Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 913
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Аз пък си мисля за нещо светло синьо върху масата и такъв цвят възглавнички на бялото легло.
 Тази маса с няколко допълнителни елемента може да се превърне в шейна.

Да, много готино това с шейната, като малка имах такава цветна с алуминиеви части. Може да се изрежат от картон долната част на шейната и да се боядисат с подходящ спрей, после и отгоре може да се направят такива картонени уж като облегалка, може и едно бяло пухкаво одеялце да хвърли небрежно после върху "шейната" с някоя лампичка по одеялцето (или между гънките).... красота.

# 721
  • Пловдив
PAPURCHE MEHURCHE и аз търсих шаблони, но в крайна сметка рисувах директно върху картона (А0 размер) Simple Smile

# 722
Aredhel, голяма красота, браво! Heart Eyes Аз още не съм извадила арсенала от коледни джунджурии, то до съвсем скоро си беше 20 градуса. Simple Smile Но с рязкото застудяване май бързичко ще мина в празничен режим, нали уж и сняг се чака до дни.

Ето моите елхички. Украсени скромно само със златист брокат (нарочно съм затъмнила снимката, за да се вижда по-добре), на живо стоят невероятно, а златният блясък прелива от клонка в клонка, като се движи човек из стаята. Simple Smile Нямам търпение да ги използвам в декорацията, дори може да направя още няколко, има още малко време до декември. Simple Smile

# 723
  • Бургас
Аз днес ходих до Джъмбо за да си купя неща за снежния човек,който си харесах тук от форума.Нямаше да го правя,а само да си купя нещата ,но.....не се сдържах и го направих 😁

# 724
  • Бургас
Много е красиво.
Аз имах такова кълбо, използвах го за фонтанче, китки, обаче го пукнах и.... Отиде на боклука.

# 725
Момичета, отзиви за този модел елха https://www.vivre.bg/p-762271/изкуствена_елха_tree_yule?ch_id=1897350&ch_type=8 ?

# 726
  • София
Момичета търсещи елхи погледнахте ли https://kolednielhi.com/.От миналата година имам тяхна и съм доволна.Има и други потребителки доволни от техните елхи.

# 727
  • София
Показвам си украсата, която сътворих днес 😊
Скрит текст:

# 728
Хубаво е! При нас вали сняг!

# 729
  • Някъде там
Показвам си украсата, която сътворих днес 😊
Скрит текст:

От къде е дървената елха?

# 730
  • София
От Немския център

# 731
  • Plovdiv, Bulgaria
Хубаво е! При нас вали сняг!
В кой град сте?

# 732
Пир нас от сутринта не е спирало.

# 733
# 734
Вдъхновихте ме и днес творихме камина  от картонени щайги 😉

Иноксовият хладилник се оказа, че не е зле като снежен човек:

Използвахме магнитни стикери (от Данонино и др.) за закрепяне.
С благодарности за идеите 💐

Общи условия

Активация на акаунт