Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 405
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 180
  • Euskal Herria
Виждала съм, че ги правят със салфетки (ажурните) и клечки/шишчета.
http://1001idei.com/idei-za-ukrasa/227-snezhno-byala-elhichka-ot-azhurni-salfetki

Една идея за свещник за масата (ролки от тоалетна хартия и лед свещи):
https://ideasparanavidad.com-get.xyz/adornos/haz-lindas-velas-na … -papel-higienico/

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 00:13 от YanaDG

# 181
  • София
Много харесвам играчките от втората елха на danibor, тази с белите връхчета. Изглеждат леко “домашно” направени, имат привкус на село. Виждали ли сте някъде да продават? Онлайн най-добре Simple Smile

# 182
  • Някъде там
Много харесвам играчките от втората елха на danibor, тази с белите връхчета. Изглеждат леко “домашно” направени, имат привкус на село. Виждали ли сте някъде да продават? Онлайн най-добре Simple Smile
Ако не се лъжа и в лидъл съм виждала такива,и във верига магазини Димс,вторите имат и онлайн магазин,продават от този тип играчки и в Аико,в Бриколаж,с няколко думи на доста места съм ги виждала.
И аз много ги харесвам.
danibor,точно вашата елха мислех да търся на лаптопа на дъщеря ми.Имам свалена снимка там Simple Smile
Както написах иска ми се тази година да съм с различна украса.
Колко често сменяте украсата?
Все пак се влагат не малки суми в играчките и лампичките за елхата.
Тези дни ще си направя шишето със снежко.Търся си само качествени бои за стъкло.Ходих в магазините за хоби и ми предлагаха бои за стъкло от 36 нагоре и стигаха до 60 Astonished .Не си взех.
Днес ще търся в книжарниците Simple Smile

# 183
  • Бургас
Тук има много интересни неща които показват момичета и пак тук реших всяка година с различна украса.
Шишетата и дантелките се лепят със С200, като засъхне става прозрачно.
Fluttershy не си давай парите за скъпи бои, вземи темперни бои и смеси малко със с200 вършат същата работа /с тях се прави и декупаж/ после се слага лак на водна основа.

# 184
Първата ми коледна придобивка  Flutter

# 185
  • Някъде там
Докато се ровя в издирване на бели играчки попаднах на това.
Не е нищо особено , но е много нежно и красиво

Moже и сами да си я изобретим.
MDF фигурка ,малко бял и сребърен брокат Simple Smile

# 186
  • русе
В jysk, вече започнаха да изкарват коледните неща. Има светещи дървета 140 лед светлини по 25лв. намалени от 58.
Има ли ги онлайн,че в Русе няма jusk?

# 187
Има мисля,моето е он лайн дръвче.
Fluttershy аз украса не сменям, ку увам по нещо всякя година и си допълвам играчките, лампички всяка година вземаме, все са ми малко. Просто наблягам повече на цветовете, на които ще залагам тази година. И винаги имаме по повече елхи та концепцията е различна.
Сега ще трябва да купя доста големи играчки за голямата ни елха, защото малките не стоят добре.

# 188
  • Euskal Herria
Аз правя различна украса всяка година - за вратата, за масите, стаите... Купувам готови елементи, които да съчетая; някои сама правя. Тази година още не съм решила какво и как ще бъде.

# 189
Дървените играчки на втората елха са от левче, а звездите от плат - от магазин за немски стоки. Белите играчки от първата са от Vivre и от Джъмбо. Миналата година добавих към тях и шишарки, много добре се вързаха. А тази ще бъдат и с коледни звезди,  които добавих за проба в края на януари. Лампичките са бели, не знам защо изглеждат сини.

# 190
  • Пловдив
Вчера са ми пристигнали формичките за ЗД курабийки Simple Smile
Нямам търпение, да ги пробвам Simple Smile
 https://s.click.aliexpress.com/e/c3MNeiUs

Днес пък напоръчвах куп дреболийки още -дано дойдат навреме.
Ето и линк към уиш-листа Simple Smile
 https://s.click.aliexpress.com/e/c25MYCVa

# 191
  • Някъде там
Хубави неща предлага vivre, но цените им са доста завишени.

# 192
  • Балчик
Тоалетната хартия и аз я загледах. Blush
Формичките са хубави, използвам ги за тази украса на барплота от медено тесто.

# 193
  • Ланкър, планините Овнерог
Кучето ни би било най-щастливо от такава украса на достъпно място  Mr. Green

# 194
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нямам куче, но бащицата не би заспал, докато не прибере всички къщички на топло Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт