Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 415
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Продължаваме да рециклираме. Нов живот за изгорелите крушки. Надявам се да ви харесат.  Simple Smile

# 1 471
И аз съм страшна фенка на комбинацията виненочервено и бронз/розово злато/друг не толкова крещящ металик цвят. Адски елегантно ми изглежда Simple Smile

# 1 472
  • в сърцето на един мъж...
Яна, страхотно се е получило! Heart

Уна, много са готини! Аз отдавна нямам такива крушки, иначе бих си направила и аз, много ми харесват тези играчки.

# 1 473
  • DE
Моята коледна укараса е скромна тази година. Златната елха не изглежда добре на снимка, но на живо е добре, май ще я преместя и на нейно място ще си сложа къщичките.
Скрит текст:

Много си обичам елхата от клечки, миналата година я правих, а тази в магазините продаваха наръч съчки за скромната сума от 9,99 евро Laughing Децата се шегуваха, че може да направим бизнес.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 13:38 от дането

# 1 474
  • Варна
Тази година вече я направих

Утре ще й намеря място в къщи и ще украся, че то не остана....

# 1 475
  • Бургас
Страхотни украси сте спретнали,момичета!
На мен ми сецна меракът да правя....

# 1 476
  • Габрово
Досега само гледах красотите, които творите и се възхищавах. И аз започнах днес, но съм едва в началото. Само секцията и вратата до нея. Доста време ми отне селцето, ама се "запалих" от вас Blush

През телефона не мога да скрия снимките Confused

# 1 477
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ето една идея за елха Grinning

Хареса ми.

# 1 478
  • При елфите ...
Нещо и от менИ... Wink

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 479
  • Пловдив
Да ви покажа какво сътворихме с още една мама в класната стая на синовете ни Simple Smile

Скрит текст:

И излизаме в коридора, пред тяхната стая Simple Smile

(на снимката не се вижда добре, но от всяко прозорче гледа детенце от класа и има осветление с коледни лампички)

# 1 480
  • Бургас
Страхотна е класната стая!
Браво!

# 1 481
Браво, момичета! Прекрасни декорации! Аз тази година за първи път нямам никакво желание за украса. Не знам защо... но се радвам на вашите Simple Smile
Искам да попитам как и от какво е направен снежния човек?

# 1 482
  • DE
Днес направихме ръката на Гриндж със сина ми Grin

# 1 483
  • Пловдив
Браво, момичета! Прекрасни декорации! Аз тази година за първи път нямам никакво желание за украса. Не знам защо... но се радвам на вашите Simple Smile
Искам да попитам как и от какво е направен снежния човек?

Ако става въпрос за този в класната стая - папие-маше и отгоре памук. Очи, нос, уста и шапка - от картон

# 1 484
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Дане, много е готин! Как го направихте?

Общи условия

Активация на акаунт