Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 448
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 335
ZltNk, красиво е! 🙂 Много ми хареса украсата със шишарките 😍
И на мен, и на мен! Сега се чудя как да я направя и аз. Имам само шишарките. Нямам такава ваза и лампички.😯

# 1 336
  • Бургас
Разкошни!
Шишарки, нар.... Любими!

# 1 337
  • Полша, Варшава
In4hi красота, много хубаво е станало, но най-вече много ми хареса котето. Луда съм по котки и само като видя някое коте искам да го нагушкам Simple Smile

Papurche Mehurche и zltNk много е красиво, само така Simple Smile

И аз да дам отчет от последните дни. Вчера ходих до Джъмбо.  Украсих спалнята и банята към нея, входната врата. Тези дни ще продължавам с другите стаи.

# 1 338
In4hi красота, много хубаво е станало, но най-вече много ми хареса котето. Луда съм по котки и само като видя някое коте искам да го нагушкам Simple Smile
Значиииии, два броя ти ги давам веднага за неопределено време! Като бонус получаваш още два броя куч, пак за неопределено време! Само сега, 4 без пари и с неограничена гаранция newsm81

# 1 339
нашата елха е доста по-хаотична. ние си я отрязахме от нашето място и не е съвсем елха ами https://de.wikipedia.org/wiki/Europ%C3%A4ische_Eibe

но пък децата я украсиха с купени играчки, с подарени , с направени от тях. ... с нови , стари , стъклени, пластмасови, дървени и изобщо хаос, но ... имаме огромно украсено коледно дръвче у нас Simple Smile

няма да го снимам защото като гледам как са ви симетрични и как са наредени > топки, панделки, гирлянди ... нашето не пасва .

# 1 340
Здравейте! Завесата с белите висящи топки на конец много ми хареса, наистина е ефектно. Топчетата от памук ли са и как ги закрепвате за конеца?
Украсите на всички са прекрасни! Големи вдъхновителки сте.

# 1 341
Скрит текст:

А това ми излезе като спомен от преди 4 год.,с любимия ни "помощник",който от близо три седмици вече не е с нас,за съжаление Sad  Силует на елха от бяла дебела прежда и украса по нея.На живо стоеше чудно

Скрит текст:

Нямаше да се украсяваме,ама снощи понаправихме нещо с детето/смесена ни е украсата,заради днешния празник/

# 1 342
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Скрит текст:

А това ми излезе като спомен от преди 4 год.,с любимия ни "помощник",който от близо три седмици вече не е с нас,за съжаление Sad  Силует на елха от бяла дебела прежда и украса по нея.На живо стоеше чудно

Скрит текст:

Нямаше да се украсяваме,ама снощи понаправихме нещо с детето/смесена ни е украсата,заради днешния празник/

украсата за днешния празник може да пуснете тук Wink нека да е весело
http://www.bg-mamma.com/?topic=1078931.msg37830129#new

# 1 343
стига ги показвахте тези разкошни котки. ще ме накарате да си пренапиша писмото с желанията за коледен подарък.

# 1 344
  • София
Момичета, да ви споделя колко съм луда ... Joy
Още тази Коледа не е дошла, а аз полудях по една декорация , тип Омагьосана гора Blush И мноооого се изкушавам дали да не извадя и втората елха и да я правя! Joy

Ето подобен тип елхи имам пред вид Simple Smile

# 1 345
Лелееее, адски красиво! Запазвам си го като идея за следващата Коледа!

# 1 346
  • София
Лелееее, адски красиво! Запазвам си го като идея за следващата Коледа!

Нали? И аз се влюбих!! Heart EyesHeart Eyes
Но може би и аз ще го оставя за следващата година, хем ще посъбера и животинки Grinning

# 1 347
Много готина идея. И лесно изпълнима. В магазините на Димс има подобни играчки, мечки, сови, елени, от текстил и от кристал и в бяло. Само бюджет за украса да имаш Simple Smile Аз уж приключих с коледната украса, ама съм си харесала три играчки и май ще ги поръчам онлайн...много ми е слаб ангела като стане дума за Коледа. Обичам да ми е едно магично, като дете съм...

# 1 348
Каква идея! Дъщеря ми има един куп плюшени играчки в бяло ))).

# 1 349
Идеята е чудна. !Аз пък имам същите рози(даже моите са по-хубави)
Запазвам за догодина.

Общи условия

Активация на акаунт