За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Ние вече съвсем се разделихме по леглата. Богомил е в неговото в спалнята. Аз на дивана в хола, а баща му на дивана в кухнята.
Преди спях при него, но се местеха към5-6 часа, за да се наспива по- добре. Но така аз не се наспивах. За това се изместих. Спалнята и хола са ни с преходна врата и го чувам всяко движение

# 601
  • София
Чета, че се извършва преглед на коремни органи (особено бъбреци) на 6 м. При какъв специалист се прави този преглед? Можете ли да ме насочите към конкретен?

# 602
Нашият педиатър направи този ехограф на синът ни

# 603
Ние ходихме на образна диагностика в Надежда.

# 604
  • Плевен
На нас ни дадоха направление за детски нефролог. Тя гледа бъбреците, черния дроб и пикучния мехур.

# 605
Нефролог ви трябва. На голямата го правихме ехографа в болница Здравето, сега сигурно пак там.

# 606
  • София
А някой в Токуда дали е правил такъв преглед?

# 607
  • Монтана
Малко сменям темата, но и аз имам въпрос. Имате ли мнение за инхалатора който се предлага в лидъл тази седмица? Ако не да ми препоръчате друг от който сте доволни. 🙂

# 608
Малко сменям темата, но и аз имам въпрос. Имате ли мнение за инхалатора който се предлага в лидъл тази седмица? Ако не да ми препоръчате друг от който сте доволни. 🙂

Ние имаме на Омрон,ползваме го вече 3-та година.Има и детска маска към него Simple Smile

# 609
От няколко дни забелязвам промяна в дъха на бебето на какво може да се дължи?

# 610
Ако е захранено- на храната

# 611
Да захранено е от доста време вече но  чак сега ли ще се прояви промяната

# 612
Аз усетих промяната към годинката

# 613
Да захранено е от доста време вече но  чак сега ли ще се прояви промяната

Чак сега го забелязваш. Съмнявам се да му проверяваш дъха всеки ден.

# 614
Дъх на какво? При разболяване и при обезводняване също може да има дъх. Важно е да не е неприятен. При обезводняване дъхът е на ацетон, вероятно не е това, пиша го само информативно.

Общи условия

Активация на акаунт