина читав със снимка на твоите. Поне няма да е лъжа, пробвала си ги. В лампата и косата ти ще става по-руса. Не знам само проникват ли по-дълбоко лъчите, та да стимулират растежа на космените фоликули и да променят сивото вещество към по-качествено - на истинска блондинка. Можеш да тестваш избелителните способности на уреда върху плъха първо. Тъкмо ще му се загрее гърба и ще лае по-рядко градината.

Моят котарак веднъж завря хартиена топка в лампата и като пъхна лапата тя светна. Бая време обикаляше и бъркаше вътре. После чистих косми (от котарака. Аз нямам, нали се скубят)  и я прибрах да се не зяноса. Но сега мисля да му купя една от групата във фейса, да си има животното. В тази мъгла да не направи някой рахит.

Да, дръж ни в течение! Така не се бях смяла от месеци. Линк към групата във фейсбук трябва да бъде поставен в първия пост с огромни букви. Това място е невероятно и никой новопристигналите тук, в темата не бива да пропуска изисканите високотехнологични оферти там. Това е идеалното място да се снабдим с всичко необходимо на смешна цена. Ама наистина смешна. С тази лампа разхили целият ми тукашен форум.

Към всички - наближава 11.11 - голямата разпродажба в алиекспрес, откъдето всяка е купила по нещо, от което е много доволна или никак. В последните години сайтът се утвърди като сериозен и предпочитаното ни място за покупки на лампи, блокчета, четки, но и някои продукти като бази, топове, гелове, гел-лакове. Аз не съм намерила нещо изключително там, но ако имате добри предложения за новодошли, особено за лампи и помощни материали, моля пишете!

# 606
Неви я е хванала музата и реди много забавни неща. 😂 Добре,че споделяте да се информирам и аз за тез нови и джиджани уредби,че нямам фейс и ще остана дезинформирана и заблУдена. 🙈😂

# 607
# 608
  • Враца
Принцеске, това, което ти синее в лампата е топа на Коди и той не е измезнал, защото отгоре има още един слой от китайския топ. Че ми се стори, че мислиш, че китайския топ синее.Правилно ли съм разбрала? Или не съм се разсънила още добре ха хахах
Невии, направо ме попиля от смях!
Ма тези вярно нагли бе. И имаше ли интерес към тази лампа, опс, уредба?

# 609
Здравейте, не знам дали това е подходящата тема, но някъде мярнах статия за японски маникюр и много се впечатлих. Гугъл казва, че е много хубав, но явно не е станал популярен в България, не намерих салони, в които да се прави. Някой от вас правил ли си е такъв някъде? Или да си е купил отнякъде комплект за домашна употреба?
https://ezine.bg/n10-7140-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82_% … D0%BA%D1%8E%D1%80

# 610
Здравейте, не знам дали това е подходящата тема, но някъде мярнах статия за японски маникюр и много се впечатлих. Гугъл казва, че е много хубав, но явно не е станал популярен в България, не намерих салони, в които да се прави. Някой от вас правил ли си е такъв някъде? Или да си е купил отнякъде комплект за домашна употреба?
https://ezine.bg/n10-7140-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82_% … D0%BA%D1%8E%D1%80

Здравей, ако си от Варна знам едно място където правят, но това е процедура за възстановяване и освежаване на нокътната плочка, т.е. не трябва да си поставяш гел или гел лак. Трябва поне три процедури да се направят.

# 611
  • на брега на морето
Нев, седя в обедната си почивка и се хиля като идиот! Много кефиш! Joy Hug Joy

# 612
  • Бургас
Ferriy, явно не е само един топа, който синее в лампата. Със сигурност китайския Sapphire е от тях. Онзи ден се лакирах и видях.

# 613
Топа на Мишей също синее. Опитах да направя бомбе с базата на Мишей и съм впечатлена колко хубаво се изравнява сама..пропуснах рейнфорса умишлено и е факт, че ноктите ми са по-меки и се надявам да няма жертви...по-късно ще пусна снимки.

.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 10:17 от Обичах

# 614
Предстои ми изграждане с форми на друг човек питането ми да няма много оплескване и после пилене и ще е бавене голямо, по малко гел ли се слага и после се повтаря пак с гел как процедирате това изграждане ами ти я форми притискат ли се с нещо да не се разместят и да стане надигнат гела.

Общи условия

Активация на акаунт